Hocam toplanacağız yüzlerce Tesla gidip Merter'de bir güzel eylem yapacağız bak bakalım o zaman o yöneticileri tek tek elden geçip kovulmuyor mu. Elon zaten adam atacak yer arıyor. Bir güzel temizlensin şu TR kadrosu. O arkadaşına %50 ötv ile araba satıp 4 ay bekleyen adama %60 ötv ile araba satanlar bir ortaya çıksın. Youtuber gitmiş operasyon müdürü yapmışlar her yere satış ofisi açıyor Izmır'de servis yok. Oldu olacak Engin ismindeki youtuber da genel müdür yapsınlar modifiye tesla turnuvası düzenlesin. Sonra basık dört egzozlu Tesla turnuvası yapar. Şurada onlarca bilgi paylaşırsın, kimse okumaz, eline kameralı telefon alıp video çekip youtube koyanı millet kanaat önderi ilan ediyor. Youtube bilgi çöplüğü ile dolu. Biraz kızgın yazıyorum bu sabah kusura bakmayın ama insan her bindiğinde keyif aldığı aracın arkasında bu kadar kötü bir lokal ekibin olduğunu görünce sinirleniyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 22 Haziran 2024; 10:54:23 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1519. sayfa)


-
-
Sen buraya lazımsın hocam takılma ona.
-
Sağolun, yeni güncellemeyi yükledinizmi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana henüz gelmedi hocam.
-
Direksiyon ile ilgili verilen kısıtlamaları kapsıyor güncelleme, ben indirdim ancak yüklemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 22 Haziran 2024; 11:8:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Açıkcası söylediğiniz her şeye sonuna kadar katılıyorum. Tesla yönetimi çok başarısız kararlar aldı. Geçen sene ki fiyat politikaları, servis ağı, şarj ağı vb birçok sorun insanları küstürdü. Son hediye diye tanımlanan Supercharger hediye bile tam bir facia. Bugün yeni teslimi yapılan araçların hesaplarında yokmuş. Eski araçlardan hala silinmemiş. Yani o kadar amatörce yapılmış hatalar var ki Tesla'ya hiç yakıştıramıyorum. Ayrıca bahsettiğiniz Youtuberlar'a gelince bir tanesini bile takip etmiyorum. Arabalara sallayıp sallayıp sonrasında aracı göklere çıkaran videolar çekip görüntüleme kasmaya çalışan insanlar.
-
:))
Vw audi grubu bir otomobil almam bir daha.
Tesla da almam.
Sadece Turkiye'de değil, dunya capinda ticari ahlaklari olmadigini dusunuyorum.
Dizel skandalı bir yana,
Tesla da bu eksik/olmamış arabaları yıllardır satiyor.
Elon emmi hala twitter'da silecek sorununu çözdük, cok zorlayici bir problemdi çözdük diyor, cozmedigi halde ve dort yıldır bu arabalari sattiklari halde.
Vergi meselelerine bir duzen gelirse lexus'a meyilliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortak duygu ve düşüncelerimizi yazmışsınız hocam. Geçen seneki saçmalıklar soğumadan saçmalık üzerine saçmalık yaparak hepimizi iyice soğuttular. Araçlarla ilgili konuşmaya fırsat olmuyor. Bu kadar donanımsız, sosyal medya kökenli bir ekiple yola devam ettikleri sürece daha çok sinirleniriz. Buradaki malum troll arkadaşı ekibin başına koysak bu kadar batırmayı kesinlikle beceremezdi. Onun bile aklına gelmeyecek saçmalıklara imza atarak hergün yeni mağduriyetler yaratmayı beceriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben teslayı test gayet beğendim . Lexusun Türkiyeye getirdiği elektriklide çok kötü bir araba. Araba değişir kişilere göre tabi tercih sizin. Ufak şeylere takılmam ben büyük sorun yoksa. Yoksa mercedeslerin bmw lerinde bir sürü problemi çıkıyor . Hayırlısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hibritleri fena değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın
24 Nisan ve Hay milletini aklından çıkaramayan boş bakkal huzurlarınızda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olabilir onu bilmiyorum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sekizsilindir'in bile yaptığı iş midir? Std RWD aldım geçtim de, LR'yi niye yeriyorsun. 2.elde Lr ve P ₺2mio satılırken iki gün sonra Std RWD ₺1,4 - ₺1,5'e mi satacaksın? İnsanları bu kadar kuşkuya sevketmenin anlamı nedir? Üzerine %10'dan bir de LR RWD getirirse ayıklatsın pirincin taşını. Binlerce takipçisi olan insanlar sorumluluk sahibi olacaklarına nasıl daha sıvarız diye yarış halindeler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sisli beyin de gelir birazdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arkadaş da klasik bir youtube esnafı olarak, önce arabaya naylon kaplatir, onun reklamini yapar, sonra lastikleri degistirir, lastikpark, cukkayi alir, sonra yola devam.
Sonra burada "otomobille carpisma onleme testi yaptim sahsen" deyince millet arkamizdan makara yapar :)))
Normal yani :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gizli gizli mesajlarimi okuyor leventin beyaz yakasi :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Gercekten oyle. Bu tarz videolar cok tehlikeli. Cunku bircogu objektif olmadan bu yorumlari yapiyor. Ben bir araci anlatirken her kelimeme dikkat ederim. Buna kullandigim butun Alman araclari dahil. Benim tek dusuncem bu tarz video iceriklerini yapan insanlarin videolarini izlememek gerek. Bu sebeple 1-2 kisi disinda kimsenin iceriklerine bakmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yol sesinden çok rahatsız oluyorum hocam. Şehiriçi neyse de genellikle ayda 2 kere 600km üzeri şehirdışım oluyor, yolda beyin uyuşturuyor yuvarlanma sesi. Peugeot araçları sert diyebiliriz Citroën'e göre. Yuvarlanma sesini de çok az alıyorlar, VAG ile karşılaştırılmayacak derecede sessiz araçlar ancak ülkemize has tercih nedeniyle 1.2 hacimli motorlara takılmış durumdalar. Ben de 1.0 olsun 1.2 olsun düşük hacimli motorlardan irrite oluyoum. Güncel aracımdaki benzinli 1.6 puretech 180hp motor getirilmiyor artık. 3008 ve 408 gibi iri araçlarında bile 2008'i nispeten yürüten 1.2 motoru kullanıyorlar. Sanki 3 sene boyunca hiç kullanmamışım gibi 408'deki bu motora gelen güzellemeler insanımızın elindeki malı övmek hastalığının çaresizliğini gösteriyor. O nedenle ikinci araçta yeniden VAG'a geri dönmeyi düşünüyorum. En azından 1.5 TSi motorları 1.2 Hybrid ve benzinlilerden daha iyi. Cupra tasarımı nedeniyle aklımı çeliyor fakat yalıtım sorunsa günün sonunda tek seçenek Tiguan kalacak gibi görünüyor. Daha zamanımız var, geçecek zaman diliminde Tesla'nın politikalarında düzelme görürsek belki Juniper RWD alarak diğerini X1 gibi bir içten yanmalıya da çevirebiliriz. Teşekkürler Formentor değerlendirmeniz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X