Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cmkrcn , jackal73 , sunsea12 , ForceBeWithYou
4 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
53.592
Cevap
1.387
Favori
3.557.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YiğitGöldağı 95WKN Y kullanıcısına yanıt

Ben de meraktan yeniden sipariş oluşturur gibi girdim. Hala Ekim - Aralık yazıyor. Siparişi vereli 40 gün oldu yaklaşık, değişen hiçbirşey yok. Acaba Ekim öncesi Haziran Temmuz gibi mi gelecek hepimizin araçları ? Biz kafadan siparişi verdik de yeni sipariş veren yok mu acaba ? Bu tarihin ileri de gitmesi gerekmez miydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım dün akşam verdi RN119119***

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Test sürüşü yapanlara bir sorum olacak. Akasya'da sorduğumda test sürüşleri Haziran ayında başlayacak diyerek test sürüşü veya rezervasyonu yaptırmadılar. Test araçları otoparkta duruyor. Baştan savmak amaçlı mı Haziran'da yapılabilecek dediler tereddütündeyim. Siparişi Performance'a çevirdim ben de burada teslim alanların ilk izlenimine istinaden ve test sürüşü gerçekleştirmem gerekiyor tekrar Long Range dönüşü yapıp yapmamak değerlendirmesi açısından.

• larves L kullanıcısına yanıt

Benimki de RN11891xxxx şeklinde devam ediyor. Buradaki zaman diliminin sadece bir tahmin olduğunu varsaymamız gerekiyor galiba. Nisan 10 u gibi verenlerde de Ekim - Aralık'tı hala öyle. Bu arada araçlar HW4 ile gelecekse ben beklemeye razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 13 Mayıs 2023; 12:6:26 >
    4nisan öğleden itibaren Ekim aralik teslimat vermeye başladı. Bugün de aynı teslim tarihi veriliyor. Aradaki global rezervasyon adedi. 250k. 11887***. 119119xxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larves -- 13 Mayıs 2023; 12:8:25 >
    Hw4 ile gelecekse beklenir gerçekten. Ama net değil o konu. 2024 modellere sarkabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hw3-4-5 çok umurumda değil. O kadar Geek değilim. Tesla tahmini bir teslimat aralığı verdi ve o tarihlerde teslimat beklentisi içindeyim. Mayıs Haziran teslim tarihi olanlar mayısın 10u oldu halen vin yok deyerek mağduriyetleri varmış gibi yaygara yapıyorlar kaldı ki bu tarihlerde erteleme hakkı da var firmanın.

Siparişi girdiğimiz andaki durumu kontrol edebileceğimiz bir ekran var mı ? Ben Nisan 12 girmiştim, Ekim - Aralık hatırlıyorum. Daha mı evveliydi acaba  

4 Nisan sonrası herkes Ekim aralik

Ben 7 Nisan akşamı sipariş vermiştim.1188 ile başlıyor sipariş numaram

Siz mesajdaki Mayıs'ı Nisan yapınca oturdu hocam tarihler  

• Ortalama olarak ilk gün 8:30 öncesi siparişlerde Mayıs Haziran... 8:30dan öğlene kadar temmuz Eylül.. öğleden sonrası Ekim aralik. Halen yıl sonu teslimat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larves -- 13 Mayıs 2023; 12:19:59 >
    Bende sizinle aynı düşündeyim hw4 olacaksa beklerim

Bir makalede şöyle bir şey okumuştum, Tesla genelde 4.çeyrek üretimi bir sonraki üretim yılı olur diye yani bu eylül ekimde 2024 üretimleri başlar

Dolu batarya hesabı da bu yıl gigaberlin de bir revizyon olacak teslimatlar daha da hızlanır gibi açıklama yapmıştı

Bekleyip göreceğiz hayırlısı artık ekonomik durumlar da çok değişken bakalım kısmet olacak mı?

• 4 Nisan 11:20 Ekim-Aralık

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bende de yok sinir bozmaya başladı. Beraber sipariş verdiğim arkadaşım, hatta ben sipariş verip siparişler açıldı sende ver dediğim arkadaşın vın geldi. Üzerine geçen gün saat 2 gibi aradılar hemen saat 5’e kadar ödemeyi yapın dediler. 3 saat verdiler ödeme için. Şimdi ayın 25’inde teslim alacak inşallah.

• DagustuN kullanıcısına yanıt

Buradan anlaşılan Vin ataması türkiyede yapılıyor, kesin… Müşteriler kazan kaldırmasın diye de sistem atıyor bizle alakası yok diyorlar. 3 saat e ödeme yap nedir, dünyanın en teknolojik otomotiv firması ülkemizdeki en amatör ekibi işe almayı başarmış.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    Valla hemen arayıp saat 5’e kadar ödeme yapın demesi canımı sıktı. i20 N var bende onu kullanıyorum sürekli, kalacak zaten. Beklerken para erimesin diye bi corsa birde mokka aldım koydum kenara. Bunlar arayınca onları satıp ödeyeceğim teslayı. Yani o olay inşallah denk gelmez.

O yaygara yapanların hepsi al satçı ya da galerici, direkt bloklayın geçin, saçma sapan mesajlarını görmeyince çok daha nezih bir forum oluyor.

Yaygara falan kopardığımız yok

sadece bir açıklama bekliyoruz

• DagustuN kullanıcısına yanıt

Ne arayan var

nede vın ataması hocam

insnaları aramaya başlamışlar şimdide de çok ilginç

elşide aynı şeyi okudum

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.