Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MimarTR6161 , ercan_elo_bil
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.543
Cevap
1.390
Favori
3.552.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 aydır sadece Model Y kullanıyorum. Garajımda duran ikinci benzinli aracımı bir kere kullanıp işe ya da gezmeye gitmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Evde şarj imkanı varsa yıllarca ben bu benzinliklere niye gittim geldim diyorsunuz:) Evde hep şarj takılı aracım, her zaman yüzde 80 ile araca biniyorum. Büyük rahatlık. 2 aracımıda mı elektrikliye çevirsem diye düşünüyorum. Tek kaygım 2.el değer kaybı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    7 aydır tek araba Model Y biniyorum aklımı yemedim yerinde duruyor :))

• Torres diyince merak ettim baktım verilerine. Menzil 635 km diye alanlar pişman olur. Çünkü kendi verileriyle çelişiyor.
    73k bataryası var.
    Diyor ki şehir içi 135wh 635 km
    Hesap tutmuyor. Nerede 100 kmlik batarya.
    Şehirlerarası 186wh 462 km menzil diyor. Nerede 70 kmlik batarya.
    Torres önce doğru verileri koyması lazım m
    Tesla 78k batarya
    Sehir içi 120wh şehirlerarası 170-190 wh arası yakar.
    Yılların Tesla bile 600 km menzil yaparım demiyor çıkmış Tesla dan daha küçük batarya ve verilerle 635 km menzilden bahsediliyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuhayerr F kullanıcısına yanıt
    Bugün yükledim “Güncelleme var” uyarısı kayboldu, iki kez Tesla uygulamasını silip tekrar yükledim daha önce değişiklik olmamıştı bugün itibarı ile düzeldi

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    İyi antremanlar 😊

• altugbank kullanıcısına yanıt
    Bizi elektrik mi çarpıyor😁

• deri koltuk çok terletiyor ne yapmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MYP’ yi aldıktan sonra BMW’ yi kullanmaz oldum. Satışa koydum. Değerini bulsa hemen elden çıkaracağım. Bu arada %99 ev dışında şarj ediyorum. Yine de sorun yaşamıyorum.

• Valla bizi değil de tesla sahibi olmayanları çarpıyor sanki :))

• Arkadaşlar değişik bir sorum olacak, malumunuz Tesla çocukların sevgilisi oluyor ekran sebebiyle, ne zaman bir yere gitsek çocukları arabadan indirmek için de 5-10 dakika dil dökmem gerekiyor.

Telefon araçtan çıktıktan sonra ekranı kapatmanın/kilitlemenin bir yolu var mı?

• FSD üyelik ücreti aylık $200 dolardan $100 dolara düştü

https://twitter.com/sawyermerritt/status/1778877792232358155?s=46

• avkatbey A kullanıcısına yanıt

Dog mode ?

ekran kapanmasa da içeride sadece klima çalışır halde kalır. Çocuklar arabada kurcalamadan oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Nisan 2024; 0:26:47 >
  • Tesladan inip torrese binen kaptanın ifşasına gece gece koptum)) Ferrarilsini satan bilge gibi ahahhahahaha
    Bu kafa teslaya hiç yaklaşmasın zaten. Bloklayın gitsin kaptanı, hadi kaptan iyi seyirler sana ahahahahs..

Çevremden biliyorum merso, bmw aracını yenilemek isteyenler vergiden 3-4 milyon kar ediyorum diye elektriklisine geçiyor. Satıştaki artış bu yüzden, fosil muadillerine bakarsanız kesin satışları düşmüştür.

Teslanın satışının düşmesine seviniyorum açıkçası zira bizdeki kafaya göre bakkalın bile altında varsa ucuz ve bayağı arabadır. Pahalı olur ve az satarsa lükstür, ulaşılmazdır. Statü düşkünü görgüsüzlerin gözdesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail2190 İ kullanıcısına yanıt

Ev şarjı daha güzel zaten, gece takıyorum sabaha doluyor. Diğer türlü AVM veya bazı otoparklarda beklemek saçmalık hem de cebinden ekstra para çıkıyor, evde daha ucuz yavaş olsa da, orası ayrı.

Yine de sürekli kablo, şarj vs... uğraşmak gıcık iş, şarjlı diş fırçasına bile üşeniyorum ki...

Ev şarjı gerçekten çok daha güzel haklısınız ama maalesef bizim sitede sıkıntı var. Yönetimle papaz olduğumuz için elimiz kolumuz bağlı.

• teslayı satarsam rakibi ya Mercedes ya da Kia EV9 olur. Torres morres 2 çeker 6 hoparlör araç basit kalır bana. ha illa segment düşüreceksem ionic 6 serisini alırım. arkadaş beklentisine göre araç almış normaldir beklentisi pek yok demekki.

• Hiç denemedim ama ekranı kilitlemiyorsa işime yaramaz. Tıklayıp açarlar yine çizgi filmlerini 🤦‍♂️

• 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.