Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Trugo kampanyaları SHELL 'de bulunan trugo'larda geçerli değil diye biliyorum. Bayram'da 2 defa trugodan enerji aldım. Şimdi faturaları kontrol ettiğimde: - Bayramın 2. günü Susurluk Köfteci Yusuf TOGG'da Kw başı 3,99 TL 'ye 41 KW elektrik aldım. - Dün bayramın son günü SHELL Ayvalık 'tanda dönüş yoluna çıkarken KW başı 11,98 'e 14 KW aldım. Trafiğe kalmayalım diye dün akşam yola çıktı ama Bursa sonrası otobanda trafik vardı. Ortalama 1 saat trafikten uzun sürdü. %90 otopilot la kullandım. Gayet rahattı. İnsan daha az yoruluyor. Adaptif farda hem öndeki hemde karşıdan gelen araçlar için gayet iyi çalışırken önününüzü çok iyi aydınlatıyor. Gelirken boş bulduğum ZES 'tende 15 dklık kısa bir şarjla Ayvalık-İstanbul arasını %28 eve dönüş şarjı ile tamamladım. Bir ara şarj almadan varmayı hedefliyorum :) Dönüş yolunda herkese kazasız, belasız açık yollar dilerim. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1198. sayfa)

-
-
Bu TFT tv teknolojisine benziyor. daha incesi daha hafifi çıkacak diye TV almayanlar gibi hatta ekran rulo halinde katlanacak gibi haberlerde vardı, Tesla değer kaybederse kaybetsin, insan ömrü o kadar uzun değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber içeriğine dikkat ettiyseniz üretim adetleri ve maliyeti nedeniyle öncelik üst segment araçlarda olacak. 2030 sonrasından evvel binek araçlarda zor görünüyor o iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla millet Antalya'ya 6 saatte gidiyorum diye övünüyor. Sanki tabakaneye .. yetiştirecekler. İnsan 200-300 km'de bir 20 dk ihtiyaç molası vererek her yere elektrikli araçlarla gidebilir. Ben dizel Kona'da da uzun yol yaparken 2-3 saatte bir mutlaka mola veriyorduk. İnsanın hiçmi tuvalet ihtiyacı olmaz :) Bende benzer yorum yapanlara sana elektrikli araç gelmez diyip geçiyorum.
-
Ben ceza yememek için tabela kollaya kollaya gidiyorum, nasıl beceriyorlar veya cezalarını kim ödüyor bilemiyorum. Bunun elektrik veya içten yanmalıyla da alakası yok. Bilecik - Kütahya - Burdur - tarafları radar dolu. 6 saatte gidiyorum diyen sağlam sallıyordur. Acelesi olacak kadar da önemli bir şahıs mıdır takdiri size bırakıyorum. Aynı yol bana her türlü 9 - 9,5 saat.
👍Sallıyorlar
Sinirlenmek değil, tepki. Toyota agizi bunlar.
Toyota’nin 1998’den beri hibrit araçlar dolayısı ile Batarya ve Pil teknolojisi konusunda Ar-Ge’si var.
Ancak O kadar beceriksizlik ile iş yapıyorlar ki, bZ4X
rezalet bir ürün ortaya çıkardılar.
sonra bir anda biz yeni batarya ürettik diye ortaya çıktılar.
o haberlerin çoğu yalan. Toyota Dunyanin en büyük otomobil üreticisi olmasına karşın, en kötü Ar-Ge yönetimi yapan firmalar arasına girdi.
eskiden üniversite’de Toyota Kanban JIT dersleri okutuyorduk.
acayip bir ego ile son kullanıcıyı takmaz bir şekilde ilerledi. Tesla çok güzel tokatladi.
simdi biz solid state batarya yaptık diye gezerler etrafta.
Ne zaman Bataryasini, mimarisini , enerji yönetimini yapar Ncap testlerden geçerek Nurburgring de yanmadan patlamadan rekabet eder ondan sonra benim için haber olur Toyota
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Nisan 2024; 14:0:48 >
Aynen öyle👍🏼
Biz sallamayi cok severiz. Her araci aliriz. Her araci kullaniriz. Herkes elestirmen 😀. Aslinda bir youtube sayfasi acayim diyorum. Soyle 7-8 kisi arac incelemeleri yapalim. Farkli eglenceli bir formatta. Keyifli olabilir.
Her aracı Torres'i referans alarak inceleyeceksek ben varım
7 aydır Tesla kullanıyorum aracım 25.000 km oldu ve %90 ‘ı uzun yoldu. Dizel bir aracım var 7 aydır garajda yatıyor. 15.000 kmde yada senede bir yağ değişimi gerekiyor. İlk defa km’ yi tamamlayamadığım seneside geldiği için yağ ömrü geldiği iki hafta sonra yağı değişecek. Normalde senede 3 defa değişirdi. Valla ben hiç zorluk yaşamadıysam elektrikli araç ile kimse yaşamaz. Artık plan bile yapmıyorum her yerde var sarj istasyonu. Uçuk kaçık menzilli araçlar gelecek diye beklemeye bile gerek yok.
İlk once Fernando Torres’i inceleyecegiz. Sonra bakalim.
-
Ahahaha
Futbolu erken bırakıp EV işine girmiş 😂😂 kendi adımla marka olacam diyormuş
İlk defa gidiş geliş yoğun bir yolda kullandım Tesla yı, bilenler bilir Karaburun yolu, sollamalar çok kolay ve keyifli oldu gerçekten, yol tutuş müthiş zaten, sürekli 4 çekerin verdiği güven hissinden sonra bir daha sürekli 4 çeker olmayan araç kullanmak istemeyeceğim galiba😀
Yalniz anladigim kadariyla bu bayram cok zor gecmemis. Bircok arkadasim sikintisiz oldugunu soyledi. Guzel haber.
-
220kW lık tek motor yani 294 beygir
-
Aracınızı full şarj ettiğinizde kaç menzil gösteriyor son zamanlarda baktınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X