TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1348. sayfa)

-
-
Tesla’nın türkiyenin bütün büyük şehirlerinde test aracı olsa en az 2 katı araç satacağını düşünüyorum. Kullanıcıların çoğu otomobilin neler vaat ettiği hakkında bir fikri yok. Tuşlu telefondan iphone a geçiş gibi bir süreç var şu anda, deneyimlemek çok önemli bu yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ürün geldiğinde nasıl olduğuna dair bilgilendirebilir misin, ona göre satın alayım.
-
Turkiye ye Tesla model y son güncellemesi gelmiş görünüyor.
Mehmet KARADAĞyoutube
Tesla Model Y - Son Güncelleme ile Gelen Yenilikler (2024.14)https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=wtovOrLwQ9M
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben alacağım ama vin atanip, fiyatı kabul edince alacağım. Bunu örnek olması için yazdım, indirim kodunun nereye yapılacağını göstermek için.
Yalnız şu an Ali express te de indirim var gibi. Önceden almak isteyenler benzer ürünleri çok daha uyguna alabilir. Çin den bazen çok saçma ürünler geldiği için soğudum ben ama mevcut kullanıcılardan alıp memnun olanlar yazarsa değerlendirilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi geceler
Daha öncede yazmıştım aracın eksiğini kapatacak ihtiyaç olan ürünleri aldım, süs nevinden parça almadım, araç içine 64 renkli ışık şeridi, direksiyon önüne odometre, ön bagaja ışık şeridi vs, bu gibi aksesuarlar için Dashboard sökülüyor, elektrik sistemine kablo, fiş vs takılıyor bunlara karşıyım sistemi bozar diye
Aracım MYP 8 aydır kullanıyorum son olarak dün tavan perdesi aldım kesinlikle aracın içini koruyor, aklımda şimdi sadece arka kapı arka eteklerine taş atmalara karşı siyah renk kaliteli film almak istiyorum, ppf ve seramik kaplama yaptırmadım fayda görmüyorum üstelik lüzumsuz pahalı ppf kaplı aracı satarkende alıcı genelde şüpheyle yanaşır ancak aracın boyası zayıf
😊Dede korkut gibi nasihat vermeyin😊 sıraladığım parçalar gerekli diye düşünüyorum
1) Mud guards tekerleklerin atacağı çamur, taş vs boyayı koruyor
2) Ön bagaj kapağına su bariyeri
3) Paspas seti+arka ve ön bagaj içine tepsi + arka bagaja paspas
4) Ön koltuk altlarındaki hava çıkışlarına filitre
5) Ön bagaj AC vent üstüne ızgara
6) Ön cama güneşlik perde
7) Ön koltuk altlarına çekmede şeklinde malzeme kutusu
8) Kapı cep içleri kumaş, koruyucu cep şeklinde plastik parçalar
9) Kol dayama altına ve ön konsola raf
10) Şarjlı Lastik şişirme pompası
11) Ön koltuk yanlarına koruyucu
12) Tablete mat ekran koruyucu
13) Tavan perdesi
14) Arka bagaj yanlarındaki boşluklara birebir uyumlu kapaklı kutular
15) Aracı lifte kaldırma noktalarına 4 adet koruyucu
Paspasları Amazon’dan diğerlerini Aliexpress’ten aldım
Benim aracın jantları 21” inç dolaysıyla janta ihtiyacım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 6 Mayıs 2024; 9:1:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam HW4 konusunda sanırım bilgi kirliliği var. Zira sipariş sonrası gerekli bilgileri girmem için beni arayan arkadaşa teyit amaçlı premium ses sistemini ve HW4ü sorduğumda “Sipariş konfigürasyonunuzda Premium ses sistemi olduğu yazıyor, ancak araçların HW3 mü HW4 mü olacağı henüz belli değil.” Yanıtını aldım. (İlgili kişiyle iletişimi 30 Nisan günü gerçekleştirdik. Aracımı 29 Nisanda sipariş ettim.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim cevabınız için.
-
Ben açıkcası HW3 veya HW4 diye sormadım bile kendisi doğrudan HW4 ile geleceğini söyledi.
Ben sadece ses sistemini sordum. Ses sistemide mevcut test araçlarındaki işe birebir olduğunu söyledi.
Bu guzelmis.
TPARTSyoutube
How to Install TPARTS SmartShade - Electric Retractable Roof Sunshade for Tesla Model Yhttps://www.youtube.com/watch?si=qrISnfpV8sLOIQ_r&v=Meev6IpgToQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamamdır, bir kullanan bulursam iyi olacak çünkü biraz daha beklersem taş izinden boya diye bir şey kalmayacak.
-
Peki hocam madem öyle. Umalım da öyle olsun :)
-
hocam hayrına bir de bunlar için aldığınız ürünlerin linkini atabilir misiniz :) çok opsiyon var da hangisi iyi hangisi kötü belli olmuyor, toplu olursa tek tek sormak zorunda kalmaz insanlar link için.
-
Araca buradaki gibi bir ambians aydınlatma yaptırırsam garanti dışına çıkar mı bilgisi olan var mı ? yetkili firma hayır çıkmaz yazmış yorumlarda.
MAT GARAJyoutube
Herkese selamlar, Tesla model y aracımıza şahane bi ambiyans aydınlatma yaptık. Bu yaptığımız işlem sürüş zevkini arttıran keyifli bir ortam oluşturdu. Aynı zamanda aracın boya koruması için ppf kaplama yaptık. Lumar cam filmi, karbon detaylar, arkada oturan yolcular için dijital ekran taktık. Sizce nasıl olmuş? Fikirlerinizi yorumlarda lütfen belirtin. Aklınıza takılan sorular varsa yorumlara yazın. Cevaplayalım 00:00 Giriş Bölümü 00:53 Lumar Cam Filmi 01:15 Karbon Trim Uygulama 01:34 Ambiyans Aydınlatma 01:53 Araç Garantiden Çıkıyor Mu? 02:18 Telefondan Kontrol 04:55 Arka Dijital Ekran 07:29 Kapanış İnstagram adresimiz: https://www.instagram.com/matgaraj/ İnternet sitemiz: https://www.matgaraj.com #teslamodely #matgaraj #araçkaplama #ppf #arackaplama #camfilmi #arabacamfilmi #tesla #ambiyans #aydınlatma #karbonfiberhttps://www.youtube.com/watch?si=yZIq4hSFgtfVgpeJ&v=XNk3vxOOv4o&feature=youtu.be
Gunaydin,
Onlar cikmaz der. Tabii ki cikar. Tesla bu konularda cok kati. En ufacik elektrik aksamina zarar verecek bir sey yasanirsa garanti disi birakir. Bu bilenen bir sey. Ancak bizde garanti disi kalmaz lafi cok klise oldu. Biz satalimda sonra ne olursa olsun mantigi. İnanin ben de yaptirmayi cok isterdim. Bu riskleri almam.
Edit: İlave olarak şunu belirteyim. Kendi aracımda Ppf kaplanırken kapı çıtalarına zarar vermişlerdi. Daha doğrusu doğru şekilde oturtmamışlardı. Söküp takarken belli ki çok zorlamışlar. Servis hemen ppf sebebiyle olduğunu anladı. Üstüne basa basa belirtti. Bu tarz durumlarda tesla garanti vermiyor demişlerdi. Buna rağmen Merter Otomol o parçayı değiştirip yapmıştı. Yani bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor. Öyle garantiden çıkmaz vs laflarına inanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 6 Mayıs 2024; 8:47:59 >
Burada yetkili firma derken nasıl bir yetkiyi kastediyorsunuz, tabirleri doğru kullanmak lazım. Otomotiv sektöründe yetkili dediğiniz zaman, üretici ile direkt bağlantısı olan, bir nevi onun emri altında çalışan kuruluşlar anlaşılır.
Bu arkadaşlar da Tesla'dan onaylı/izninli şekilde bunu yapabiliyor ve bunun belgeleyebiliiyorlarsa, o zaman yetkili firma diyebiliriz. Bu belgeyi sunamayan bütün kuruluşlar yan sanayidir, lastikçi de olsa, kaplamacı da olsa, motor ustası da olsa.
-
Serviste orijinal jantlar uygun fiyatlıymış. Orijinal olmayan jantlarda epey menzil kaybı oluyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağırlık ve aerodinami bunda etkili olmalı.
Startech body kit tampon çok güzel görünüyor mesela ama uzun yolda menzilin canına okuyordur. Sis farina takılan kaslar da beyazda güzel duruyor. Ama o bile menzili düşürüyor olmalı.
Araca sonradan takılan, yapılan değişiklikler o parçayı ya da onunla bağlantılı donanımı garanti dışı bırakabilir. Bu tamamen yetkili servisin elinde. Elektrik aksamına takılan bir parça yüzünden tüm araç garanti dışı da bırakılabilir.
PPF yüzünden spoiler gevşemesini garantiye sokmamislar. Spoiler sökülmeden yapılmış ama Isı tabancası gördü diyerek kabul etmemisler. Aynı şeyi yan kameralarda da söyleyebiliyorlarmış. Telegram grubunda yazmışlardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X