Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cmkrcn , Gurkyy , Oswinaldo , The.Attorney
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (8 Mobil) - 10 Masaüstü9 Mobil
5 sn
53.523
Cevap
1.390
Favori
3.551.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğan kabak’ın videosunda ferhat albayrak “arkadaşımda cayenne coupe varken model y aldı. Cayenne’i sattı” diyor. Burda da torres öven model y binicileri var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Biri bir taş atıyor kuyuya biz çıkarmaya çalışıyoruz,

• Torres almak isteyeni tutan yok ki. Almak isteyen gitsin alsın. Ben alacak olsam ikinci elde kovalarım, zaten SsangYong ikinci elde diplerde gezen bir marka. Buraya gelip de Torres harika, öyle iyi böyle iyi yazmanın da anlamı var mı bilemiyorum. İyi tarafı neresidir onu da bilmiyorum. Takoz gibi bir araç. EV dediğin aracın tasarımı düşük rüzgar sürtünmesine sahip olmayacaksa, otobanda yüksek süratte verimi düşecekse, şehiriçinde kocaman takozu ne yapalım? Torres üzerine olan heyecanını ben paylaşamıyorum mesela. Togg almak yerine niçin bunu tercih edeyim? Satışlar da kısa zamanda bu rakamlarda kalmayacak göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt
    Bu i5 nasıl bu kadar satıyor aklım almıyor 4,5 milyona 218 beygir 400 km menzilli araç satıyorlar helal olsun.. 4 çeker 292 ps eqe’leri 3800’e veriyorlar

• Albatros782 A kullanıcısına yanıt
    Evet teorik olarak öyle ama benim durum ondan değildi, zira durdurup yeniden başlatınca anında düzeldi.

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Marka imajı, araç görsel olarak heybetli ve albenili. İçten yanmalı versiyonu yanında fiyatı makul. EV olarak değerlendirmeden 5 kasa BMW sahibi olmak isteyenlere hitap ediyor. Başarısının sırrı elektrikli olarak başarısından ziyade 5 kasa olmasında gizli.

• Güncelleme 2024.8.9’u biraz evvel yükledim, Tesla ve Tessie uygulamalarında “Güncelleme var” yazısı kayboldu

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Maksimum hızı 170 olan, 100e 8.5 saniyede çıkan, her tarafından ses alan ve yazılımı muamma olan aracın ne olduğunu yakında alanlar anlar. Model Y ile aynı lige çıkması mümkün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla konusunda Torres seviciliğinin sebebi belli oldu. Konunun içeriğine ve sahibine bakın arkadaşlar :)

https://forum.donanimhaber.com/ssangyong-torres-evx-magdurlari--157676561#157676561

• daha çok satacak. araba yetişmiyor olsa ayda 2000 satar

• tesla 2.800.000 liraya long range sattı, aynı arabayı çok kısa sürede 2,200.000 düşürdü. müşteri sevmez böyle şeyleri. bu saatten sonra ayda 100 araba zor satar. geçti o işler.

%10 ötv de olalar satar bolca.

100.000 dolar verip asla tesla almam.

Kaç ay boyunca ayda 2000 satar mesela?

Tesla duruyor mu, sattınız mı?

5 serisinin bir fan kitlesi var zaten elektrikli olmuş, benzinli olmuş farketmez her zaman alıcısı vardır. E serisi için de aynı durum geçerli, elektriklisi olsa çok satardı. Eqe ve eqs tasarım ve kalite olarak zayıf araçlar E ve S serisi ayarında düşünmemek lazım bu araçları.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

%10 ötv de kaldığı sürece satar. araba gerçekten çok başarılı. direk alınsa ben alırım

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Neden kendinizi yoruyorsunuz,

•    

EQE'nin dış tasarımı çok komik ve kötü duruyor. Ayrıca eskidi.

İ5 daha güncel ve yeni bir araç, tasarım olarak da daha üstün.

Mantık olarak ikisi de alınacak arabalar değil yine de.

Çoğu kişi 520d veya E220d'ye kayıyor o paralara çıktıktan sonra, kafa rahat sınır yok, tek araba kullanacak kimse elektrikli almıyor, EQE ve İ5'i alanların garajında bir Passat veya bir 5 veya E yine var zaten.

Ben Y'ye tek araba olarak binsem aklımı yitiririm sürekli şarj ile uğraşmaktan.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Kullanım tarzı ve imkan ile alakalı.

Evden şarj imkanım var; üstelik aynı anda 2 aracı...

2 benzinliyi 2 elektrikliye çevirdik ve en ufak pişmanlık yaşamadık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 12 Nisan 2024; 15:52:11 >
  • 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.