tesla model y de dahili araç kamera kaydı var mı ? harici mi takılması gerek |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (170. sayfa)

-
-
Teminatlar önemli, aksi halde 2000TL 'ye kasko yapan firmada çıkar 200000TL 'ye de.
-
Kamera kaydı alıyor diye biliyorum ama yalan olmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
otopark.com Sinan Koç'un YouTube videosunu izleyin hocam. Pek çok sorumuzun cevabının olduğu bir ilk izlenim videosu olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o adam sevmediği markayı asla övmez
alfa Romeo olsa ağzından salya aka aka anlatırdı
1.5 TSi ile çekiş kıyaslaması yaparken konuyu değiştirdiği bir an bu videosunda da var
Kendi izleniminden ziyade aracı teslim ederken Tesla görevlisinin tanıtım yaptığı bölüm faydalı olmuş.
hocam onu izledim de 128gb harddisk acil durumlarda kayıt vs dedi, yolu kaydediyor mu acaba merak ettim.
bir de sanki zorla test ettiriyorlarmış gibi sürekli bir memnuniyetsizlik var videoda.
-
Araca sanki premium gibi yaklaşım gösteriyor en başta. Direksiyon kolundaki plastik kaplaması vs vs. Halbuki aracın genel malzeme hissiyatı premiuma yakın.
Sinan Koç spor araba olarak içten yanmalı motorlu araçları seven birisi. Yalnız bazen araç içinde nasıl zipladigini benden başka gören var mı? Bana mı öyle geldi? Kullandığı araç 20" jant modeldi. 10 dakikalık kullanım ile ne dese dikkate almamak lazım.
Bu konuda taksi olarak kullanan e-mobilite kanalı iui referans bence. Adam son incelemesinde Berlin üretimi model Y ile bir çok kusurun giderildiğini, aracı bekleyenlerin gönül rahatlığıyla araçlarını beklemesini söylemiş.
Dashcam fonksiyonu var ama sürekli kayıt altında değil. Auto mod açık olursa, kendisi kritik anları kaydediyor. Çarpışma ya da hava yastığı açılması gibi. Manuel basarsanız son 10 dk. Ya da korna caldigin zaman 10 dakikalık kayıt tutacak şekilde manuel ve otomatik modla birlikte çalışabilen bir modu da varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı ama inceleme çok güzel olmuş, mutlaka almak isteyen ya da sipariş edip henüz izlemeyenler izlemeli. Referans kaynak niteliğinde bir video çekmiş Norveçte taksi olarak kullanan Ramazan bey.
E-MOBİLİTEyoutube
Tesla Model Y 2023 Aracımı Ayrıntılı İnceledim | LR ve P arasındaki Farklar ve Merak Ettikleriniz!https://www.youtube.com/watch?v=p46i2GTdWlg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gereksiz boş yapıyor
arkadan itiş en iyisi
alfa çok iyi
başka birşey yok.
2 ton olduğunu hissediyorsun diyor
ne olacak ya ?
şerit olmayan yolda otopilot denemiş
baştan sona komedi ya
serbest pıyasada dolar 22 tl ye dayandı . araclar gelene kadar bakalım ne kadar zam yiyeceğiz
-
Teşekkür ederim @harddiskman. Sakıncası yoksa, sipariş zamanı görünen tahmini fiyat ile son fiyat arasında fark var mıydı? Varsa ne kadar?
22 Mayıs da belli olacak 150 arabayı merak ediyorum
inşallah içinde bizlerde oluruz
bu ay alanlara zam yok dediler ama
bakalım
2017 model eski mi 😀 Şaka bir yana. Sıfır servisi olmayan bir arabaya göre riski az bence.
2017 eski oluyor sigortaya göre
tesla servisi var bu arada
Kaskosu nasıl 20bin çıkar diye şaşıranlar, Tesla normal bir arabadır biz de öyle olduğu için aldık. Uzay mekiği sanmayın, akasyada inceledim o kadar basit kaldığı noktalar var ki.
Fiyatı da ona göre zaten. Servisi açılınca parçası gelince kasko firmaları da piyasada 2 milyona satılan araçlara kaç lira fiyat veriyosa buna da onu verecekler.
Bu arada şaşırmam sevincimden. Bende sipariş verdim
Bugünde vın yok çok şükür
Vallahi ben de hâlâ bekliyorum.Tesla sözünün eri bir şirketmiş,Ekim-Aralık yazıyordu gerçekten de Ekim-Aralık’ta teslim alıcam sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X