Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.445
Cevap
1.389
Favori
3.543.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 24202421242224232424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şansa bak ya.normal menzil gelse alacaktım.ama renk seçeneği vermedi.her zaman böyle renk seçeneği vermiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Sadece uretilmis ve yolda olan araclar gorunuyor. Secme sansi mevcutun icerisinden var

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

Neden? Sedefli boyaya sedefli boya ile rötüs neden yapılamıyor ki anlamıyorum. Sene olmuş 2025. Hadi kalkın marsa gidek muhabbetlerinin döndüğü bir zamanda sedefli boyaya rötüş yapılamamasına anlam veremiyorum. Bence yapılabilinmeli. çok saçma yani yapılamaması. İmkansız olduğunu düşünemiyorum ben şahsen. "Usta" kişisi beyaz opak boya vurursa tabiki imkansız...

Ben PPF kaplattırmamayı düşünüyorum. Baktım çok fazla taş geldii boya kalktı vs. sedefli boya ile rötuş yaptırım üzerine de o zaman mat PPF kaplatırım diye düşünüyorum. MAT PPF altından da rötuşun anlaşılabileceğini zannetmiyorum artık.

• Arkadaşlar elektrikçiyi aradım.Eve gelip bakacak fiyat için.22 KW. şarj doğrumudur?Güneş enerjili olsa daha iyimi olur.Evim müstakil

• erceylan E kullanıcısına yanıt

11 kw için bakın

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Lr bakıyordum hocam. Sr yerine yanlışlıkla lr alıyorlar diye lr'ları bir gün önce stok aciyorlardi. Bugun de oyle yaparlar diye dusundum yanilmadim. Oyle alabildim.

Simdi de hemen vin numarasi belli olmus. 21-30 Haziran teslim yaziyor epey erken geldi. Plaka ne zaman belli olur acaba?

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihine aldanmayın ilerleyen süreçte değişimler olacaktır herkes aynı şeyden bahsediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Araç 11 kWh ile şarj oluyor ama ben olsam yatiririmi 22 kWh için yaparim. İleriye donuk güvenceniz olur. Yarin olurda baska bir araca geçmeniz gerekirse hazır olursunuz. Tabi ev elektriğiniz trifaze olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 10 Haziran 2025; 17:29:2 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Peki 11 den büyük olsa ne olur?pek anlamadım bu konuyu.Aydınlatmanız mümkünmüdür?İlave olarak güneş enerjili olsa ne fark eder

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

Hocam teslimat yerini izmire aldirma ihtimalim var mi peki?

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sonradan değişmiyor ama müşteri temsilcinizle görüşürseniz net bilgi alırsınız

• merak ettiğim bir şey soracağım.

randevu sitemi gibi bir durumdan bahsedilmişti seneler önce şarj aletleri için? halen var mı bu?

baktığımda her gelen sıraya giriyor. öndeki boşalınca yerine o geçiyor.

peki hanzonun birisi sonradan gelirse ve arabayı çekip önünüze geçip şarj etmeye başlarsa bir yaptırımı var mıdırı bu davranışın?

ülkemizde kavgalara yol açacaktır bu durum aksi takdirde

• Superchargerlarda zamanla daha çooooook kuyruklar oluşacak. Bu arkadaş yaklaşık 18 kW bataryasını max. 17 kW dolaylarında tam 1 saatte dolduruyor olacak. 17 kW Plug-In Hybridler arasında iyi bir değer bu arada. Köfteci Yusuf bunu çok beğendi.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Boşa olur şarj hızınız maksimum 11 kw. Ha ileriyi düşünüyorum derseniz mümkün ama zaten gece yapacağınız için 11 yetecektir ileridede.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Kırmızı (iç beyaz) sahibini bekliyor

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• uzun menzile en azından premium ses sistemini koymaları lazımdı. çok fiyat farkı var sr ile çünkü

• İyi dayandı, makus alamama kaderimi kırmak için denesem mi acaba, bakalım sistem izin verecek mi diye 😄

• Tesla aracınız için gerekli değil, maksimum 11kW AC şarj desteklediği için ama ileride sahip olacağınız başka araçlar büyük ihtimal ile 22kW AC şarj destekleyecektir. "Nasılsa tüm gece şarj olacak 11kW yeter ya, 22kW gereksiz" mantığına ben şahsen katılmıyorum. çünkü bu mantığa göre 11kW da gereksiz, 3 faz altyapı yerine monofaz bir kablo ile 7.6 kW da yeterli şarjı sağlayacaktır gece boyunca. Hem maliyet olarak daha da ucuz. Aradaki fiyat farkına değmez.

3 faz işine giren kişi illaki 22kW almalı diye düşünüyorum ben. İleride sıkıntı çekmemek adına. şu an için gerekli olmasada, 3-5 sene içinde arabaların pilleri 100-150kW lara geldiğinde (ki çinde şu anda var bu tip araçlar diye biliyorum) biten bataryayı çabucak şarj etmek için 11kW pek yeterli olmayacak. O yüzden altyapıyı yaparken 22kW uyumlu çok daha mantıklı geliyor bana...

Güneş enerjisi çok farklı bir olay. İkisini birbirine karıştırmamak lazım. Güneş enerjisi işin içine girerse inverter, panel vs. de devreye girecek, astarı yüzünden pahalıya gelir. Yapılmaz değil de, 11kW lık panel zaten çok ciddi yer kaplar. Gerek yok bence.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt

Abicim siz ciddimisiz ya. Bu kadar hesap kitap yapmanın ne anlamı var bütçen varsa alırsın binersin yoksa binmezsin 10 yıllık hesap kitap yapmışsın yarın yaşayacağının garantisi yok gözünü seveyim ya bu kadar plan programlı hayat mı geçer bunlar keyfi şeyler okadar hesap kitap peşindeysen sat abi corollanı al 200 bine bi Şahin bin maksat arabaya binmekse Allah kolaylık versin size. Hadi onu geçtim arabayı aldın birdaha elinden çıkaramayacak birşeymiş gibi niye düşünüyorsun memnun kalmazsın değiştirirsin zararın olursa onuda tecrübe sayarsın. Altı üstü araba araba için bunları düşünüyorsanız Allah sizi sağlığınızdan etmesin.

• 
Sayfa: önceki 24202421242224232424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.