< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1347. sayfa)

-
-
Cihan hocam eylül’de 4700 teslimat yapmışlardı hatırlarsanız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sefer antremanlilar. Bence bu sayilara cok rahat ulasirlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bahsettiğiniz markayı dün bir videoda seyretmiştim. Ben de o markayı tercih edeceğim sanırım.
Eski aracımda 3 numara film taktırmıştım. Ama geçirgenliği neydi bilmiyorum. İçerisi kesinlikle gözükmüyordu ama.
Bu araçta kameralar da olduğundan çok gerekirse oradan bakarım diye düşünüyorum.
O zaman sadede ön ve arka camlara yaptırırım. Tek korkum arka camlar zaten filmli gibi olduğundan belki ton tutmaması.
Ön cama da, içeriyi hiç hiç karartmayan ama güneşi de biraz engelleyen bir film olduğunu söylediler. Bu konuda bir bilginiz var mı?
Amerikada satilan rwd lar dun 525 km menzile cekildi. Ancak renkler ya cin ya amerikada uretildigini gosteriyor. Avrupada satilanlar hala bizim aldiklarimizdan
Wallbox olarak hangi marka model kullanıyorsunuz? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Fiyatlar çok uçuk ne almalı
-
Tesla wall connector kullanıyorum ama mavi adaptör gayet yeterli. Günlük çok km yapmıyorsanız normal ev prizi bile yeterli.
hocam wall connector yerine khons gibi mobil bir çözüm daha mantıklı, ama ben de çok önermiyorum açıkçası. eğer günde bataryanın tamamını tüketmiyorsanız, ki o durumda bile mavi adaptör ile yaklaşık 10 saatte şarj edebilirsiniz, bir şarj aleti çok mantıklı değil. İllaki bir şarj aleti alıcam derseniz benim aldığım şu mobil şarj aleti mantıklı:
aliexpress.com
13086.15TRY 50% OFF|Khons EV taşınabilir şarj Type2 khons 22kw elektrikli araç şarj cihazı şarj durumda 16A 32A üç fazlı elektrikli araç şarj cihazı şarj aleti kablosuhttps://tr.aliexpress.com/item/1005005353649452.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.294f3d12CdrOXL&gatewayAdapt=glo2turama tesla mimarisi gereği 11 kw alıyor zaten, mavi adaptör ile de 7.4 kw alabiliyorsunuz doğru tesisatı kurarsanız, o yüzden çok mantıklı değil 23k vermeye bence. ha alt yapınızı üç faz 32A için kurun, bir tane daha ekstra kırmızı priz eklettirirsiniz elektrikçiye, ilerde lazım olursa alıp kullanabilirsiniz. ben de bu sebeplerden iade ettim ürünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesfirst -- 5 Mayıs 2024; 20:23:34 >
-
İyi akşamlar
Dün taktığım tavan perdesini bugün Fenerbahçede deneme fırsatım oldu aracı açık otoparka güneş altında bıraktım, Fenerbahçe dönüşü trafik nedeni ile Boğaz köprü yolunun bir buçuk saatte trafiğin açılmasını bekledim, perde görevini yapıyor dolaysıyla klimayı alçak devirlerde çalıştırdım kasislerde perde ses yapmadı bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 5 Mayıs 2024; 21:12:12 >
Otoparkında ve evinde şarj imkanı yoksa insan strese giriyor, kat otoparkındaki Voltrun istasyonların sözleşmesi geç imzalandığından üç hafta dışarda şarj istasyonu aradık, sıkıntılı oldu
-
Tam ihtiyacım olan ürün, teşekkür ederim.
Llumar'ın resmi Insta hesabında da ürünleri liste halinde sabitlenen storylerde mevcut. Numara halk arasında ifade biçimi. Llumar uygulama merkezine sorduğunuzda da 1 - 2 - 3 no diyebilirler. Ancak ürünler hep ışık geçirgenlik yüzdesiyle ifade ediliyor. Benim ön camda Air80 de mevcut. Önden gelen sıcaklığa hissedilir faydası oluyor ve renksiz olduğu için çevirmelerde ve güvenlik anlamında sorun yaşamazsınız. Yanlar için de öne karar verirseniz arkayı ona uygun denklemeye çalışıyorlar. Örneğin önleri ATC veya ATR20 olsun isterseniz arkalara 35 veya 50 kullanarak denkliyorlar. Bir miktar ton farkı oluyor tabiki ama rahatsızlık verici olmuyor. Benimkini paylaşıyorum fikir vermesi açısından. 👇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunun sert plastik olanını görmüştüm. O daha güzeldi. Ön koltuk yanları ve ön konsol yanları için ayrıca ön koltukların arka kısmı için de var. Bunlar ses yapar mı o da ayrı.
Tparts sitesinden yapılacak alışverişlerde sekizsilindir ya da teslatelegram kodları %15 indirim veriyor. Paspasları 3.5 mm imiş. Piyasadaki çoğu 3mm diyordu firma görevlisi.sekizsilindir video çekmiş sert, güzel görünüyordu. Çin'den beklemek istemeyenler için iyi bir alternatif. Ben ödemeyi yapınca buradan ya da amazondan alacağım. Hem iade avantajı hem de süre yüzünden. Fiyat kesinleşmeden sipariş vermem. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz bu ülkede.
Ön ızgaraya bir parça var, daha önce taş giren olmuş sanırım, paçalıklar( yine kaportaya taş atmaya karşı)ve mat ekran koruyucu( yansıma yapıyormuş güneşte)ile çekmece içi düzenleyiciler, gerisini tecrübe ettikçe alacağım.
Artık LR RWD ya da AWD LR ve P kıyasını geçelim, hepsinin kendine has özellikleri var. Herkes bir sebeple bu araçları tercih ediyor ya da etmiyor, herkesin seçimine saygı duyalım. Ama şunu da belirtmek gerek, YouTube videolarında MTV insanların kafasında büyük sorun. Yorumlara hep yazmışlar. Alanlar ya da hala kullananlar için bir sorun değil elbette ki almış ve hala sahipler. Ne demişler, "Koça boynuz ağır gelmez!"
Geçen yıl fiyattan ötürü hiç fikri olmayan çok insan yazılmıştı. SR ile dejavu oldu. Alıp satan ya da şikayet eden yine çok olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Rica ederim İyi geceler
Cumartesi günü test sürüşü gerçekleştirdim.
Sakin modda arkadan itişli hali ile bizim araçlara çok benziyormuş bu yüzden ST arkadaş bu şekilde aracı ayarladı.
Gidiş geliş Yaklaşık 12-14 KM lik bir test imkanı sağlıyorlar.
ST sorduğumda ses sistemi aynı gelecek HW4 olacak dedi. Bir kaç kez sordum net bir teyit aldım.
Aracın arkası gerçekten çok geniş arka koltuklara oturunca biraz şok oldum aracım 5.20i olmasına rağmen :) Genel olarak test etmek ücretsiz arkadaşlar.
Gelip burada bir çok insan ağlıyor randevu alıp bu araçları rahatlıkla test edebilirsiniz.
Benim 520 aracıma yılda 2 kere bakım yaptırıyorum. Son bakımı 14.000 tl tuttu ( yetkili servis ) geçenlerde yağ kaçağı vardı külbütor kapağı değişti yaklaşık 25.000 tl tuttu işçilik ile yine yetkili servis. Disk balata değişti 35 civarında o tuttu.
Şimdi aracımı sattım Tesla bekliyorum. Yani bu saatten sonra tabela tanıma, ışık tanıma, trafiği okuma ve güncelleme ile ek özellikleri gelen, gelebilecek aracı mı almayı isterim yoksa G30 kasa Bmw mi ?
Benim tercihim Tesla dan yana oldu. Belki başkasına G30 daha mantıklı gelir ona saygı duyarım. Kimseye neden G30 aldın veya M5 aldın demek yerine güle güle kullan der geçerim.
Bu forumdaki bazı arkadaşların problemi tam olarak bu. Millet araç almış hala şöyle böyle diyen var. Bu kişilere sorsak Tesla ya sürmeyi bırak içine bile binmemiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam çok güzel ürünler paylaşıyorsunuz. Teşekkür ederim.
Özellikle tecrübeli Tesla kullanıcılarından şöyle detaylı bir yorum alsak, araç geldiğinde neler almalıyız? Aksesuar anlamında ihtiyaçlar nelerdir? Şöyle tek bir mesajda hepsini görsek harika olur.
Şuana kadar aklımda olanlar, sizin attığınız su koruyucuları var. Hiç aklıma gelmezdi.
tavan perdesi, ekran koruyucu. Başka neler önerirsiniz?
birde jantları değiştirmeyi düşünüyorum, ötv korkusundan hiçbir şey ekleyemedik. Önerisi olanları dinlemek isterim.
Merhaba
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 559,44TL 41% İndirim | Tesla modeli Y için arka kapı eşik koruyucu koruyucu örtü muhafızları eşik tampon şerit Fit orijinal araba Anti tekme pedleri ABS Modely
https://www.aliexpress.com/item/1005004329542687.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60602877740&aff_fcid=2059e09adfda48d08543aa91894beb1c-1715069482350-08770-_EQd0c4X&tt=MG&aff_fsk=_EQd0c4X&aff_platform=default&sk=_EQd0c4X&aff_trace_key=2059e09adfda48d08543aa91894beb1c-1715069482350-08770-_EQd0c4X&shareId=60602877740&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=b4aa227f979e4f559e50cfc1641ec548&afSmartRedirect=y
Ben bunu aldım yoksa çocuklar binip inerken çok kirletiyor
-
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.085,87TL 52% İndirim | Araba ön Mesh Grille izgara muhafızları anti-toz ön hava girişi havalandırma Grille koruyucu kapak Tesla modeli Y için uyumlu
https://www.aliexpress.com/item/1005006312316386.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60608654363&aff_fcid=49cd994f0cf1487c8cb66d8577dfe2bf-1715069489863-07906-_Ejxtwon&tt=MG&aff_fsk=_Ejxtwon&aff_platform=default&sk=_Ejxtwon&aff_trace_key=49cd994f0cf1487c8cb66d8577dfe2bf-1715069489863-07906-_Ejxtwon&shareId=60608654363&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=103f98d864e0484e9e87440f6759a7c6&afSmartRedirect=y
Bunu aldım çok güzel oturuyor belli bile olmuyor sonradan takıldığı
-
T-Parts sitesinin ürünlerini beğendim. Sanırım sattıkları paspas, bagaj havuzu, bardaklık falan Gafat olabilir, onun ürünlerine benziyor.
Ancak sitede indirim kodu girecek yer göremedim. Trendyol’da T-parts’tan almak daha ucuza geliyor gibi.
Bir de sabahtan beri tonlarca inceleme izledim 19” siyah jant kapakları ile ilgili. Uberturbine’e karar kıldım, tasarım, menzil, dayanıklılık olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X