Hocam bende çok kez oldu otobanda 50'ye düşme. Tabi bu sürüşün %5 i anca oluyodur da hiç olmadı değil. Yinede tabela hızlarına göre çok daha konforlu tabii. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2680. sayfa)

-
-
bir de şu var. araç şirketiniz üzerine kayıtlı ise yazılım faturasını gider olarak %70 ini işleyebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok soru soruyorum, mazur görün... Az önce başıma şöyle birşey geldi. Arkadaşım araca bakarken arka koltuk katlama butonlarına bastı, tam katlanmadan durdurup geri açtı. Ancak koltuğun sol kısmı ile sağ kısmı hizalı kapanmıyor. Sol koltuklar biraz daha önde duruyor. İki tarafa da aç kapa yaparak düzeltmeye çalıştım ama hala asimetrik duruyor. Düzeltmenin bir yolunu biliyor musunuz?
-
arka koltuğun alt yanında butonlar var. oradan hizalama yapabilirsiniz. bu tarz sorular için de telegram grubunu kullanabilirsiniz. anlık cevap ihtimali daha yüksek.
-
Yazdıklarınızda çok haklısınız,ama ben kapattım gözümü juniper'i aldım ne kadar çok incelerseniz sorunlar o kadar sizi bulur, Alın akışına bırakın keyfini sürün.Esenkalın.
-
Ya gene çok cahilce bir soru soracağım. Tesla malum lastik rotasyonu öneriyor 10 binde. Peki jant lastik birlikte mi rotasyon yapacağız. Yoksa jantlar kalacak lastikleri söküp mü rotasyon yapacağız.
Yani bir sensör bir tekere atanmış mı yani mesela sol arkanın sensörü sadece sol arkada kullanılabiliyor, mesela sağ önde kullanılamıyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 28 Ağustos 2025; 16:31:23 > -
jant ile tabi ki
sensör otomatik görüyor. Bişey yapmaya gerek yok.
-
-
şarj kapağını manuel açmak için içinde tutamaç var
-
RWD araclarda lastik rotasyonunda olmasi gereken lastiklerin yerini degismektir. Genelde sol arka sag one, sag arka sol one gelir. Sol on sol arkaya, sag onde sag arkaya takilir. Amac lastiklerin en dis ceperinin yani donuslerde en fazla asinmaya maruz kalacak yerlerinin degistirilmesidir. Ama farkli yontemlerde var.
www.bridgestonetire.com
Tire Rotation: How and Why to Rotate Your Tireshttps://www.bridgestonetire.com/learn/maintenance/tire-rotation/#
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X