Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 1453since
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.523
Cevap
1.390
Favori
3.551.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni arkadan itiş LR As Doper olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Üç zamanlı tarife yaptırdım wallconnector’ü bağlatınca saat 22’den sonra 1.40₺ kdv dahil. 75kw’dan tam pil şarj 105₺. Arkadaşlar soruyor 105 lira diyorum nasıl yani diyor herkes :)) 530 beygirlik 4x4 arabayla 100 liraya 2500 liralık sürüş yapıyorsun sonra yok mtv ötv yok ingiltere başbakanı maaşı yok silecek falan :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu 530 hp yi anlamayanlara fazla bu araba.
    He evet herkese göre değil, ama bu araç 530 hp boru değil

• altugbank kullanıcısına yanıt

Aman yazmayin buralarda nazar degmesin. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 Gercekten sahane. Tadini cikarin. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    Tesla diğer lüks markaların içten yanmalı performans araçlarından daha ucuz ancak güç olarak ve yüksek hıza çıkma süresi çok daha kısa, yazılım olarak daha gelişmiş, BMW, Mercedes, Audi standard şerit takip sistemini dahi opsiyon olarak sunuyor ve epey pahalı meblağlara satıyordu, Tesla bunlara son verdi, üstelik pahalı servis ücretlerini yok etti, yakıttan hiç bahsetmeye gerek yok burada sık sık konu ediliyor ben genelde AC ve DC istasyonlardan şarj etmeme rağmen km 1,67₺. evden şarjlarda çok daha düşük, içten yanmalı araca Tesla’nın iki üç katını ödemiş olanlar haliyle Tesla’ya düşman oluyor, aracını hemen satamıyor, vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 11 Nisan 2024; 19:0:50 >

İngiltere Başbakanı ne kadar maaş alıyormuş hakikatten TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Arkadan itis Model Y surmesi cok zevkli ama bir o kadar da tehlikeli olabilir.
    200-300K tl fark icin bir cok kisi cift motor tercih eder. En az 500k tl daha uygun olursa tercih edilir.

• Ali® kullanıcısına yanıt

İnsanlar menzil meselesine çok takılıyor. Sırf menzil daha uzun diye RWD alacaklar olur

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi, ancak Türkiye’de şarj ağı genişledikçe 60-70 km fazla menzil önemini yitirir, menzil 1000km civarında olsa benim de favorim olurdu, inanıyorum 2-3 yıla kadar bin km menzile ulaşır EVler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 11 Nisan 2024; 20:27:28 >
  • Ali® kullanıcısına yanıt
    Arada çok fiyat farkı yok yine alsam iki motorlu alırım

• 2024.8.9’lar yüklendi.

Otopilotta iken, direksiyon uyarısının daha az rahatsız ettiği söyleniyor.

Deneyimlemedim henüz.

Ağırlık ve kamera kapakçığı ile mutluyum zaten işin aslı :)

Gayet tabi, aracın yağını, suyunu, motor bakımını, katalitik konvertörünü, yakıtını, bunlara verilen meblağları, zorunlu servisleri, inet bağlantısını vs. düşünmüyoruz, kaba tabirle araba bize binmiyor biz arabaya biniyoruz

• Herkese iyi geceler
    Tesla’nın yeni arkadan itişli model y 600km menzilli aracının Avrupa’da satılacağı ülkelerin içinde Türkiye hariç tutulmuş, Avrupa’nın her ülkesinde satışa sunulmadığı belirtiliyor

The new version is available in most, but not all of Tesla’s European markets:
    https://electrek.co/2024/04/11/tesla-launches-long-range-rear-wheel-drive-model-y-europe/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 12 Nisan 2024; 1:34:45 >

Iyi bir surucu icin rwd daha kontrollu surus sagliyor.

ortalama ve acemi suruculer 0-100 5.9 sn ve anlik maks tork veren bir arac ile awd kadar iyi bir surus kontrolu saglayamayacaklar.

gecmiste dual motor model s ler yaygin degilken arkadan itis model s kullanicilari bu yuzden cok sikayetciydi. virajlarda tehlikeli olabiliyor.

onemli olan sc’lerin artmasi.

sehir ici katalog degerinde sehir disi ise cok ustunde tuketiyor mylr ve myp.

rwd bence sehir ici en fazla 20-30 km fazla menzil saglar. sehir disi cok farketmeyebilir.

• Şu an siparişe açılmadı ülkemizde, oradaki liste satılacağı ülkeler değil, satışa başlanan ülkelerden bahsediyor. Er geç ülkemize satışa geçecektir, ellerindeki 4x4 stokların bitmesini bekliyor olabilirler.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    2.8’e hazır stok çift motor LR varken aynı fiyata rwd satılmaz zaten. Elbette burda da satışa sunacaklardır ama şu fiyat olayını halletmeleri lazım.

Menzil meselesine takılanlar EV araç almayan kesim. 1000km olmadan almam diyorlar. Sanki bindikleri fosil yakıt 1000km gidiyor. EV alan çoğu kişi 400km ortalama menzilin yeterli olduğu kanaatinde. Ben 7 aydır 11.500km’deyim ve bunun 5000’i uzun yoldur. Menzil konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Fosil yakıtla Samsun’dan Ankara’ya 4 saate giderdim yine 4 saate gidiyorum. Şarjda geçirdiğim vakti süratle kapatıyorum.

• Arkadaslar tavan perdesi kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz bir satıcı var mı acaba?

• 600km olan RWD model listeye girdi.
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 12 Nisan 2024; 0:1:18 >

İyi Aksamlar,

O topluluga ne anlatirsaniz anlatin asla anlamayacaklar. Benimde boyle birkac arkadasim var. Bana menzil 1000km olmadiktan sonra hayatta almam diyorlar. Gorende 1.000km hic durmadan yol yapiyor zannederler. Ancak surekli yok soyle deger kaybi olacak yok soyle gereksiz! Ben artik usandim ve asla bu sohbetlere girmiyorum. Evden sarj ve gelisen sarj istasyon agiyla her gecen gun bu surec daha hizli ilerleyecek. Keske bir seyi elistirmeden once bunu deneyimlesek. En buyuk sorunumuz bu. Hayatinda elektrikli arac kullanmamis insanlar iki tane youtuberin videosundan arac gurmesi oluyor. Anlamasi guc. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.