Tesekkurler, sizin de paylasimlar oldukca faydali 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1454. sayfa)

-
-
-
Guzel duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyetler nasil hocam
Ortalama bi marka seçtim: avery. 55.000 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En beğendiğim renk ancak ben kaplatmam
Standart otopilot adaptif sabitleyici + şerit takibi trafik ışıklarını algılamıyor mu ? Bir üst paketlere geçmek mi gerekli fsd gibi ?
Standartta sorunuzdaki özellikler mevcut. FSD gerekmiyor bunlar için. Trafik ışığını ekranda göstererek uyarısını yapıyor yeşil ışık yanınca fakat kendisi harekete geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 30 Mayıs 2024; 21:7:29 >
Standart gelen Otonom ile:
Adaptif hız sabitleyici ve şerit takibi gayet iyi çalışıyor.
Işıklarda kırmızı yandığında durmuyor ve yeşil yandığında kalkmıyor sadece yeşil yandığında eğer ayar açık ise biple ışık yandığını bildiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 30 Mayıs 2024; 21:1:13 > -
Fsd’de var. Gelişmiş otopilot sadece sinyal verinde şerit değiştiriyor. Standart otopilotta çok keskin viraj yoksa şeriti takip ediyor. Keskin virajda devreden çıkar.
Neden hocam?
Güncellemeden sonra lte bağlantısı gitti, premium connectivity mevcut, sizde de bağlantı görünmüyor, bu bir sorun mu? Çözümünü biliyor musunuz, konum İstanbul. Teşekkürler
Sökülen parçalar yerlerine tam monte edilemiyor, hasarlanıyor, satış sırasında alıcıda şüphe uyandırıyor
Bende bağlantı mevcut, klasik çözüm reset
Resetledim ancak çözüm olmadı, acaba lokasyon değiştirdiğinizde farklı bir baz istasyonuna bağlanmaya çalışarak mı problem halloldu, ekran görüntünüzde çünkü çekmediği görülüyor, bugün akşam sürüp deneyeceğim, güncellemeyi yapan diğer arkadaşlar da kontrol edebilirse update tamamlanınca lte bağlantısı kesiliyor mu diye süper olur, teşekkürler @Bimarhane
Bize de güncelleme gelse keşke yorum yapıcaz ama sanırım çoğu kullanıcıda henüz güncelleme yok. Merakla bekliyorum
-
Günaydın
Araç —8 katta sinyal o kadar güçlü değil ama bağlantı var, fotoğraf çektikten sonra sonra garaj içinde park yardımını denemek için 5 dk kadar kullandım bağlantı aktif çünkü evden remote olarak araca bağlanabiliyorum sizde uygulamadan bağlanmayı deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 31 Mayıs 2024; 8:56:15 >
Ekrandaki LTE uyarısı yok ama bağlantıda bir sorun görünmüyor. Araca ilk bindiğimde LTE uyarısı vardi, sonra oyun güncellemesini belirtir imlec geldi LTE kayboldu fakat bağlantı sorunsuz görünüyor. Navi, Spotify vb. çalışıyor.
Günaydın
Güncelleme sonrası park assist daha iyileşmiş görünüyor
Güncelleme ile gelen yeniliklerden çok memnunum. Ekranın karakteri değişti. Görsel park desteğinin hassaslığı arttırılırsa daha da memnun kalabilirim 🤗 Geceleri bel hizasındaki bahçe duvarlarını hiç görmüyor 🚧🛑
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X