Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1454. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: emrezincir , hautbois , rmzdn
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
53.482
Cevap
1.390
Favori
3.548.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler, sizin de paylasimlar oldukca faydali 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün boyu süren araştırmalarım sonucu yine dby detailingde karar kılarak aracıma mat gri renk folyo kaplama yaptırmaya karar verdim. Görseldeki gibi olacak umarım pişman olmam

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aliaydn A kullanıcısına yanıt

Guzel duruyor. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Maliyetler nasil hocam

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Ortalama bi marka seçtim: avery. 55.000 tl

En beğendiğim renk ancak ben kaplatmam

• Standart otopilot adaptif sabitleyici + şerit takibi trafik ışıklarını algılamıyor mu ? Bir üst paketlere geçmek mi gerekli fsd gibi ?

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Standartta sorunuzdaki özellikler mevcut. FSD gerekmiyor bunlar için. Trafik ışığını ekranda göstererek uyarısını yapıyor yeşil ışık yanınca fakat kendisi harekete geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 30 Mayıs 2024; 21:7:29 >

Standart gelen Otonom ile:

Adaptif hız sabitleyici ve şerit takibi gayet iyi çalışıyor.

Işıklarda kırmızı yandığında durmuyor ve yeşil yandığında kalkmıyor sadece yeşil yandığında eğer ayar açık ise biple ışık yandığını bildiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 30 Mayıs 2024; 21:1:13 >
    Fsd’de var. Gelişmiş otopilot sadece sinyal verinde şerit değiştiriyor. Standart otopilotta çok keskin viraj yoksa şeriti takip ediyor. Keskin virajda devreden çıkar.

• Neden hocam?

• Güncellemeden sonra lte bağlantısı gitti, premium connectivity mevcut, sizde de bağlantı görünmüyor, bu bir sorun mu? Çözümünü biliyor musunuz, konum İstanbul. Teşekkürler

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Sökülen parçalar yerlerine tam monte edilemiyor, hasarlanıyor, satış sırasında alıcıda şüphe uyandırıyor

• cebusta C kullanıcısına yanıt
    Bende bağlantı mevcut, klasik çözüm reset

• Resetledim ancak çözüm olmadı, acaba lokasyon değiştirdiğinizde farklı bir baz istasyonuna bağlanmaya çalışarak mı problem halloldu, ekran görüntünüzde çünkü çekmediği görülüyor, bugün akşam sürüp deneyeceğim, güncellemeyi yapan diğer arkadaşlar da kontrol edebilirse update tamamlanınca lte bağlantısı kesiliyor mu diye süper olur, teşekkürler @Bimarhane

Bize de güncelleme gelse keşke yorum yapıcaz ama sanırım çoğu kullanıcıda henüz güncelleme yok. Merakla bekliyorum TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Günaydın
    Araç —8 katta sinyal o kadar güçlü değil ama bağlantı var, fotoğraf çektikten sonra sonra garaj içinde park yardımını denemek için 5 dk kadar kullandım bağlantı aktif çünkü evden remote olarak araca bağlanabiliyorum sizde uygulamadan bağlanmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 31 Mayıs 2024; 8:56:15 >

Ekrandaki LTE uyarısı yok ama bağlantıda bir sorun görünmüyor. Araca ilk bindiğimde LTE uyarısı vardi, sonra oyun güncellemesini belirtir imlec geldi LTE kayboldu fakat bağlantı sorunsuz görünüyor. Navi, Spotify vb. çalışıyor.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Güncelleme sonrası park assist daha iyileşmiş görünüyor

• Güncelleme ile gelen yeniliklerden çok memnunum. Ekranın karakteri değişti. Görsel park desteğinin hassaslığı arttırılırsa daha da memnun kalabilirim 🤗 Geceleri bel hizasındaki bahçe duvarlarını hiç görmüyor 🚧🛑

• 
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.