Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: karagozgilh
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (8 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil
5 sn
53.552
Cevap
1.390
Favori
3.553.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Torres diye bir araba olduğunu bilmiyordum buradaki konu açılancaya kadar 😐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • halfdentist kullanıcısına yanıt

iphone kullanıcısıyım. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Biraz önce şans eseri paylaşımı gördüm. Telefon dilini ingilizce yaptım. Tüm uygulama dilleri ingilizce oldu. Denedim. Google maps ile paylaşım oldu. Sorun giderildi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tek Torres bilirim o da Fernando Torres :))

• altugbank kullanıcısına yanıt

Sabah sabah kahkaha attim. Sahanesiniz.  

• oaston kullanıcısına yanıt
    İ7 niye çok satılıyor diyorlar bi de. Yahu fosil yakıtlı olanı 15 milyon elektriklisi 9 milyon. Aradaki farka 2 tesla 4 torres alıyorsun(Kaptanın tercihi diye yazdım😂)

İki gündür Torres tartışılıyor, Torres iyi reklam yaptı ama Teslacılara satamaz😊

• Ortaya atan kayboldu, Fernando'su bize kaldı. @Bimarhane

• Tesla'nın Model S Plaid için tanıttığı Spor koltuklar opsiyonel olarak Y'ye de gelse keşke. Sadece o koltuk tasarımı için bile aracını yenileyecek Y sahipleri olabilir. Çok güzel görünüyorlar. Tesla'nın resmi Insta sayfasından görebilirsiniz.  

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    🫠Daha önce Tesla’ya övgüler yağdıran sonra Torres Torres diye diye haykıran, içten içten yana yana gitti, arada bir uğrayıp eğlendirsin bizleri🫠

• Selamlar,

G60 icinde aynisini yaziyorlar. Kaldi ki daha icten yanmali G60 benzinli secenegi gelmedi. O geldikten sonra i5 satislari cok daha azalacak. Tabii ki elektrik tasarrufu baska bir konu ancak fiyat dengesi cok etkiliyor. 5.20d xdrive almaktansa hem fiyat skalasi hem de elektrik maliyetiyle i5e yoneldi. Ben de tanidigim bircok kisiye aldirdim. Sehir ici hepsi cok memnun. Hepsininde 5.20d xdrive alacak durumu var. Aynisi i7 ve 7.40d icinde gecerli. Tabii ki i7 tarafinda cok daha buyuk bir fiyat farki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 13 Nisan 2024; 11:56:14 >
  • Sahsuvaroglu varsa iki defa düşünün derim, sevgili Torres severler.

Tesla’nin hiç servisi olmasın yine de Tesla tercih etmek gerek konu bu distribütör ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Nisan 2024; 12:15:44 >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bmw yine her zamanki çakallığını yaptı. 218 beygirlik rwd İ5’leri aldırdı millete şimdi 4 çeker 394 beygirlik versiyonunu satışa sunuyor. Hem de 600₺ farka.

BMW ne yaparsa yapsın Tesla’nın teknolojisini yakalayamaz, Mercedes, Audi Tesla’ya karşı ürettikleri araçlar ara modeller, Tesla ara/geçiş modeli değil hakiki EV…

Elektrikli araçlarda bu durum daha çok yaşanacak. Katı hal batarya teknolojisi geliyor. O gelince de diğer araçları aldırdılar millete diyecekler. Yeni bir teknoloji bunların yaşanması normal. Elektrikli araç alanlar değer kaybını göze almalı.

• ankarali321 A kullanıcısına yanıt

Yavaş gelsin. Nereden baksan 3-5 sene var.

o zamanda 100.000km yapar bile insanlar.

sonra da değişsin bir zahmet, 800V -1000V şarj mimarisi mi gelir?

kum bataryası mı gelir.

ne gelir zamanla goruruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Nisan 2024; 12:26:25 >
  • Neden sinirlendiniz? Kötü bir şey demedim.

Katı hal batarya 2026'da seri üretime giriyor.

Dolubatarya (@DoluBatarya) on Xtwitter
    🔋1.000 km üstü menzil sunacak tamamen katı hâl batarya 2026'da geliyor! ✅ 150.000 km sonra %90 üstü batarya kapasitesi ✅Katı elektrolit sayesinde batarya kaynaklı yanma, patlamalara son ✅-40'tan +100 dereceye kadar geniş çalışma sıcaklığı aralığı ✅>400 Wh/kg gravimetrik,…
    https://twitter.com/DoluBatarya/status/1778825391337009440

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali321 -- 13 Nisan 2024; 12:28:53 >
  • Tesla’nın Türkiye’de pahalı satılmasının nedeni Tesla değil MTV,ÖTV,KDV. ABD fiyatları çok makul, Avrupa fiyatları EURO bazında daha pahalı ancak Avrupa ve dünyada en pahalı Tesla Türkiye satılıyor

Teknoloji gelişiyor, eski teknolojinin değeri düşüyor, dediğiniz doğru..

Hocam bu tarz haberler her gün yapılıyor. Önce 2024’dü sonra 25 şimdi 26 olmuş. Bence 2030’a kadar zor o iş.

Herkes solid state batarya yapma çabasında ama onu araca koymak esas mesele. Hem ağırlık hem anormal maliyet.

Ben o batarya gelecek diye 800v mimari olacak diye ömrümden 5-6 seneyi bu deneyimi ertelemeye harcamadım. Varsın mevcut teslam değer kaybetsin yapacak bişe yok. Şuan satsam yine mevcut teknoloji bir EV alır bakarım işime😉

Tam tersini yapıyordu önce pahalı olanı satıyordu, sonra ucuzunu. Yüzde 60 ötv, 40 bin mtv ile gelecek. m60 varken zor satar fazla para vercek olan m60 alır.

• 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.