Hocam artık fabrikadan HW3 çıkan araç uzun süredir yok. İçiniz rahat olsun. Konfigüratör siparişleri fabrikada yeni üretilen arabalar oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1238. sayfa)

-
-
Sağ olun öyle olması dediğiniz gibi daha mantıklı duruyor.
-
Şuan sitede satışa açık olan 4 çeker Lr ve performans araçlar 2023 model fiyatı mı oluyor? Almanyada satışına sunulan 600 km menzilli Lr'de LFP batarya var tamam. Şuan tr sitesinde yer alan LR 533 km yazdığına göre nmc batarya. O halde 2024 üretimi değil, 2023 model ? O halde bu araçlar hw3?
Şu sipariş sayfasında biraz daha detay olsa keşke, değişen bilgiler hakkında
-
Sadece şase no (VIN) Belirlenmiş araçlara kesin cevapları alabilirsin ne yazık ki.
1-2 ay evveline kadar yüksek fiyattan 2023 model LR’leri iteleme çalıştılar .
Haziran’da sipariş verip, ön görülen tarih Şubat Mart 2024 öngörüsüne göre Parasini değerlendirip,
mart 2024’de 6 ay stokta beklemiş araba alan ve hatta siparişi iptal edip ücretini alamayan insanlar tanıyorum.
VIN eşleşmedi yapıldıktan sonra Parayi yatırmadan sakin kalıp tüm detayları sormak önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 21 Nisan 2024; 8:0:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 bin km de 2.2-2.3 TL 2. el performance mi yoksa 1.8 TL rwd mi tercih edilmeli? (Rwd gelene kadar üst dilime geçip geçmeyeceği belirsizliğini göz ardı ederek)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim Lr ler 565 değil miydi. 533 km ye düşmüş. Ama 1800 e Tesla şu an mükemmel fiyat. Hiç düşünmeden alın arkadaşlar. Yok ıvır zıvır bir dk bile düşünmeyin. Boş tiguan bile 2100 şu an. Tesla ile FSd 12 Amerikaya geldi ve sadece kameralar ile mükemmel bir otonom sürüşü yapıyor. Aracın iç hacmi harika. Uzaktan kontrol mükemmel bir şey. Araca geçmeden sıcaklığı ayarlayabiliyorsun. Güvenlik kamerası araç içinde devamlı aktif. Herhangi bir olayda kayıt alıyor. Dün bir olay yaşadım baktım 1 dk geriden kayıda almış. Menzil şehiriçi zaten fazlasıyla yeterli. Avm ler , her yer şarj istasyonu dolu. Evde yoksa bile 40 dk da bir hafta menziliniz olur. Herkese hayırlı olsun.
-
Yeni gelecek partinin hw4 olduğundan nasıl emin oluyorsunuz daha önce gelen parti oldu mu böyle?
LR 20 jant 533 km, 19 jant 565 km
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Lfp batarya + 10 bin tl mtv gibi artılarıyla dual motor almaktansa bu tip bi tesla almak daha mantıklı. Şehiriçi de mis istediğin gibi kullan. Şehir dışına çıkacağın zaman da kiralık araçla gidilebilir.. zaten yılın 60 günü şehirdışına çıkıyor ya da çıkmıyor beyaz yaka kesim
Ben uzun menzil ya da seneye model 3 gelecek gibi duruyor onları bekiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irresponsible -- 21 Nisan 2024; 10:22:20 >
haydaa bu konu iyice at izi it izi oldu.
-
Şu model y niye 18 jant gelmez anlamıyorum ya.
elon'a söylersek gönderir belki
-
Dolubataryayoutube
TOGG-TESLA Rekabeti | Elektrikli Araç Gündemi - Hızlı Şarj #70https://www.youtube.com/watch?si=DnOGXsaMAa8n3w3W&v=x2eQhubHw8I&feature=youtu.be
Keyifli bir video olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende sipariş verdim ama haziran-temmuz tesliminden hiç umudum yok.
Türkiyede üretilen ve faturası kesilen megane aracımı bile sipariş verdikten 4,5 ay sonra alabildim.
50bin tl ye "Tasla sahip olma heyecanı" satın aldık gibi geliyor bana😀.
Gunaydin,
18ler bu araci kolay kolay tutamaz. 19 ile baslamasi yine daha iyi. Sadece Hankook lastikten nefret ediyorum. Ilk gun Pirelli ile degistiricem. Ayrica 18 cidden bu aracta cok kucuk gozukur. Cok tercih edilecegini dusunmuyorum. Kaldi ki beyaz renk harici 20inc siyah jant lastik seti bir ust dilime sokmasa ben kesinlikle yine 20 ile alirdim. Michelin Ev’lerin yol tutusu ve verdigi guven baska bir sey. Hankooklu 19 versiyonunu hic sevememistim. Hayirlisi olsun.
Envanterdeki dualmotor araçların indirimleri anlık olarak kalkmış görünüyor.
-
detayii ve çok faydali cdvaplar olmuş , bizim gibi alma alamasinda olanlar için, teşekkürler… otoyol da 140-140 km hızda tütekim kwh/km ne kadar oluyor acaba ? Klima açık şekilde ?
Menzil için 110-120 hızlara sabitlemek gerekiyor. Şimdiden hazırlanmak lazım mental olarak. Renault symbol’ler el sallıyor :D
Bu sorunun doğru cevabı yok. Hangi araç size uygunsa onu seçmeniz gerekir.
Hızlı bir araç istiyor musunuz istemiyor musunuz, buna cevap bulacaksınız. 2 gün basar sıkılırım diyorsanız başka, her haftasonu gazlarım diyorsanız başka.
Bana sorarsan ben vergisini kabullenir performans alırım. Menzil benim konum değil, 500km yolu yılda 3 kere bile yapmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X