Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2674. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (1 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil
5 sn
53.476
Cevap
1.390
Favori
3.547.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
Giriş

İyi cesaret.

1 haftalık civic aracımı yapmıştım düğün aracı.

Çingenin teki cama şarap şişesi atmıştı. Kapı hasar görmüştü.

• fth F kullanıcısına yanıt
    Dün yapmıştık, herhangi bir sorun olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Tebrik eder, mutluluklar dilerim.

• Arkadaşlar kısmet olursa perşembe günü yeni tesla juniper deep blue aracımı teslim alacağım. Ama kararsızım. Almadan devirde edebilirim. Daha önce hiç elektrikli araç sahibi olmadım. Sizce ne yapmalıyım. Kararsızım. 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intibah400 İ kullanıcısına yanıt

Surekli uzun yol yapan biri degilseniz, haftada 1 sarj icin 30-40 dk ayirmak zor gelmiyorsa ve teknoloji ilginizi cekiyorsa hic dusunmeyin kullanin derim.

• Arkadaslar bu arabalar nasil aliniyor yahu arada envanter dusuyo 5 saniye sonra yok. Biraz arastirdim bot yazmislar. Bu gayriyasal bi durum degil mi botla al 0 fiyatindan pahali sat. Bununla ilgili ne yapilabilir?

• erdoman E kullanıcısına yanıt

Ben 3 aylık uğraş sonucu aldım. Bireysel olarak almak tamamen şans.

• intibah400 İ kullanıcısına yanıt
    Yeni teknolojiyi seviyor musun?
    Araba sürmekten keyif alıyor musun?
    Ortamlarda araba muhabbetini seviyor musun?
    Benzin mazot parası öderken canın yanıyor mu?
    Yıllık bakım parası ödemek servis kazığı olduğunu düşünüyor musun?
    Uzun yolda fazla aceleci değil sabırlı mısın? Uzun yollarda daha çok keyif odaklı mısın?
    Evinde şarj imkanı veya 1km lik çap alanında en az 2-3 Dc şarj istasyonu var mı?

Evetler çoğunluktaysa Elektrikli araba tam sana göre. Tesla ise sistemin iphone'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 24 Ağustos 2025; 13:6:17 >
  • tEmh@ kullanıcısına yanıt

Simdi ne varsa x1000 abartip anlatacak.

6 ay sonra ne eksik ise x1000 abartip anlatacak.

abartma deyince de nikah mi kiydik diyor.

ilginc bir arkadas  

• 1 sene sonra daha güncel araç çıkınca da Juniper boklanır . Teknoloji sürekli yenileniyor . Model y 6 koltuk long satılrsa da en iyisi o olucak . Eski ya da yeni bütün Tesla Modelleri artısıyoa eksisiyle fiyat fayda olarak çok güzel araçlar . herkes kazasız belasız kullansın araçlarını . gerisi teferrruat

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Y altı koltuk herkese hitap edicek bir araba değil. Y nin standart kullanıcısı için cazip olmaz kalabalık aileye hitap eder. Indada bagajdan feragat ediliyor.

• erdoman E kullanıcısına yanıt

Su anda sifirdan cok pahaliya satmasi hic de kolay degil. Paranizi vermenizle arac teslim arasinda 1 ay olsa zaten 1 ayda faizden 70 bin alirsiniz Tesla fiyatiyla. Bot neden kanunen yasak olsun ki (kesinlikle kullanmadim kullanmayi da dusunmuyorum)? Biraz sabredin kesin alirsiniz. Su anda Tesla uretim miktarini biraz dusurdu, 1-2 ay icerisinde normal uretmeye baslayinca Turkiye deki talebi de biliyorlar, istediginiz araci alirsiniz ins.

• Arkadaslar araç üzerinde gelen hankook lastiklerimiz RFT mi acaba

• tunatek kullanıcısına yanıt

Guncel arac dediginiz Model Y nin yenisi ise 3-4 yil bu araca dokunmaz Tesla, yok Model Q diyorsaniz ayni arac olmayacak kesinlikle daha kucuk ve ucuz olacak. Tiguan la Troc a veya Kodiaq la Karoq a ayni arac denir mi?

Model Y 6 koltuklu %25 OTV ye sokulabilirse evet daha iyi bir arac olur ama cok da olasi gorunmuyor en azindan ilk basta meraklilardan para toplamak icin yuksek fiyatla satarlar ki zaten Amerika da bile 2026 da satmayi dusunuyorlarmis Avrupa da Amerikan once biraz zor gelir. Avrupa da disardan gelen araclar icin vergi uyguladigindan zaten oldukca pahali olan Model YL kolay kolay alici bulamaz Avrupada.

Son dediginize katiliyorum Tesla nin fiyatina ondan daha iyi elektrikli arac yok. Su anda en kafa karistirici ve insanlari sogutan kisim servis, onu da cozerlerse zaten harika olacak. Bu arada ithal araclarin cogunda servis problemi varmis ozellikle kaza sonrasi yurt disindan parca gelecekse

• Tesla, araçlarına “Düşük Güç Modu” getiriyor: Nedir, ne işe yarayacak?

donanımhaber
    Tesla, araçlarına “Düşük Güç Modu” getiriyor: Nedir, ne işe yarayacak?
    https://www.donanimhaber.com/tesla-araclarina-dusuk-guc-modu-getiriyor--195335
  • 
Sayfa: önceki 26702671267226732674
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.