< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 29 Mayıs 2023; 1:59:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (245. sayfa)

-
-
Teslimat tarihleri geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi gözünüz aydın
Teşekkürler
-
Darısı bize,ilk gün sipariş ama daha vın bile gelmedi.
Geçen hafta eşim görmüş Eskişehir yolunda gri performans sizin mi yoksa :)
Bu yorumlardan sonra P’ye geçişler artar :)
Test sürüşü için gelen maildeki konum açılmıyor. Tesla popup nerede? Hala kanyonda mı?
Ben de aynı güne aldım baya dolmuş 12’si akşama alabildim. Artık kasko, boya koruma, kaput filmi işlemleri kaldı sonra aracın keyfini süreceğiz.
Valla öyle bi anlattın ki, sabırsızlıktan geberebilirim😃
/// Güncelleme ////
Araçlar Marmara adasına yakın eğer doğruysa bugün kocaeline geliyorlar.
Emre Özpenirci'nin şahsi görüşü ÖTV ye zam geliyor.
Benim tarih atamam 12 Haziran olabildi diğer günler hemen kapılmış.
14 Gün boyunca yollardaki P leri seyredeceğiz sonra kendikimizinki gelecek.
Kim derdi ulan almışken en pahalısı olsun burası TR demenin benim gibi bir öğ.gör. bile yapacağını :)
-
Konuşa konuşa halk olarak kendimiz getirteceğiz ÖTV’yi böyle giderse
İnşallah teslim alacaklar faturaları kesilmeden ÖTV artmaz. Kim kurtarırsa kardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle olacak gibi
elektirikli arabaya ötv zammı beklemiyorum
öyle olsa direk TOGG'da etkilenir bundan
-
Arkadaşlar bu ÖTV zaten geliyordu. Bakan Nebati söyledi.
Sadece KK o zaman ilk araç ÖTV siz olacak diye kampanya çıktı. Onun üzerine hükümet ÖTV yi arttırsa olmayacaktı diye kendi beyanı var.
Biz getirmeyeceğiz. sadece tüm araçlar %80 e girdi artık %110 ve %220 ilk dilimde araç kalmadı. :ok çok az bir araç giriyor satılıyor.
Ama misal Tesla %100 olsa kaldırır yani biz onu da alırız manasında.. %50 de çok düşük. Eskiden 1.6 araçlar %34 öte dilimindeydi.20 sene önce onun gibi bişey şu anda :)
-
Ben yerel seçime kadar ekonomiyi tutabildikleri kadar tutacaklarını düşünüyorum ama bu kadar dillendirilen bir şey gerçekleşebilir de..
%50 ÖTV çok düşük diye düşünen varsa hala daha, bize mustehak derim @wwwengin hocam. %100 yaparlar umarım siz aracı almadan. Siz de ödeyecek olun da lafınız hakkını bulsun.
ÖTV düşük diyenler muhtemelen araçları olan ve kar etmeye çalışanlardır. Artık millet ne kadar inandıysa ÖTV'nin normal bir şey olduğunu şimdi düşük demeye başladılar. Biz bu kafayla gidersek %150 ÖTV'yede az deriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X