Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Qushi
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.555
Cevap
1.390
Favori
3.554.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde yüzde olarak duruyor ama yanlış hatırlamıyorsam 513 km idi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de cumartesi günü İstanbul’dan Ankara’ya gittim ve cuma günü döndüm. Yolda hiçbir sorun veya istasyon yoğunluğu yaşamadım indirimli olduğu için trugo tercih etmeme rağmen. Hele diğerleri neredeyse komple boştu. Doğu tarafını bilmem ama batıda şarj işi şu an bile çözülmüş vaziyette.

• Herkese selam, 2.8 2.9 civarına sıfır bir tesla almak mı mantıklı yoksa 2.3 civarına 6binkmde ikinci el bir tesla mı mantıklı sizce? Aradaki 500-600bin fark biraz fazla değil mi?

• tvdelisi T kullanıcısına yanıt
    En son Bayramdan önce 100 yaptığımda 516 gördüm diye hatırlıyorum. Tessie uygulamasından baktığımda yüzde 100 518 km olarak görünüyor. Batarya sağlığı 18000 kmde yüzde 99,5 ta. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros782 -- 13 Nisan 2024; 19:39:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• nobre19 kullanıcısına yanıt

Menzili şundan sordum bugün bir 20binde tesla gördüm %100 şarjda menzil 390km gösteriyordu, sizinki 500 küsürse baya ilginçmiş.

• Albatros782 A kullanıcısına yanıt

teşekkürler detaylı yanıt için, bugünki teslada bir sorun vardı o zaman 20bindeki araç 390 menzil gösteriyordu çünkü

500 küsür değil de 390 baya ilginçmiş :)) Dediğinize göre 20binde tesla’nın pil sağlığının yüzde 75’e düşmesi kulağa aşırı saçma geliyor. Siz bi daha bakın sayaca.

• altugbank kullanıcısına yanıt

Batarya sağlığı değil de sürekli uzun yol 130-140 ile kullanıldıysa öyle gösterir mi tesla? Yani sürücünün ilk 20bini nasıl kullandığına göre değişir mi?

Onda bir sorun vardır tanıyorsanız söyleyin bi servise uğrasın bence.

Hocam mümkün değil. Nası sürerse sürsün. 180-200bin km yapmış Tesla’lar bile 80 sağlığa düşmüyor. Siz bidaha kontrol edin.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hahaa çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Teslayı alırken normal oto expertize götürüyoruz sanırım değil mi? Pil sağlığını falan ölçemezler muhtemelen aracın arayüzünden bakıcaz ona. İzmirde bu konuda iyi hizmet veren bir yer biliyor musunuz?

Pil sağlığına Tessie diye uygulamadan bakabilirsiniz

Aracın servis moduna girip ölçüm yapıyor kendi ama baya uzun sürüyor bildiğim kadarıyla 6 saat ve daha fazla tam hatırlamıyorum. Birde tessie uygulamasını 14 günlük ödeme ile görebiliyorsunuz. Şu anda bende Tesla alacak olsam 2. El 6000 km civarındakileri alırım. 2. Eli baya uygun şu anda ki bu makas ilerde kapanacaktır

• Hocam ben virajlarda aracın ağırlığını çok hissediyorum açıkçası kontrol etmek zor geliyor bana ve araç yüksek olduğu için yatıyor gibi geliyor. Hani çok müthiş gelmedi yol tutuşu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim araç performans. 30500 km’de yuzde yuz sarj 472 km gösteriyordu geçen. İlk aldığımda 485 km’ydi. Hep yüzde 95 şarj, uzun yola gidiceksem yuzde 100 sarj ediyorum. Yüzde 80 şarj tavsiyesine de uyan biri değilim.

• Benim araç 19.300 km'de şehir içi yoğun kullandım %85 436 km gösteriyor %100 yaptığımda 512 km gibi bir değer göstereceğini tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mista Brown -- 13 Nisan 2024; 20:26:23 >

Ortalama tüketime göre menzil yükselir veya düşer. Göstermiş olduğu menzilden batarya sağlığını tespit edemeyiz. Aracın sahibi basmayı seviyorsa örneğin ortalama 180 Wh/ km yakan araç 230 Wh/ km yakmışsa menzil de bu oranda düşer. İçten yanmalılar gibi düşünün menzili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    O zaman bu arkadaş basa bas gittiği için mi bu değer gösteriyor 20.000 km’yi.
    Mesela Benim 25.000 km ortalamam 183wh/km

• nobre19 kullanıcısına yanıt

Sizinkinden en az %20 daha fazla yakmış olması gerektiğini düşünüyorum. 220 wh/km dolayı bir ortalama tutturmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.