Vallahi koltuklar beni hiç rahatsız etmedi, beyaz renk aldım, ne yumuşak ne sert ama koltuk hafıza olayı çok hoş, aracın kapısını açıp girdiğinizde direksiyon yukarıda ve koltuk geride karşılıyor sizi, binip emniyet kemerini takıp frene bastığınızda otomatik olarak sizin profilinizin ayarına geliyor direksiyon iniyor koltuk öne yaklaşıyor. Emniyet kemerini söküp kapı açma butonuna bastığınız anda direksiyon ve koltuk tekrar uzaklaşarak rahat bir giriş çıkış sağlıyor. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (167. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun hocam. Keyifle iyi günlerde kullanın inşallah.
Benim size bir sorum olacak; aracın boya kalınlığını ölçtünüz mü ? Kaç micron geliyor ortalama ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim zaten standart yumuşak süspansiyonlu bir SUV aracım olduğu için ikinci araç olarak bu Performans'ı seçtim, bana göre kesinlikle sert değil hatta oldukça yumuşak, bir çok araçtan daha yumuşak diyebilirim. Örneğin eşim Mini Cooper Countryman S kullanıyor, o araç için şöyle bir şey söylemişti genç bir arkadaş "abi yolda karıncayı ezsen hissediyorsun", böbrek taşın filan varsa bir tur at düşürürsün, mecbur 19 inç'leri 16 inç'e düşütmüştük ama yine de pek faydası olmamıştı. Bu araç pamuk gibi onun yanında.
Direksiyon inanılmaz sert, tam istediğim gibi, yol tutuşunda çok faydası var, öyle kuş gibi hafif bişeyle olmaz zaten (belki sertlik ayarı vardır şimdi yanlış yönlendirmeyim) asfalta basan lastik genişliği toplamını hissettiriyor ama hiç yoracak gibi durmuyor.
-
Malesef ben galerici değilim, o tür boya kalınlığı ölçen cihazlarından bulundurmuyorum.
-
Hayırlı olsun efendim, kazasız belasız bir ömür diliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, darısı başınıza.
-
Zaten her evrakı olana vınn veririm anlamı yok, evrakı olmayanın vınnını evrakı olan sonrakine kaydırabilirim gibi 😀
Aradığım yorum, tam da bu tarz bir öngörüm vardı, yeni model countryman süspansiyonu performans ile eşdeğer, long renge ise bir tik daha yumuşak olacağını bekliyordum bakalım.
Direksiyon için: Konfor, Standart ve Spor olmak üzre üç ayar seçeneği var. Siz hangisinde kullandınız acaba. Eğer konforda kullandıysanız ve buna rağmen inanılmaz sert geldiyse eyvah diyeceğim. Sert direksiyondan nefret ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4309E9A6 -- 12 Mayıs 2023; 8:47:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracınız hayırlı olsun
yaklaşık 2 haftada 50 arabayı teslim. Edemeyen ekip canla başka çalışıyor demek süper tespit olmuş.
sonraki partide 200 araba geleceği söyleniyor 2 aya teslim edilir sanırım
tek bir noktadan araba teslim etmek saçmalık ötesi
umarım bu işe bir çözüm bulunur
Kanyon AVM de hala test sürüşü yapılıyor değil mi? Randevu aldığımda Kanyon AVM den vermişti.
Ne tesadüf ki Sinan'ın kullandığı araçta çeki demirli???
-
Plaka takipçileri fiyatları daha iyi biliyor ama 1500 tl den başlıyor 10000 e kadar gidiyor evet alabilirsin ama araç proforma faturası çıkmalı ve o fatura ve şasi no su eşleştirilecek alabilirsin
EV kodlu lastiklerin yapısı Runflat ya da standart lastiklere göre farklidir.
Bu nedenle fiyatlar farklidir ve bu lastikleri EV olmayan lastikler ile degistirmeyin.
Bunun nedeni elektrikli motorun surekli yuksek torkudur.
Lastikleriniz sık sık asinacak. Ancak şanslıyız ki Türkiye de asfalt kalitesi o kadar yüksek degil(otobanlar haric)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Mayıs 2023; 9:39:35 >
Arkadaşlar merhaba tesla websitesindeki vekaletname için nediyorsunuz? Çok geniş bir vekalet istemişler. Sizler ne yaptınız bu konuyu. Araçlarını teslim alan arkadaşlardan da bilgi almak istiyorum bu konuda teşekkür ederim. @harddiksman
Arac teslimatı benim eylül-ekim gibi gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 12 Mayıs 2023; 9:41:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce yazdım, Tesla araçlarını stok yapmak amaçlı almayın elinizdeki kalır.
Bayisi yok ama operasyonunu iyi yonetiyor satış konusunda.
Iphone ne ise Tesla o dur diyebiliriz hatta Tesla Biraz daha sık sık donanimsal değişikliklere gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Mayıs 2023; 9:41:48 >
Kasko yaptırdıysanız ne kadara mâl oldu paylaşır mısınız?
Tesla teslim tarihleri çok degiskendir.
Eylul ekim gibi gosterilen araç model Y ve 3 ise muhtemelen daha önce olacaktır.
S ya da X ise daha geç olabilir.
Tesla 20.000-25.000 dolarlık yeni bir model tanitacak.
Bu biraz üretim planning etkileyebilir.
Türkiye de performans versiyonu suspension konusunda uzebilir.
Long Range kullanıyorum ancak bu bile Sert.
Bu araç SUV gibi dusunmeyin. Daha çok audi Rs6 gibi bir wagon ile kiyaslamak daha doğru olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Mayıs 2023; 9:45:38 >
Kaç model aracınız hocam baya yenilendi süspansiyonlar.
Hocam çeki demiri muhabbeti ne kaç sayfa olmuş yoksa tek tek okuyacağım ama :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X