Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: earthfrost , omergokcen , Qushi , MimarTR6161
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
53.512
Cevap
1.390
Favori
3.550.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi günler
    QS aracı on aydır kullanıyorum ppf, cam filmi, seramik kaplama vs. yaptırmadım, cam tavan, camlar harici zaten az bir alan var üstelik kaplama sırasında sök tak ve maket bıçağı ile araca hasar veriliyor, parasından ziyade lüzumsuz buluyorum geçmiş yıllarda A6, 520i en son E200 seramik kaplama yaptırmıştım boşuna olduğunu anladım, Teslada sadece ön tamponda bir kaç küçük taş izi var, genelde ppf sökülürken boyaya hasar vermesi kaçınılmaz, taş gelirse ppf’de deliniyor, uğraşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 21 Haziran 2024; 13:29:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt

Türkiye yolları için 19 jant başlı başına konforsuz bir sürüş deneyimi sağlıyor. Aynı segmentteki ince 45 yanaklı tüm araçlar için durum böyle .. Minimum 55 yanak olması gerek , çukurumuz yol bozukluğumuz çok maalesef, rögar kapaklarının hizalanamaması bile başlı başına bir sorun..

Aracı garantiden çıkartır mı bilmiyorum ama minimum 245/50-18 ile daha konforlu olacağını düşünüyorum ve lastik basınıcını da biraz düşürmek gerekecektir misal genelde araçlar lojistik işlemleri ve bayi depolarında lastikleri inmesin diye 40psi basarlar fabrikada , bunu 32ye düşürmek de fayda sağlayabilir

Lastiklerin havasının indirilmesi konforu arttırabilir ama tüketimi de arttıracaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 21 Haziran 2024; 13:34:8 >
    Selamlar
    Kendi aracım MYP rahatsız olmasam neden süspansiyonu kötüleyim, ancak kalitesi bozuk yollarda sizin tabirinizle sert olarak çalkalanıyor, otobanda sorunu hissetmiyorsunuz, sol sağ tekerlekler çukura girdiğinde rahatsız edici şekilde sallıyor aracı, forumda süspansiyon dan çok şikayetçi olan var

• Bu 20.000 km bedava şarj olayını Temmuz'da teslim edilecek araçlara da uzattılar mı, bilgi var mı hiç?

Bir arkadaşım bayram başında acil ameliyat geçirdi, İstanbul'a dönemiyor, teslimatını ertelemek durumunda kalacak gibi.

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Gozuken hayir. Ayrica Haziran teslimlerindeki hediyenin de iptal edilmeyecegi soyleniyor. Bugun tekrar sormuslar. Artik bekleyip gorecegiz. Hayirlisi.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYP de 42psi hava basıncı düşürülürse zaten lastik yanaklari asvalta yakın 21” jantların hasarlanması kaçınılmaz, şikayetçi olmayanların belkide amortisörleri farklı markadır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 21 Haziran 2024; 14:11:39 >
  • KUTTA44 kullanıcısına yanıt
    Eqe yok ama i5 var bende havalı süspansiyonlu ve havalandırmalı koltuklu. Benzer özelliktedirler diye düşünüyorum. Konforda bariz fark oluyor tesla performans ile. Ama multimedia ve performansı tesla’nın gerisinde. Tesla alışkanlık yapıyor iphone gibi o pratiklik bir süre sonra sizi tesla bağımlısı yapabilir. Ben tesla kullanıyorum hep i5 eşimde. Bir daha tesla haricinde de elektrikli araç almam herhalde.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    120-130 kı hızlarda ne yakıyor acaba

• Aa ben 19 inch SR için demiştim, MYP için ivmelenmenin etkisini sönümleyebilmesi, virajı alma kabiliyetinin arttırılması adına ayrı bir sert sürüş deneyimi sunan süspansiyonda kullanılıyor olabilir bir de bunlara 21 jant eklenince çok normal.. Otoban ağırlıklı sürüşler için daha sağlıklı ama tabii konfor için SR ın jant ölçüsüne de düşürülebilir netice de fabrikasyon ölçüsü ama tabii müşteri hizmetlerinden garantiyi etkilemeemsi açısından daha sağlıklı bilgi alınması gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 21 Haziran 2024; 14:10:51 >
  • vires kullanıcısına yanıt
    Doğrusu ben de aynı fikirdeyim Tesla’nın sadeliği ve yarı suv olması nedeni ile bende alırsam yine Tesla alırım

Teslim tarihine göre promosyon haksızlık. Bu tür kampanyalar daima sipariş tarihine yapılır. Ayrıca Avrupa'da teslim tarihi 4 hafta olan araçlar için Türkiye'de teslim tarihi en az 8 hafta. Türkiye'yi 3. dünya ülkesi gördükleri için TESLA kafasına göre saçma bir uygulama yapmış.

Umarım hem Mayıs ve Haziran ayında sipariş verenleri, hem de Nisan'da sipariş verip teslimat randevusu Temmuz ayına sarkacak müşterileri de kapsayacak şekilde promosyonu düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 21 Haziran 2024; 15:10:42 >
  • 1-2 sene önce Elon’un konfor için lastiklerinizi 42 yerine 39 yapın dediği bir twit vardı. Ben LR de soğuk 40 psi kullanıyorum.

• bkerem kullanıcısına yanıt
    LR’de janta zarar vermeyebilir ancak 21” jant kolay hasarlanıyor

İnet’te araştırdım kesin bilgi yok acaba MYP’ye 19” veya 20” jant takılabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 21 Haziran 2024; 15:53:31 >
  • Benim boyle bir sikayetim yok acikcasi belirttigim gibi,hatta 21 janta gore suspansiyonlarida ciddi basarili buluyorum darbe sonumlemesi acisindan.

Daha once kullandiginiz arabaya gore degiskenlik gosterir tabiki onu bilemem.Ben genel olarak ince yanak buyuk jantli arabalar kullandigim icin bu sekilde yorumlayabiliyorum.

Tabi en önemlisi sağlıkla kazasız kullanmak bizler burda fikirleri paylaşıyoruz

• Aynen. O dar yanakları düşük basınçla kullanmak riskli.

Park yerlerinde gördüğüm hemen her MYPde jant hasarı var, düşük basınç fren mesafesini kısaltır, süspansiyonu nisbeten rahatlatır ama lastikleri yer, 21” jantlara da hasar verebilir

Üstadım Nasıl arabanın Torku gidişi ,bir de tam dolu batarya ile şehir dışı 350 leri bulur mu sizce ?

• Şehir içi yamuk yumuk asfalt yollarda LR de sağa sola çalkalıyor :(

• 
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.