I

Yüzbaşı
30 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

ibiza style plus olarak satılan araçlarda full link özelliği var deniyor ama diğer taraftan bunun aktive edilebilmesi için 1500 tl gibi bir rakam ödenmesi gerektiği de söyleniyor.

Konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba,

Malümunuz İstanbul 7 tepe ve de keşmekeş sıkışık trafiğiyle meşhur bir şehirdir. Haliyle bu şehirde 7 ileri kuru kavramalı dsg şanzımana sahip araçların sorun çıkarma olasılığı var. Zira her kafadan bir ses çıkıyor, kimi yokuş çıkarken veya sıkışık trafikte manuel 1 e at öyle kullan. Araçtan ineceğin zaman n'ye al sonra p'ye al gibi her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Kimisi de hiç istifini bozmadan. Sürekli D'de kullanarak 150 bin km'ye kadar kullandığı söylüyor. Onun için kafam çok karıştı açıkcası. Sıfır bir aracımda ileride sorun yaşamamam adına tecrübeli arkadaşlardan net bir yorum rica edeceğim.
İyi forumlar!
Arkadaşlar Merhaba,

yeni bir araç alacağım ama 2. el olacak.
bekarım, tek bineceğim.

tercihlerde,

2017 model 1.6 tdi dsg seat leon style full led farlı bir araç var. fiyat 90-100 arası

2017 model 1.0 tsi manuel vw golf comfortline bir araç var. fiyat 90-100 arası

2017 model 1.0 tsi dsg vw polo highline bir araç var. fiyat 85-95 arası.

acaba hangisi? yani birini alsam öteki gün keşke onu alsaydım diyeceğim. o sebepten tercih vermekte zorlanıyorum. siz değerli üstadların tecrübe ve bilgilerini rica ediyorum.

saygılarımla
merhaba arkadaşlar sony kdl42w805b televizyonum aldığımdan beridir çatır çutur ses geliyordu fırsat bulupta servis için yönlendiremedim garantisi de bitti.
az önce tv izlerken hafif bir pat sesi ve tv kapandı, açılmıyor.

sizce neden olmuş olabilir? servis ciddi bir ücret isteyebilir mi? ne yapmam gerekir? yardımınızı rica ediyorum..
Hakkında
Forum İmzası:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
audi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 276
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 139 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.