Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vires , x-rayted , cmkrcn
3 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (8 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.528
Cevap
1.390
Favori
3.552.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Performance vergi dilimine de önce girecek . LR ile aynı fiyata satılması mümkün değil. Biz en dolu arabaya takık bir milletiz. LR herkese daha az dolu gibi gelir. En az 300 k fazlaya gider P ikinci elde.

• Arkadaşlar az önce sipariş verdim de, bu bölümde ki vekaletnamenin olayı nedir ? Bu bölümü doldurmamı istiyor zorunlu olarak.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • Hot.Coffee kullanıcısına yanıt
    Vekaletname şablonunu indirip noterde onaylatıp sisteme yüklemeniz gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha erken sizin için vin number atanınca yaparsınız

• Janissary. J kullanıcısına yanıt
    Evet söylemeyi unuttum ama acelesi yok vekaletnamenin

• Tamam arkadaşlar teşekkür ederim acelesi yoksa numaram gelince yapayım. Ek bir şey var mı bu süreçte ? LR 19" aldım.

Hayır sanırım yok.Tahmini tesliminiz Ekim-Aralık mı görünüyordu?

• Tüm Avrupa ülkeleri için sipariş verme ekranına ayrı ayrı girdim. En ileri Ağustos 2023 görünüyor. Bir kaç aya Avrupa’da talep az olursa bizim Ekim-Aralık teslim tarihlerimiz de öne gelebilir diye düşünüyorum. Mevcutta Türkiye Ocak-Mart 2024’e atıyor tarihleri. Ülkelerin bir kısmı Mayıs teslim dahi gösteriyor (Almanya örnek).

• Kredi oranı 3.39 olmuş bu nasıl oran anlamış değilim.

• Çok ciddi bir zam gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napalım bizde 5 yıl sonra belki Tesla alırız

• Umarim gelmez... Avrupa icin resesyon ihtimali giderek artiyor siparislerde ciddi dusus olabilir Buda tesla tarafinda indirim olarak yansiyabilir tesla tarafinda show must go on...

• Tesla geçen yıla göre fiyatlarını %30 a yakın düşürdü. Gitgide üretim adedini artırıp maliyetlerini düşürüyor.

Tesla ya olan talep, ortada olmayan bir araç olan Togg un 10 da biri bile olmadı.

Bu aracı alıp, seneye Tesla nın üretim maliyetlerini düşürüp daha da ucuza satmayacaginin garantisi yok. Araçlara zam gelecek mi kesinlikle gelecek. Mevcut vergi diliminde diğer araçlara göre çok daha az zam yiyecek ev ler.

Velhasıl bu araçları yatırım için alanlar, alternatif yatırım araçlarına göre zarar etmeyi göze almalıdırlar. Ben Tesla nın kesinlikle yatırımlık olduğunu düşünmüyorum.

Bayilere çakanlar için de, geçen bir Tweet gördüm. Altına yüzlerce kişi yazmış, Ekstra ödemeden araç aldım diye. Araç bulunurlugu gitgide artacaktır. Bayilere kızıp da Tesla almayın. Bu aracı gerçekten istiyorsanız, sevdiyseniz alın. Yokluk var diye, fiyatı uygun diye beğenmediğiniz ya da idame edemeyeceğiniz (vergisi, şarjı, kaskosu) aracı almayın.

Şahsen daima zevkime göre araçlar aldığımdan hep diğer markaların tutulan modellerine göre zarar ettim ama zevkime göre araca bindim. Tesla da da zarar da etsem Artıları eksileri ile bilerek bunu tecrübe etmek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hiç alırken kaça satarım diye hesap yapmadım araç alırken zevkime tarzıma uymuyorsa almam aldıktan sonra da uzun binerim ben yıllık kmyi 3 arabaya bölüyorum ondanda uzun gidiyor bende mesela. Mx5 2016 da çıktı yeni kasası 17 de aldım 6 senedir biniyorum bazısı 6 ayda bir araba değiştirir bazısı 10 yıl biner. Biri aracın idamesine takılır diğeri piyasasına renkler zevkler beklentiler kişiden kişiye değişir.

• Merhaba grubu yeni gördüm, ben 1 hafta önce teslim aldım. Model Y performance tercih ettim. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

• Video isteriz bol bol:)

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Genel olarak artıları, eksileri, aracın ergonomik olarak bize sundukları hakkında bilgilendirici bir paylaşım yapabilir misiniz?

• halitozbasli kullanıcısına yanıt

Zam tesladan dolayı gelmeyebilir.

Seçim vaatlerinin (eyt asgar memur zammi) hazineye bindirilen yükün ceremesini çekmeye geldi sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Mayıs 2023; 1:10:15 >
  • SEOZZA S kullanıcısına yanıt
    Tabii ki bunun için youtube kanalı da oluşturuyorum kamera felan aldım. Aslında iş yoğunluğundan zor gibi görünüyordu ama araç o kadar keyifli ki devamlı vakit geçiresim geliyor. Öncelikle Range rover evouqe 2021 aracım da mevcut. Konfor açısından tesla beni ürkütür diye satmamıştım. Ama şuan ilana koydum. Çünkü tesla tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı resmen aşık etti beni kendine.

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.