TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (210. sayfa)

-
-
- Bu kadar olumsuz baktığın bir markanın forumunda ne arıyorsun ?
2.Tesla ya bu kadar olumsuz bakıp , bunu insanlara duyurmayı kendine misyon edinecek kadar ne yaşamış olabilirsin ?
Model Y geçen sene Dünya'nın en çok satan 2. arabası.
Herkes aptal bir sen sen akıllısın? 1.8 m verecek adam artılarını eksilerini düşünüp karar verecek yetenektedir. Sen merak etme.
Aracı almamış , alamamış adamların bu gruba gelip "Pişman olacaksınız " yakarışlarına anlam veremiyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdmr1 -- 20 Mayıs 2023; 18:19:20 > -
Herkesin böyle farklı bir şey yok. Tahmini teslimat orda yazmıyor. İlk sipariş verdiğiniz gün görünüyor tahmini teslimat.
Sizin mayıs haziran mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haziran yazıyor diye hatırlıyorum ona bakabileceğim bir yer var mı?
Mail atın turkiye_sales@tesla.com biraz geç dönerler ama tahmini teslimat yazarlar.
Saat kaçtaydı siparişiniz.
Tesla hesabınıza girip araçta değişiklik yapacakmış gibi Tasarım Ayrıntılarını Düzenle bölümüne giderseniz aşağıda tahmini teslim aralığınızı görebilirsiniz,aman diyeyim yanlışlıkla bir şeyi değiştirmeyin teslimat süreniz uzamasın :)
Öyle bir tarih göremiyorum düzenleye girince. Ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda bende de görünmüyor ama ilk sipariş verirken görünüyordu,sonrasında tasarımımı düzenleyip renk değiştirdiğimde de görünmüştü
- Kendi deneyimlerime göre Tesla hakkında bilgilerimi aktardım, kaldı ki diğer kullanıcılardan da kabul görüyor. Biraz yurtdışı Tesla Forumlarına bakarsanız, facebook kullanıcı kuluplerine bakarsanız bunu görebilirsiniz.
- Tesla Direk Reklam yapmıyor ancak Tüm Sosyal Medya kanallarında aktif.
- Her aracın kendi artı ve eksileri var. Bu araca uzay mekiği muamelesi yapıp insanların sonra üzülmesini istemiyorum.
- Yazdıklarımın hepsini doğrulayabilirsiniz, Ispatlayabiliriz.
- İnsanların çoğu bu sorunlar ile alınca karşılaşıyor. Bunları yazmam sizi neden rahatsız ediyor ?
Amacım İnsanları uyarmak, Bu aracın artı ve eksileri olduğunu anlatmak.
İnsanların sadece belirli bir miktarı elektrikli araç tercih edecektir.
Bunlarında sadece belirli bir miktarı park sensoru bile düzgün çalışmayan bir araba almak isteyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 20 Mayıs 2023; 19:12:10 >
Elektrikli araba Gümüş Kurşun değildir. Bu aracı idame edecek ortamınız olması gerekir.
Neden elektrikli araba alıyorsunuz ?
@wwwengin 0-100 3.7 Saniye, Kaç defa günlük hayatta kalkış yapacaksınız, İnsanın boynu ağrıyor. Eğer Beklentiniz sadece 3.7 saniye ise gerçekten Tesla Tam size göre.
1 ay içerisinde bu hızlı kalkış yapmaktan sıkılacaksınız, hatta yolcularınızın midesi bulanacak.
Normal Pedal ile kullanmak rahatsız edici. Arkadan birisi mi çarptı falan diyor bir süre sonra siz de bıkıyorsunuz.
Ama sadece 0-100 için araba almak ise beklentiniz lafım yok. Ama konfor istiyorsanız Tiguan’ı, Q5’i Mum ile ararsınız.
Ben Chill Mod’da kullandım ve 7 saniye’de hızlanması çoğu zaman yeterli oluyor. Bir Tiguan bile 7 saniyelerde hızlanıyor.
Yıllık 25.000TL vergisi var.
Elektrik alt yapınız var mı bunu kullanacak ?
Eelektrikli Model Motor Gücü MTV
Tesla Model Y Standard Range RWD 220 kW 15.452 ₺
Tesla Model Y Long Range AWD 291 kW 25.287 ₺
Tesla Model Y Performance AWD 312 kW 25.287 ₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 20 Mayıs 2023; 19:29:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen ne tavsiye edersin hocam 1.6m -1.9m arasina? Oyle bir yazmissinki sanirsin elinde kalacak teslalar insanlarin, araclarini satamayacaklar. En kotu 2-3 hevesini alir insanlar sonra piyasa degerinin biraz altina satar. Kullandigi kendine kar kalir. Hevesini zevkini almis olur. Bu hayatta her sey para degil. Velevki maddi kayip oldu ama arabayi kullananlarin sattiktan sonra aldiklarini deneyimden mutsuz ayrilacaklarini sanmiyorum.
-
MYLR 4.2 Saniye 0-100Km için Booster Paketi alabilirsiniz.
Performans 3.7Saniye Yani 0.5saniye daha hızlı oluyor.
Bunun karşılığında O jantlar ile Türkiye yollarında aşırı konforsuz olacaksınız ve O lastikleri yarmak korkusu ile ‘SUV’ kullandığınızı hiç bir zaman anlamayacaksınız.
Seçim sizin elbette saygı duyarım.
Millet almaktan vazgeçsin de alsatçıların siparişleri erken gelsin beklentisiyle herhalde epey kötüleyici paylaşımlar arttı bir de bu kadar para veren herkes herhalde en az sizin kadar eğrisini doğrusunu araştırır diye düşünüyorum
Almadığın bir aracin kullanici forumuna girip , sizde almayın pişman olursunuz üzülmenizi istemiyorum düşüncesi bana ruh hastalığı gibi geliyor .
Kimse aldıktan sonra üzülmeyecek merak etme . Hem üzülse bile bunun tasasını sen neden taşıyorsun.
Bu arabayı alan adamların çoğunun 2-3 arabası daha var . Sen onlar için boşa üzülme :)
Model Y epey geniş bir araç, Q5’ten daha büyük olabilir ancak Daha pratik değil.
Bende A4 var pratiklikle kastınız nedir ? Ben bir fark göremedim.
ne güzel,
Tesla Kanyon Pop-up yetkilisi motorların farklı olduğunu söyledi.
Lastik fiyatlarına jant fiyatlarına ve aradaki yazılım fiyatına baktım alırken öyle almanın ve daha sonra satakarken ülkedeki gençler, elektirikli araç için çıldıran insanlar için Performans kelimesinin çok önemli olacağını da düşünüp hiç düşünmeden P aldım.
Satılan bütün mercedeslerin AMG li BMW lerin M paketli olduğunu düşünce aradaki 100 K daha da bir önemsizleşti.
Şöyle muhabbetler dönecek türkiyede AAA Model Y mi ? Evet Performans edişin mı ? Yok LR olan Hmmm neden Performance almadın ?
Bu soruyla yüzleşmektense 21 jantlı mis gibi doğuştan P almak daha mantıklı.
Zaten bu bir LR si de P si de ekonomi aracı değil. Ekonomi olarak mtv si bile yıllık muadillerine göre 6-7.000 KM yakıt bedeli kadar bizden MTV ödememizi istiyorlar.
Sizin gibi bir duruma da ben sahibim. İçten yanmalı uzun yollara gideceğim aracım var. Sadece şehir içinde kullanacağım ve evimde Elektirik hazır.
Corolla Hybrid satıp alıyorum. Corollayı 1050 TL ye vereceğim yarın 330 K ya almıştım :) üzerine sadece 400 K TL ekliyorum geri kalanı da kredi kullanıyoruz kısacası 3.5 litre yakan bir araçtan 7 litre eşleniği yakan bir araca geçiyorum. Ancak yanında aldıklarımız inanılmaz.
Corolla Cross un en dolusu bile bu araç kadar dolu değil hadi aynı alalım 1.3 TL den aşağıya araç yok. aldığımız 140 bg bir araç oluyor ve teknoloji olarak yanından bile geçemez.
Birimize çok benziyoruz buluşalım alınca araçları sevgili dostum.
-
Arkadaşım Model Y Kullananlar grubu yazmıyor mu?
Kullandık Bildiğimizi paylaşıyoruz. Hala Hakarete varan sözler ile tartışmayı uzatmak neden ?
illa her sahibi olduğumuz her kullandığımız arabayı övmek mi gerekiyor? 2 milyonluk araç için kendi bildiğimizi anlatmayacak değilim. İnsanları uyarıyorum beğenmiyorsan okumazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 20 Mayıs 2023; 19:58:45 >
Hep Türkiye yolları örnek veriliyor acaba Amerika ve Avrupa yollarını ne kadar biliyoruz merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X