Sarj ederken sorun yasadiniz mi? Esarj, zes vs istasyonlardan direk sarj edilebiliyor mu, yoksa adaptor vs mi almak gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (168. sayfa)

-
-
Kazasız belasız kullanın inşallah. Darısı başımıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracını alan arkadaşlara hayırlı olsun. Aşağıdaki sorulara cevap alabilir miyiz?
- Ödemeyi hazır etmeniz için kaç gün önceden size bilgi veriliyor?
- Sipariş sırasındaki fiyat ile aldığınız günkü fiyat arasında fark var mı, ne kadar?
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın
darısı başımıza 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelen araçların tamamına yakını çeki demiri opsiyonlu ve long range şeklindeydi. Zaten toplam talep içinde çeki demiri seçenler az olduğundan bu opsiyonu ekleyenler araçlarını almış oldu. Sonra ilana birkaç araç çıkınca bu öncelikten haberdar olanlar vardı görüşü oluştu. Ben de çeki demiri istemiştim bisiklet taşıma aparatı için ancak performans seçtiğimden gelmedi. Al-satçı olsam neden çeki demiri ekleyeyim satarken hiçbir avantajı olmaz, sonradan da tesla shop’dan alınıp eklenebilen bir şey zaten.
İNSANLAR kurana el basacak neredeyse arabayı satmayacam diye sjdksdksjd
yav rahat olun 100 kişiden 10 kişi binmeye alıyor ya
gerisi satmaya alıyor zaten birşey ispat etmek zorunda değilsin
-
EV ye özel lastik kullanılması gerekiyor dediğiniz gibi
Aşağıdaki videoda da bunun nedenini açıklamaya çalışmış
Engineering Explainedyoutube
Everything You Need To Know About Electric Car Tireshttps://www.youtube.com/watch?v=8pM9o2Ifcro&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 12 Mayıs 2023; 12:10:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Mayıs 2023; 12:15:13 >
Evet ama tek neden aracın ağırlığı değil, ağırlık ve tork ve yanak kalinligi
Jant boyutunu küçültürüm diyenler için güzel video oldu. Teşekkürler, ben de aydınlandım.
-
Rica ederim
Yalnız bu lastik güzelmiş TR ye ne zaman gelir acaba satan bulamadım internette
İstanbul’da olanlar için yaz kış kullanılabilir
Hayırlı olsun. Detaylı yazınız için tşk.Tüketim ve daha başka tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Hayırlı olsun kazasız belasız
-
İnsanlarda psikoloji de garipleşti. Hayatımda ilk kez boya kalınlığı kaç micron sorusuna galerici değilim yanıtı aldım.
Araç alan herkes al sat için almadığını ifade etmek zorunda hissediyor sanırım artık.
İsteyen istediğini söylesin
bem hiç duymuyorum bile
arabayı alırım prim yapar anında satarım
gözünün yaşına bakmam ben
-
-
Dolubataryatwitter
Dolubataryahttps://twitter.com/dolubatarya/status/1656986082842492929?s=46&t=gdOkQVmP-gjCuxXTMYiH2w
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende gelsin RF Michelin takarım diye düşünüyordum Hankook lastiği görünce yol sesi, rtf olmaması canımı sıkmıştı meğer mecburiyetten ziyade konusunda en iyi teker olduğu için takmış adamlar. 19inc ebatlılara. bu durumda 19 inc standart jant en iyi seçim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitozbasli -- 12 Mayıs 2023; 15:30:39 > -
Nüfüscüzdanı ön ve arka görüntüsü ile vekaletname istiyor. Vekaletnameyi ben hiçbir yerde göremiyorum. Nerede bu vekaletname?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X