Gunaydin, Sabah sabah bitirdin beni! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1453. sayfa)

-
-
Ya komple bos cevaplar veriyorsun.
Bu zamana kadar seni niye engellememisim, bu forumun moderatoru seni buradan niye atmamis anlamiyorum.
Arkadaslar hakliymis engellemekte.
Bastim bende engeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiltere Başbakanından daha mı yüksek kazanıyorsun yoksa????
Hem ben sizin ülkedeki saçma vergi sistemini eleştirmenizi istiyorum, Almanya çok güzel, siz Türkler hiç anlamıyorsunuz :((( (bunu %10-%60 ÖTV’li araç konusunda yapayım ama %80-%150-%220 ÖTV’li araç konularında bir tane bile mesajım olmasın)
Yeni güncelleme çok iyi olmuş parktayken arabanın büyük resmi falan bayaa iyi
Arkadaşlar uzun süren araştırma sonucunda araca mat renkli folyo kaplama yaptırmaya karar verdim. Ankara için işçiliğine güvendiğiniz f/p uygulamacılar var mı? Dby ile görüştüm fiyat çok yüksek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Foruma yeni dahil olanlar geçmişi bilmedikleri için cevap veriyorlar ve tabi muhterem de coşup döktürüyor amacı sürtüşme ortamı yaratıp ne kadar bilgili olduğunu ispatlayıp rahatlamak, birde devamlı argo uslûpla yazanlar vardı hesaplarını kapattılar kurtulduk
Bilirkişi gibi üst perdeden konuşup konuşup duruyosun burda, aslında hiç bir şey bildiğin yok. Boş vaktin çok belli ki netten bulduğu bilgileri burda satıp satıp duruyorsun. Sarı siteyi aç bak bakalım en ucuz Model S kaç paraymış.. 2016 model 8 yaşında 182bin kmde Model S P85D 2,25 M TL fiyatı var. 2017 model 7 yaşındaki P100D 4,9 M TL fiyatla satışta ve hepsi yeni ilanlar hepsinin alıcısı var. Millet alıp çatır çatır kullanıyor. Yok üçte birine düşecekmiş de miş miş miş zırvalayıp duruyorsun al kanıtları burda buyur 7-8 yaşında teslalar.. Ayrıca burda zaten hiç kimse aracı yatırımlık almıyor kardeşim, kullanımlık alıyor. Piyasada şu an yatırımlık araç varsa bir tane söyle de bilelim. Hw4 gelince 1-2 seneye o da eskimicek mi, juniper gelince 1-2 seneye o da eskimicek mi? Bla bla bla.. Kimse eski tesla almak istemezmiş. Vay vay tespite bak hizaya gel))) Bak benim 8 yaşında toshiba ultrabookum var hala çatır çatır her işimi görüyor, değişim ihtiyacı hissetmiyorum. Üstelik toshiba artık laptop bile üretmiyor artık. Sen gelmiş her ay güncelleme alan servis ihtiyacı olmayan güncel bir aracın bir kaç senede adeta çöpe dönüşeceğini söylüyorsun. Şu an bile heyecanla yeni gelen kapsamlı güncellemenin yüklenmesini bekliyorum. Ne anlatıyorsun sen? Yurtdışında kimse 2.ele para vermiyor olabilir oranın dinamikleri farklı. Burası Türkiye kardeşim, burada topal eşşeğin bile 2.el değeri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Torres dururken Range Rover’a bakılmaz😐
Artık SsangYong markası da yok. KGM Torres!
Fernando Torres’i unutmusum. Siparisi iptal edeyim.
Selam
Arkadaşımız Tesla’nın ABD ikinci el fiyatlarını koymuş gayet makul fiyatlar, Türkiye’de sarı sayfalara düşen LR ve P araçların çoğunluğu bizim gibi binicilerin değil al-satçıların araçları, geçen yıl Kanyon ve Akasya AVMde bizzat şahit oldum galericiler ikişer ikişer sipariş veriyordu
Bu da cok dogru. Kaldi ki alinan fiyatlari biliyoruz. Bu sebeple o fiyatlara hic sasirmiyorum. Bircogu para kazanirim diye aldi. Hatta bir ust vergi dilimine yukselisi sonrasi para kazanirim hayalleri vardi. Beter olsun hepsi. Son kullanicilar zaten keyiflice aracina biniyor. Hic yoksa 50ye yakin tanidigim var. Bir tanesiyle ne vergi ne de fiyat konusmusumdur.
Hocam burada bu lafiniz bana mi yoksa forumda ortaligi karistiran trole mi?
Kesinlikle size değil sizle daha önce güzel paylaşımlarlarda bulunduk hatta yazdıklarınızı beğeni olarak işaretledim, bu muhterem ısrarla insanlarla sürtüşmeye giriyor ve bizleri yoruyor.
-
O değilde şu güncelleme bir gelmedi.
-
Dikkat ederseniz hemen hepsi 6000km de satışa konmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X