Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: eapantherea
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.480
Cevap
1.390
Favori
3.548.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%20-80 olayına çok takılmamak gerek. LR uzun yolda kurtarıcı olabiliyor .SR/LR arasında bir menzil farkı var. SR'ın beklenenden hızlı şarj olması batarya kapasitesinin daha az olmasından.

Bugün LR aracı Söke Köfteci Yusuf'ta %96 şarj ettim, Akhisar SC'ı kaçırdım (Harita'da bu hata sık oluyor. Otoban'ın karşısındaki SC seçilmiş, ben de daha 40 km var derken pas geçtim) yol boyunca ZES'ler ya dolu ya da arızalıydı. O178'e hızımı düşürerek %2 şarjla zor girdim. Yarın ve pazar dönecek olan arkadaşlar aman dikkatli olsun...

WLTP 565 km olsa da yüksek hava sıcaklığında ful klima açık olunca menzil düşüyor. Biraz da hız yüksek olunca haliyle %94 şarj 350 km dayandı. O178'de de 4 ZES doluydu. Lumicle isminde bir firma 2 DC koymuş, hemen üye oldum, başına da yardım etmek için eleman koymuşlardı.

Yine %96 şarj ile 320 km yol yaptım, eve vardığımda şarj %29'a düştü. İzmir civarı sıcaklık 38'i gördü ama Susurluk sonrası 30-32 gibiydi. Demek ki hava sıcaklığı menzili ciddi etkiliyor.

Eğer araç LR değil de SR olsaydı kesin yolda kalırdım.

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt

olur mu öyle şey. yolda nasıl kalınır. hele ki tesla'yla.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Kalmadım ama kalmış kadar oldum 

• Faydalı tek bir mesaj atmayıp benzini bittiğinde hayırsever polislerimizin deposunu hayrına doldurup uğurladığı troll geri geldi…  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, SR siparişi için aklımda hala soru işaretleri var. Menzil gerçekten büyük bir soru işareti. Acaba RWD-Long Range getirme ihtimalleri var mı ileriki dönemlerde, Avrupa'da böyle bir araç da mevcut sanırım. Şehir içi 450 KM görülebilir mi sizce?

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Tesla bu satis duserse %10’ra rwd lr’ida getirir yeni bir element bulur onuda getirir hatta omur boyu bedava sarj bile verir.Konu teslaysa hersey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 22 Haziran 2024; 0:41:0 >
  • EUS E kullanıcısına yanıt

Yüklendik TSLA altcoini, sonuna kadar HODL  

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Formentor çok mu kötü hocam? 3008 GT yerine düşündüğüm araçlardan teki. Uzak dur denilecek kadar konforsuz mu? Yol sesi konusu epey düşündürüyor beni, takoz gibiyse zamanla artacak trim sesiyle çekilmez hale gelir.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Araç güzel ama eksi yönlerinde var araç çok sert ve yol ve rüzgar sesi alıyor o yönden zayıf . Tesla o yönlerden daha üst . Peugeot ile tecrübem olmadığı içim biröşey diyemem ama Fransız grubu Citroen kullanmıştım o da çok yumuşak ben o kadar yumuşak araba sevmiyorum güven vermiyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Burdaki dostlari ve bildigimiz ettigimiz arkadaslarimizi tenzih ediyorum yanlis anlamasinlar fakat sr kitlede problem seziyorum bizim teslalar mk 2 leon ve fc5 civic modifiyeci tayfalarin eline duserse teknolojiymis bilmem neymis bakmam takasta ne verirlerse birakirim bayiye 

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Doğrudur, benim beklentim de bu yönde. Eğer bugün gelen SR 10%'dan oynarsa...

Büyük bataryali gelebilir.

Şehir içi 450km SR versiyonu için mi soruyorsunuz ?

• EUS E kullanıcısına yanıt

Tesla'nin amacı Dünya'yi elektrikli mobilite'ye geçirmek.

Tabi ki tabana yayılmacı bir politika sergeleyecektir, bu nedenle de Model Y çok pahalıya satılmasına ve satın alınmasına da karşıyım.

Model3 olsaydı TR piyasasında tam bahsettiğiniz hedef kitle olacaktı.

Bu yüzden her daim yazdığımi tekrar etmeme gerek yok, 1.8 milyona böyle bir araç satılırken 10yillik VAG marka arabalar temiz olanları 1 milyon'a yakın ikinciel piyasası var, elbette oradan bu tarafa geçiş olacaktır.

Şuanda bile Çipura alacak tayfa gidip Model Y için yazılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 22 Haziran 2024; 9:41:8 >
  • KUTTA44 kullanıcısına yanıt

Tesla'yı sattıran arabası.

Nefret ettiren satış ekibi ve yöneticileri.

Şimdi müşteri sadakat araştırması yapsalar rezalet çıkar.

2023 de yılına kadar Tesla bekleyen binlerce sadık müşteriyi çok temiz silkelediler.

Bu şirketin reklam bütçesi yok. Alan aldırıyor. Şimdi alan ve zarar eden aldırmıyor.

2023 yılında alanlara şöyle 10.000 puan referral credit verseler. Isteyen SC olarak kullanır isteyen ACC Boost olarak kullanıyor isteyen aksesuar alır.

Sonra bu SR'ler x2 x3 satmıyor mu gör bak.

Ama gel gör ki satış ekibinde ne ahlak var ne beyin.

• redbee R kullanıcısına yanıt
    daha hala ege bölgesi için izmire servis açmadılar 1 seneyi geçti :)))

Gunaydin,

Cok haklisiniz.

• İyi hafta sonları
    Geçen yıl hatırlayın şipariş verdikten sonra Tesla’nın verdiği tek sabit telefonu aradığımızda hep meşgul olduklarını söylediler müşteri temsilcisi ile görüşmek hemen hemen imkansızdı eğer görüşebildiyseniz verilen cevaptan kimse tatmin olmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 10:15:53 >
  • Çok boş yapıyorsun.

Sözde Atatürkçü ayaklarını bırak.

Okula git gel, diplomani al, boş yaparak kimse bir yere varmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 22 Haziran 2024; 10:37:49 >
  • Nextmove=Codethoreau=Airbus ..,
    Kendini tarif etmişsin, sana kimse cevap vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 10:44:14 >

Dun teslim alanlardan 20.000km ucretsiz sarji teslasi mevcutta olup 2.teslayi sr alana tanimlamamislar digerlerine yine tanimli gelmis.Hangi ahlak bunlarin uzaktan yakindan ilgilisi yok ne ticari ahlak var ne belirli bir satis politikalari var.

• Hocam sen bu forumda güzel paylaşımlar yapıyorsun, cevap verdiğin arkadaş da burayı pisletmekten başka bir şey yapmıyor.

Forumdaki diğer arkadaş ali bu çocuğu rezil etti, yine gelmiş hangi yüz ile foruma bir şey yazıyor bu next anlamıyorum. Attığı mesajı bile silmişti.

Bir şeyleri biliyormuş ayağı yapıyor sonra biri suratına gerçeği yapıştırıp rezil ediyor halen buralarda geziniyor.

• 
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.