< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1350. sayfa)

-
-
Dün köprü trafiği yoğundu adım adım ilerliyordu oto pilotta kullandım, Çamlıca sapağı civarı köprüye giden yol üzerinde seyyar satıcılar vardı iki şerit arasında, Tesla bu yayaları algılayıp rotasını değiştirdi, yeni güncelleme ile güzel kolaylıklar gelecek 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Range upgrade sanırım bize uğramadı. Hw4.0 da uğramazsa üzücü olacak.
-
Evet ugramayacakmis. Enerjimizi hw4 e yönlendirelim bari o gelsin. Paylaşımlarının altında Elon u daralıyorum 159kw lik araclarda hw4 isterük diye :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 6 Mayıs 2024; 15:21:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hw4 ü boşverelim de byd batarya gelsin, fiyat sabit dursun yeterli bence
-
Zaten BYD Blade gelecek ve döviz düşüyor, artış değil belki düşüş olur.
-
Hw4 gelmiyor diye üzülmeyin youtubeda yeni güncellemenin videoları var araçlar sokak boyunca gördükleri verileri mükemmel işliyor. Bence güncellemeler ile araba başka bir boyuta taşınıyor
Tesla Türkiye bile bilmiyor BYD ile mi geleceğini siz nereden biliyorsunuz?
Almanya' da mayıs başı teslim alan CATL batarya geldi diyor
-
Haziran-temmuz grubu için tahminen ödemeleri ne zaman yapmamız gerekir sizce? Aracımı ona göre ilana koyacağım
Tavan perdesini yurt dışından mı aldınız? Yurt içinde deneyip memnun kaldığınız bir ürün var mı?
Şöyle bir şey buldum, elektrostatik olarak yapışıyormuş, böyle bir ürün kullanan var mı?
www.hepsiburada.com
Tesla Model Y Cam Tavan Elektrostatik Yapışan Güneşlik Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tesla-model-y-cam-tavan-elektrostatik-yapisan-guneslik-p-HBCV00004WGLNX?magaza=teslaplus&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.8
-
Temsilcinin söylediğine göre Mayısın 3. yada 4. haftası parayı hazırlayın demişti.
-
merhaba
batarya sağlığı ile ilgili 3 sene 60000 km sonunda yapılan bir test. bence çok faydalı ve korkulacak bir şey de yok. video içindeki bir grafikte 300000 km de yaklaşık % 10 kayıp olacağı öngörülüyor , gayet makul bir değer.
Orçun Başlakyoutube
Herkese merhaba, Tesla Model 3'ümü alalım 2,5 Yıl - 60.000 km geçti. Keyifle kullandığım bu zaman zarfı sonrasında bataryamı teste soktum. Tesla almadan önce batarya kayıpları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız keyifli izlemeler.https://www.youtube.com/watch?si=bO2rmoJTqTUWILWv&v=yFMihNlF7y8&feature=youtu.be -
bu videoyu bende izlemiştim sonlara doğru 2.5 yıl ve 60 bin km sonra bataryanın hala %97 olduğu ölçülmüş yani %3 lük bir düşüş yaşanmış
-
Fiyat bilgisi var mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SR sipariş muhabbetleri başka başlıkta konuşulsa daha iyi olur demiştik.
Arkadaşlar başlığı açmışlar ama uzaktan kumandalı araba kategorisinde açılmış.
Taşınsa iyi olur...
https://forum.donanimhaber.com/tesla-model-y-sr-hakkinda--158611625-3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 6 Mayıs 2024; 17:23:51 > -
Serviste orijinal jant satılmıyor bildiğim kadarıyla. Kimden aldınız bu bilgiyi?quote:
Orijinalden alıntı: eeosman
Serviste orijinal jantlar uygun fiyatlıymış. Orijinal olmayan jantlarda epey menzil kaybı oluyormuş.
Merhabalar, satiliyor. Merter Otomol’den fiyat alabilirsiniz. Biz kisin kislik set ve pirelli lastik icin teklif almistik.
19” Siyah kapak bulunuyor mudur acaba?
Bir de kışlık için ayrı jant seti kullanıyor musunuz? Ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Hem boşa çıkacak beyaz kapakları da bunda kullanırım.
Ön taraflardan bir yerlerden çukur tümsek vb. geçişlerde inanilmaz bir garç gurç sesler gelmeye başladı hani etraftaki insanların bile dikkatini çekecek düzeyde sesler , karşılaşan var mı ?
Ne yazik ki o yok iste. Olsa ben de Çin’de kullanilan kapaklardan almak istiyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X