Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.523
Cevap
1.390
Favori
3.551.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otoyollarda ideal hız sanki 120km/st gibi geldi bana.

Bolu'dan Ankara'ya yolculuklarda insan psikolojik olarak yokuş aşağı gidiyor gibi hissediyor. Şimdi baktım Bolu merkez rakım'ı 725m, eski yoldaki Bolu dağı rakım tabelası 900m (GPS verisi 950m), Ankara 938m imiş. Gerçi Highway sanki Bolu merkeze göre daha yüksek olabilir. Kabaca Bolu-Ankara arası aynı rakımlar arası seyrediyor gibi düşünebiliriz.

• altugbank kullanıcısına yanıt

Ben haziran teslim alanlardanim,o paraya bende vermem.Bu arabaya es deger bir araba almak icin bugun 5 milyonu gozden cikarmak gerekiyor neden 2.5’a verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 600 km menzil
    Arkadan itiş versiyon çıkmış
    Acaba kaç beygir bu
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Devrimç D kullanıcısına yanıt
    Çok güzel oldu. Önceden otomatik uzun farda dengesizlikler vardı. Alakasız yerde açıp kapattığı ve karşıdan gelene onde gidene rahatsızlık verdiği oluyordu. Bu haliyle on numara 5 yıldız oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avkatbey A kullanıcısına yanıt
    Düşmesi normal. Cihaz kablolar vs. de ısınma veya yetersizlik tespit ederse emniyet için önce amperi düşürür yeterli gelmezse komple voltajı keser.
    Yani bu bir sorun değil güvenlik tedbiri, yangın riskinin bertaraf edilmesidir.
    Bu da Teslanin bir diğer güzel tarafı sen dusunmesen bile senin emniyetin için kablo ısınmasını ve hattın yeterliliğini kontrol ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gukidoki G kullanıcısına yanıt
    Evet inişli çıkışlı bir parkur tüketim dönüştede pek aman aman artmıyor.

• İyi günler
    Tesla kullananlar emniyetli kullanalım, üzülmeyelim üzmeyelim selametle yolunuz açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 11 Nisan 2024; 13:20:49 >
  • Kuşadası tatili bitti, dün akşam shell kuştur trugoda bayram kampanyası 3,99 tl den şarjı fulledim. Akşam şebeke yoğunluğu olsa gerek 180kwlık cihazda 70kw ile başlattı ve fazla sürmeden nerdeyse 30kwlara kadar düştü. %48>>>%100 55dk tuttu böylece. Bu sırada beach buggy racingte baya ilerledim))
    Urlaya dönüşte yine seferihisar üzerinden dağ yollarını kullandım. Adaptif matrix farları uzun uzun test etme imkanım oldu. Yorumum tek kelime ile harika.. Tanımadığım yollar olmasına rağmen yüksek görüş sayesinde gayet seri şekilde ulaşımı sağladım.
    Yarın trugo bayram indirimi sona eriyor. Şarjları fullemeyi unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model Y arkadan itiş Long range geldi, müthiş haber. Hem mtv daha az olacak, hem menzil 600km, hem hala hızlı.

2,5-2,8 milyon arası gelirse satış rekorları kırar yine

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

₺2350 - ₺2400 gibi bir rakamdan gelir sanki bugünkü kur ve vergi düzenlemesiyle. ( 160 kW altı tek motor ve %40 ÖTV dilimindeyse )

Edit : 220 kW arka motor kullanıldıysa %50 ÖTV dilimine giriyor. O zaman da ₺2.500 - ₺2.550 gibi bir başlangıç fiyatı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 11 Nisan 2024; 14:13:33 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Diğer markaların ve Togg’un satışlarını düşürür

Evet 220kw -300hp motor ile geliyor.

Menzil 600km

Mtv 24bin

Hw4

Görünüm olarak sis farını göremedim kaldırmışlar sanırım

Menzil 260mil=418km gösteriyor USA Tesla sitesinde

• SR bakıyorsunuz, LR ye bakmanız gerekiyor ama USA çıkmadı zaten sadece Avrupa, Almanya sitesini inceleyin.

Tamam 👍

• Hocam, Togg deneme tahtası olmasa biraz daha yazılım ve tasarım tarafına yoğunlaşılmış olsa ödeme koşulları çok cezbedici. ₺800k %0 veya 30 ay %1,99. İkinci aracı elektrikliye dönmeyi şimdilik düşünmeme karşılık aklımı çelmiyor da değil. Hatta bizim Tesla normalde hanımın ama ben el koydum aylardır. Kendi aracını satıp bana Togg alalım diye de baskıya başladı şu sıralar. Tasarım biraz daha güzel olsaydı (ön tarafını hiç beğenmiyorum) ikna olabilirdim. T10F gelmiş olsa ona da ikna olabilirdim belki.

Menzil 600km çok iyi Türkiye’de satışa konulduğunda kesin fiyat belli olur

Bu araç sayesinde Tesla'nın ülkemizdeki ikinci eli de oturmaya başlayabilir. ₺2.5k 0km 2024 model RWD LR ile ikinci el düşük km 2023 model çift motor LR hemen hemen aynı seviyeden alıcı bulabilir. Bir tarafta 0km cazibesi diğer tarafta iki motor ve daha fazla güç cazibesi. MTV olarak da aralarında dramatik bir fark bulunmuyor. 2023 modellere ₺38k dolayları ödüyoruz bu sene çünkü.

Tesla’nın bu yeni modeli ile satışları artar muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.