Aracım şu anda yunanistanda olan gemide, parasını ödedim kısmetse haziran ilk hafta teslim alacağım. Alım videosu dahil hepsini çekeceğim. Evime şarj ünitesini kurdum. P aracı kısmetse 1 Max 2 yıl kullanıp satacağım. Daha önceki araçlarımda yaptığım gibi. Satarken de yazarım buradan ne yaşadığımı. P yi LR lerden ne kadar yüksek rakama ya da düşük rakama sattığımı da yazarım. Olmadı jantları sökeriz 19'' takarız LR fiyatına satarız :) Alır almaz ilk iş TMYP için PPF kaplama ve sonrasında araçtan memnuniyetime göre 2022 CLA 200 4 Matic aracı satış işimiz var. AMG+ paketli (tamamen satarken rahat olsun diye almıştım) Şu anda AMG+ a verdiğim para ile AMG+ ve 4 matic olmayanlarla arasındaki fiyat farkını görünce verdiğim karar beni mutlu ediyor. çünkü verdiğim farkın %100 daha fazlasına satılıyor araçlar. MErcedesi de alırken 200K fazladan ödeme yapmıştım. TR mantıksız bir şekilde isimli aksesuarlar satış için güzel fark ettiriyor. Gırtlak dolu diye tabir edilen araçlar hep özel piyasaya sahip. Allah razı olsun o değeri veren insanlardan. Bizim görevimiz mantıklı olarak yıllardır biriktirdiğimiz değerlerimizi ve kendimizi korumak diye düşünüyorum. Bir tarafta LR diğer tarafta P 6 ay sonra size buradan yazacağım. Olmadı siz hatırlatın :) Tekrar edecek olursam ABD de yaşasam LR hatta tek motorlu olanı bile tercih edebilirdim. Ancak TR de yaşadığım için P aldım. Ve Tesla da benden 10 saa önce sipariş vermiş LR cilere bile araç getirmeyerek sağ olsun bizi ziyadesiyle mutlu etti. İçimdeki en büyük pişmanlık çeki demirli vermediğim için oldu. Halbuki ne kadar ucuz demiş ve almayı da düşünmüştüm. Sevgiyle.. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (242. sayfa)

-
-
-
Harikasınız,
Evet istanbul içinde de çukurlu ya da kullandığım yerlerde kötü bir yol olduğunu pek bilmiyorum. Genelde güzel yollarda kullanıyoruz araçları ya da benim ecosistemim o şekilde.
Benim aracın HW 4 lü olacağına dair hiç bir umudum yok HW3 lü olacağını düşünüyorum. 4 Lü gelirse de memnun oluruz ne diyelim :)
3 yıl MBT de pazarlama da görev aldım. Şahsi aracım 16 yıldır zevkle aldığım aracı söylesem şaşırsınız. 400.000 km dir kullanıyorum ve hiç satmayı düşünmedim. :ocuğumun da kullanmasını istiyorum.
Volvo C30 Kırmızı 1.6 benzinli. Sonra büyüdük geliştik ve araçları artık biraz da yatırım için almaya başladık. Son 5 senedir şirketimin vergi yükünü konrtol etmek, uygun fiyatlı finansmana ulaşmak ve hemen satabilmek adına egzotik araçlardan uzak duruyorum.
Zamanında Kırmızı C30 sipariş edecek kadar isteklerimi beklemiştim. Şimdi TR piyasasını tanıyor ve ona göre hareket ediyorum.
CLA benim kullanacağım ihtiyaçlarımı karşılayan bir araç değil. Ancak istesem pazartesi günü satabilirim.
TESLA'da aslında Model X almam lazım işte ona gidene kadar sizin gibi doğru olanı değil, kolay olanı seçtim.
Dediğim gibi siz de güzel yaptınız, güle güle kullanalım.. Hatta buluşalım Donanımhaber Rival Videosu çekelim :) LRci P ci ye karşı gibisinden şakalı bir video olsun :)
-
-
Kamera lensinin üzerine ek bir lens katmanı gelmiş.
Bu da belki kamera açılarının değişmesine delalettir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hw4 olacağı ile ilgili bir bilgi var mı? Almanya da üretilenlerin hw4 olacağı ile ilgili hiçbir bilgi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suan hw4 sadece amerikada gorundu. Tesla forumlari gigaberlinin son haftalarda uretimi azaltigi gecis icin hazirlandigina dair yorumlar yapiyor. Ele tutulur somut bir veri yok spekulasyon sadece 1,2 haftaya belli olur. Bu arabayi yaklasik 30bin kisilik siparis Etti anca %10 hw3 mu 4 mu diye kafa yorar geri kalani Tiguan parasina Tesla aldik diye sevinir... Umarim iyi cikar tirim sesine takik biriyim. Arkadasin telsa S'ini kullandim 2020 model o civar bir kalitede ise uzunsure binerim diye dusunuyorum.
Benim haftaya teslim hw3 gelirse sıkıntı değil hw4 gelirse güzel olur. Hw4 gelene kadar bir zam daha yer bence.
reddit
r/TeslaLounge on Reddit: Model Y, HW4, Berlin/Europehttps://www.reddit.com/r/TeslaLounge/comments/13tswnh/model_y_hw4_berlineurope/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba hepinize. 04.04 Sabah 8:02 LR siparişimi bugün P olarak değiştirmeyi düşünüyorum,teslimat süresi değişikliği ile ilgili bir bilgi göremedim,yapan var mı merak ettim.
HW4 ile almayı çok isterim. Umarım Berlin bir an önce tıpkı Texas gibi HW4’e geçer
Muhtemelen gecti satislari ve teslimleri etkilemesin diye enufak bir ipucu vermiyor. Bir arkadasinda dedigi gibi tesla hype bir araba ve oyle kalmak istiyor. Zam herseye geldigi gibi illa bunada gelecek pek zamma takilmamak lazim...
Ben 1 kere renk, 1 kere de versiyon değiştirdim sipariş sonrası. Pop Up'taki ST etkilenmez demişti fakat sizin ilk siparişiniz ilk gün ve erken saatler. Sipariş veriş gününe göre uygun kombinle eşleşme yapıyorsa siz P yaptığınız anda sizden sonra sipariş veren tüm MYPleri birer geri atıyor olması lazım, sizi en arkaya değil.
Değiştirdim gitti😅😅 Performance alacağım.
HW4.0 ile Model X'lerde microwave Radar Görüldü.
T Sportline - Tesla Upgrades & Accessoriesyoutube
✅ Make sure you SUBSCRIBE to keep up with new Tesla⚡️ customization videos 👉🏻 Click👇🏻 'Show More' for links T Sportline is proud to be the World's First Tesla Tuner. We manufacture accessories for the Tesla Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X & Tesla Model Y. Subscribe to our channel to get first exclusive in depth looks at Customized Teslas from mild to wild. We perform upgrades to Teslas as simple as Window Tint & Chrome Delete to comprehensive upgrades such as Full Custom Tesla Vegan & Leather Interiors in Southern California. We also sell our wheels, parts and accessories online at tsportline.com If you're interested in what you can do to your Tesla, subscribe to our channel. Call us at 310 880 3256 or email us at info@tsportline.com to chat about your Tesla upgrades. Facebook: https://www.facebook.com/TSportline Instagram: https://www.instagram.com/tsportline/ TikTok: https://www.tiktok.com/@tsportline Pinterest: https://www.pinterest.com/tsportline/ Twitter: https://twitter.com/TSportline/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tsportline/https://www.youtube.com/shorts/Nw2GdWrLrTM?feature=shareBeklentilerimiz hw4.0 ile birlikte gelen ModelY'lerde phoneix (microdalga) radar olmasa bile zaman içinde servise çağrı yapılarak geri getirilmesi.
Ne yazık ki HW3 olan araclar bu upgrades alamayacak. Tesla nasıl bir yöntem izleyecek göreceğiz. Arabalarıyla birlikte FSD alanlar ya da Sonradan kayıt olanlar için geri çağırma yapılabilir
HW4 Amerika'da görüldü demek, Model X ve S önce alıyor mu demek ?
Bir adet HW4 Model X ve üzerinde radar videosu paylaştım.
Eğer HW4 radarsiz olsa da Model Y ile geliyorsa, sonra bir geri çağırma ile bu radar eklenebilir.
HW3 'de ise böyle bir genişleme mümkün değil.
Hayırlı olsun şimdiden. Ben de LR den P'ye amaaan olmuşken P olsun diye değiştirmiştim.
Fazla düşününce karışıyor akıllar.
Radar tartışmasına X açısından nokta konulmuş oldu. Şimdi incelenecek bir Berlinli Y bekliyoruz
Hepimize hayırlı olsun, aklım LR diyor kalbim P , kalbimin sesini dinledim😂😂😂
model y hw4 anerikada görüldü diye bahsettim x ve s takibim dışı şuanda, yurtdışı forum yorumlarında model Y dede hw4 update ile radar geldiğine dair bir yazı ve ekran görüntüsü gördüm. Sanırım major updateleri eksiksiz yapmışlar. Bir dummy kamerayı elememişler hala 8 kamera anladığım kadarı ile. Pci slotu olan pc gibi alet zamanla genişlemeye açık… bu arada avrupada fsd kullanımına önümüzdeki ay izin çıkacakmış diye bir yazıyada rastladım. Çıksın feed backlere bakalım ona göre karar veririz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X