Bizde aracı alalım diye bekliyoruz. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (169. sayfa)

-
-
Bunları ciddiye almıyorum. O fiyata kimse alır mı? Hangi mantıkla bu fiyatları ister acaba bir insan? Bence ciddiye almaya değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç belli olmaz bmw i4 m50’yi 5 milyondan satıyorlar. Kağıt üstünde aynı bu araçlar almanya’da aralarında 10 bin euro oynuyor. Bmw, mercedes gibi fiyatlandırma yapsalar göremiycez bu araçları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bize gelene kadar kur dalgası yiyecek miyiz, ne kadar yiyeceğiz tedirginliği de cabası.
₺100k düştü bile. Duydu bizi
çeki demiri işi tamamen işin hikaye kısmı, bunlar biliyordu öyle sipariş etti
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-2023-model-y-long-range-4x4-tr-garantili-1098401141/detay -
Uygulamadan bakıyorsanız hesaba git deyin web sayfası olarak açılacak oradan aracın resminin altında yönet var oraya girerek gelen ekranda tescil kısmında vekaletname yazan yerin üzerinde i işareti var ona basarsanız örnek çıkıyor
Vallahi dışarıda şarj etmedim ve muhtemelen de çok gerek olmadıkça hızlı şarj etmem, yanında duvar prizi için çıkan adaptör var, garajdaki prize taktım %45'den %85'e 10-12 saat sürüyor şimdilik.
-
Önce aracın net son fiyatını paylaşıyorlar ve 2 gün içinde onaylamanızı istiyorlar, onayladıktan sonra da 5 iş günü içinde parayı yatırmanızı istiyorlar.
-
Merhaba,
Piliniz LFP mi acaba bakabildimiz mi? LFP ise şarj etme prosedürü biraz daha farklıymış
Kılavuzdan:
“Lityum Demir Fosfat (LFP) yüksek voltajlı Batarya içeren araçlar için Tesla, şarj sınırınızı günlük kullanım dahil %100 olarak tutmanızı ve aracınızı en az haftada bir %100 seviyesine tamamen şarj etmenizi önerir. Aracınızda LFP batarya olup olmadığını belirlemek için Kontroller > Yazılım > Ek Araç Bilgisi seçeneklerine gidin. Aracınızda LFP Batarya varsa "Yüksek Voltajlı Batarya tipi: Lityum Demir Fosfat" listelenir. Aracınızda LFP Batarya yoksa yüksek voltajlı Batarya tipi belirtilmemiştir. “
Bugün Model Y Performans aracımı 22.000 TL'ye kasko yaptırdım, Allianz sigorta.
-
ShiftDelete.Netyoutube
Tesla nasıl alınır? Tesla ile ilgili tüm merak edilenler!https://www.youtube.com/watch?v=EF2MuIqIAFA&feature=youtu.be
Burda da çokça gündem olan konu ve soruları kapsayan bir video olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Nasıl olabilir 318 i 20000 tl yüzde 50 hasarsızlık var
-
Vallahi şirket üzerine yaptırdığımız için midir acaba, iyi fiyat veriyor bizim acente, hatta eski aracın üzerindeki %60'ı hasarsızlığı kaydırsaydık 12-13bin TL civarında tutacaktı dediler.
-
LFP batarya sadece rwd versiyonda var, awd modellerde yok şu an.
Local German publication Teslamag is reporting that Giga Berlin began production of the Tesla Model Y equipped with the LFP battery pack manufactured by BYD. The report states that the battery is installed in the new base trim of the Model Y RWD.
05/05/23
Teşekkürler
3.18 i eskl bir araba
bu ise yeni
çok fark eder
LFP batarya mı iyi yoksa Li-iyon mu? Hangisi daha uzun ömürlü oluyor? LFP bataryalar çin üreti mi? Li-iyon bildiğim kadarı ile Panasonic üretiyordu.
-
LFP daha güvenli diye biliyorum
Aşağıdaki video da daha detaylı bir açıklama var
Tesla Economistyoutube
Tesla's Lithium Iron Phosphate Batteries (LFP) Explainedhttps://www.youtube.com/watch?v=WkFJR2odfIk&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X