Ben hediye edeceğim. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1452. sayfa)

-
-
“İyi günlerde kullanın” yerine sarf edilmiş kem sözler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 29 Mayıs 2024; 18:51:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum adam dogru soyluyor.
Emulator kelime anlami: “Emülatör, bir bilgisayar veya cihazın başka bir bilgisayar sistemi veya cihazının davranışını ve işlevlerini taklit etmesini sağlayan bir yazılım veya donanım aracıdır”
Bence de daha fazla kendini rezil etme. Konuyu kapatmis arkadas, uzatmanin anlami yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soyle mesaj atan birini su forumdan moderatorler uzaklastirmali.
Arkadas forumda gayet dogru ve guzel bilgiler paylasiyor. Sizin gibi troller yuzunden millet foruma girmiyor.
Su usluba su cumlelere bak. Tam kahvehane ve sokak agzi.
Yakismiyor.
Hoppala, gerçekten çattık.
emulator ne demek olduğunu ben biliyorum.
ancak siz yanlışsiniz. Emulator olmayan bir sistemi taklit etmek için kullanılır.
hw4 daha yeni bir sistem oldugu icin, Emulator kullanmasına gerek yoktur.
orada “Emulate” kelime anlamı yeteneklerin bir kısmının kullanıldığını gösterir. Buna pixel mapping ve render işlevlerinde kısıtlanma örnek olabilir
yazilim dünyasında olmayanlar ile yazılımı tartismayacagim.
ama siz bile kendi bulduğunuz tanımı okuduğunuzda anlamıyorsunuz bir de üzerine atıp tutmuşsunuz.
Bir evvelki mesajınızda da AI chipi yok Onu emulate ediyor demiştiniz,
kendi yazdıklarınızda mantık hatası var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Mayıs 2024; 23:27:28 >
İyi aksamlar,
Bu hesabin sahibini ve yan hesaplarini biliyoruz. Kendi kendine yazip yazip cevapliyor. Bir de ustune kendini begeniyor.
Ne bekliyorsunuz ki? Bir bu kaldi. Yakinda o da gider. Yeni gelenler bilmedigi icin yaziyor iste.
Ikinci el piyasasinin oturmasi zaman alacak.
Hem sosyal medyadada hem forumlarda elektrikli araclari surekli kotuleyen parali troller var. Bu forumda da var. Moderatorler sagolun bir kismini temizledi yine azi kaldi.
Suan ikinci el temiz LR ve P’ler cok makul. Alirsaniz zarar da etmezsiniz. Deger kaybini oldukca yasadilar.
İnadına EV
İkinci aracı bile içten yanmalı tutmaya gerek yok. Kia EV3 'ü merakla bekliyorum.
Forumda bilgi paylasan guzel keyifli insanlar var.
Onlara su troller catinca kiziyorum. Birakin millet referans vererek dogru bilgi paylasiyor. Ne bu sokak agzi bu catisma meraki. Biraksinlar su bos muhabbetleri de keyfimizle foruma girip yeni seyler ogrenelim.
Bence olayı siz yanlış anlamışsınız.
hW3 hw4’ten eski bir sistemdir.
daha yeni bir sistemi kullanmak için emulator kullanılmaz , AI chip olayına hiç girip olayı dallanıp budaklandırmak doğru degil.
zaten bu gibi yazılımlarda backward compatibility dikkate alınır, burada bahsedilen Henüz HW4 limitlerine göre yazılımın optimize edilmedigidir.
buna HW4 için Hw3 emulatoru kullaniliyor denilmez. Sadece HW4 limitleri yerine HW3 limitinde yazılım versiyonu kullanıliyor olabilir.
bu kaynak kodunda sadece bir fork olarak bekliyor veya farklı kaynak depolarında bekliyor, test ediliyor olabilir henüz sürülmemiş olabilir. Ancak bu versiyonun piyasaya surulmeyecegini garantilemez.
HW4 tam kapasite olarak bugün çıkan bir yazılım ile de kullanılabilir, ya da yarın çıkacak olan bir durum ile de… bunu kimse bilemez.
buna göre çıkıp HW4 gereksiz demek tam bir şanssızlık olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Mayıs 2024; 23:38:34 >
Yok henüz değer kaybını yaşamadılar, bu sadece Arabalarindan ve zararlarindan kurtulmak isteyen LR ve P sahiplerinin bahanesi.
asil değer kaybı seneye kasa değiştiğinde, ve SR ile HW4 geldiğinde olacaktır.
kimse eski Tesla almak istemez.
inanmayanlar Yurtdisinda 2022/ 2023 Model 3 ilanlarina bakabilir.
50.000 km civarı gicir gicir arabalar 1/3 1/2 fiyatına satilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Mayıs 2024; 23:47:37 >
HW4'ün HW3'de eğitilen FSD'yi emülatör modu ile çalıştırdığı bilgisi Elon Musk'dan çıkmıştı aranızdaki konuya tam vakıf değilim ama arkadaş onu kast ediyor olabilir.
-
İyi geceler
Neticede Tesla EV araba Boing değil bu kadar teknik detaya girilirse forum geriliyor, vitese takarsın gider firene basarsan durur, ne kadar bilgili olduğunu göstermek isteyenler başka başlık açsın,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farkli olsun diye Esime c40 p8 twin aldim gayet memnunuz ondanda.
-
Gunaydin,
Hadi gozunuz aydin.
-
Bu arkadaş hw4 lü standart range'in, long range veya performance tan daha iyi mi olduğunu iddia ediyor ?
Forum, formundan hiç kaybetmemiş :)
Arabayı halen yatırım aracı olarak görüyorlar. Şaka gibi. Şu piyasada değer kaybetmemiş ne araba var ne gayrimenkul. Değer kaybından korkan gitsin parasını yüzde 50'den bağlasın.
Adamlar bu arabaları kullanıp keyfinizi süresiniz diye yapmış. Yok hw4 yok değer kaybı. Allah sabır versin bu kafalara.
-
Kendisi forumun tescilli sahte hesabi ve troll'u hocam, cevap bile vermeye değmez. Forumun ahalisinin bildiği en az 3 tane hesabı var, kim bilir bilmediğimiz kaç tane vardır.
Muhattap almaya bile değmez, konunun gediklileri zaten hiçbir yazdığına cevap da vermez. Arada tecrübesiz üyeler denk gelince böyle prim yaptığını sanıyor. Şimdi size de cevap yazıyorum adı altında İngiltere başbakanının maaşından girer, "Model Y yerine Range Rover Sport alabilirsiniz!!!" diyerek çıkar ve hala çok zekice cevap verdiğini sanar :) Maalesef bunun prim yapmasına izin veren forum yönetiminde de ciddi suç var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 30 Mayıs 2024; 9:42:30 > -
-
Teşekkürler
Yükleyince paylaşırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X