Şehir dışında 350 km çok iddialı, tabi bunu 130-140 km/s hız limitli otoyollar için söylüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1517. sayfa)

-
-
Selamlar,
Acikcasi ben cok begendim. Bu aracta Lr veya Pf daki gibi herhangi bir mode yok. Tek mode ile araci kullaniyorsunuz. Ben Lr aracimi da cok sakin kullanirdim. Bu da fazlasiyla yeterli geldi. Ayrica tuketim tarafi hic fena degil. Farkli araclardan gececekler icin gercekten tatmin edecektir. Sehir ici ve sehir disi hizlanmalari yerine gore cok iyi. Gercegi soylemek gerekirse Lr sonrasi gram farklilik hissetmedim. Ayni araci kullanir gibiyim. İyi ki donmusum dedim. Ya Lr ya da Sr alacaktim. Bu sebeple ikisi de beni mutlu ederdi. Hep aynisini soyluyorum. Lr, Pf ve Sr hepsinin yeri ayri. Hangisi olursa olsun elektrikli macerasina Tesla Model Y ile baslamak gercekten bambaska bir sey. Verimlilik, diz mesafesi, bagaj alani, boyutlari ve sunduklari baska hicbir aracta yok.
Edit: Sehir disi 350km zor olacaktir. Ozellikle yuksek hizlarda. Biraz deneyimlemek gerek. Sehir ici sakin kullanimla cok az yaktigi belli. Sehir disi bu birazda olsa degisecektir. Dedigim gibi ilerleyen zamanda hem sarj verileri hem de menzil
konusunda daha cok bilgi edinmis olacagiz. O zaman tekrar konusuruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 21 Haziran 2024; 20:9:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesla’nın bazı eksikleri var ama neticede EV olarak doğmuş bir araç, Audi, BMW, Mercedes ve diğer akaryakıtlı kasalardan EV’ye geçenlere karşı ön yargılıyım, bu nedenle Tesla’yı kötülemekten ziyade bizim tartıştığımız eksikler düzeltilemez kusurlar değil, neticede bir çok şikayet konusu güncellemelerle düzeltildi ve düzeltiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün anlattıklarınızın yanında Tesla’nın akaryakıtlı araçlar gibi, fahiş zorunlu servis, yedek parça, bakım ve yakıt masrafı olmadığınıda vurgulamak lazım…
Haklisiniz. Bu onemli bir gercek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Guncelleme tarafinda Gelismisi seciyorduk dimi?
Evet
Bu kadar kolay mıydı unutmak
Takımdan ayrılmıştı SR ile tekrar döndü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 21 Haziran 2024; 22:44:59 >
Hahaha. Valla gece gece bir kaldim ekranda. Gelismisi secip indim.
Ozlemisim cidden. İyi dayanmisim valla.
Teslayı bende ne kadar sevsemde, Tr Tesla satış kısmındanda o kadar nefret ettim.
Her hareket ofsayt olurmu ya nasıl bir kafa yapısıysa.
Eşe dosta laf anlatmaktan bıktım her yeni hareket bize batıyor. Satqcam köyü bak heeee moduna giriyorum ara ara
Model y'den once sadece bir defa crossover otomobilim oldu, subaru outback.
O da baya yaylana yaylana gidiyordu.
Tesla model y, orta ve ustu sinifta acik ara en konforsuz otomobil.
Guzel egemizin dandik bir ilcesinde bir hafta gecirdim.
Kimse bu eziyeti haketmiyor :))))
Hoşgeldiniz;
Haksızlık ile Tesla tr kardeştir.
Bende de durum sizinki gibi, şikayetim yok performans aracı sonuçta.
İnce yanak büyük jant albenisi ile beni daha çok mutlu ediyor. Asfaltlayamayanlara isyanım
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın , Teslaya alıştıkdan sonra diğer araçları kullanmak kahve makinasından cezveye geçmek gibi birşey:)
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere 🤗🤗. Dogru soze soylenecek bir sey yok.
model y lr aracı neden satmıştınız!
O donemde bir ev kredisi cekmem gerekiyordu. Cikmamisti. Bu sebeple bir gunluk bir karardi. Kismet.
Cupra formentor kullanın Tesla ondan sonra yaylana yaylana gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X