Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: edi3477 , burak.ozer
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (11 Mobil) - 9 Masaüstü12 Mobil
5 sn
53.511
Cevap
1.390
Favori
3.550.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.el her zaman düşük olacak elektrikli araçta. Sürekli yeni teknoloji gelmesi eskiyi ucuzlatacaktır.

1923e satılan Togg, 1650yi görmüş durumda 2.elde

Yine 2770 satılan Tesla, 2200ü görmüş durumda 2.elde

2.el düşünülüyorsa bir kaç senede daha benzinli araç, hoş onda da çok düşüyor artık ancak daha hızlı satılıyor alıcısı daha çok.

Toggu bende düşündüm ancak yazılım sorunları çok fazla. Yok akü takviyesi yok resetleme yok sigorta çıkar bununla uğraşılmaz.

Bunun dışında araç çok güzel konforlu, sessiz. 18-22kwh geziyor tüketim biraz fazla. Isı pompası yok kışın menzil ölüyor.

• EUS E kullanıcısına yanıt

Tesla'nın en kötü yanı bu zaten; nasıl Apple ekosistemine girince çıkış imkansız hale geliyorsa, Tesla'da benzer benim için :)

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ben aylar evvel Zorlu Center’da incelemiştim YouTube’da detaylı incelemeler olmuştu ön kaputu açınca hortum, kablo için vs. kulakcık, klips görünce kasanın içten yanmalıdan EV’ye çevrildiğini düşünüp ön yargılı oldum Togg’a, şirkete aldığımız MG bile daha EV görünüyor, belki de ben ön yargılıyım, ön kaputu açınca Tesla’daki gibi boşluk bagaj yok…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Almanya fiyatına bakılırsa %50 ötv bareminde olmayacak gibi gözüküyor. %50 üst sınır 1.350₺ çünkü. Vergisiz fiyat 1.450₺ gibi olur. O da vergilerle beyaz renk 2.800₺’yi rahatlıkla bulur.

• altugbank kullanıcısına yanıt
    TL mevduat faizleri %60’a dayanmışken ilerisi için tahmin yapamıyorum, bize düşen Tesla’ları zevke kullanmak galiba

• Selamlar,

Her sey Tesla elinde. Net fiyati dusuk tutarlarsa istedikleri gibi sokarlar. Her sey ellerinde yani. Acikcasi satislari yukseltmek icin boyle bir sey deneyebilirler. Sasirmamda. İlk araclari oyle fiyatla sokarlar ki yine oturup izleriz. Menzil hic fena degil. Vergisi de daha makul. Bence cok talebi olabilir. En onemli unsur fiyati. Hayirlisi. Bekleyip gorecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba işine artık ihtiyaç odaklı bakılacak. Paranın alternatif maliyeti yıllık %60’sa alacağın üründen ne gibi fayda sağlayacaksın ve seni ne kadar tatmin edecek ona bakacaksın. Biz de 7 ay evvel tingo para 2.8₺ verip bu arabaları aldığımızda da faiz 40’larda geziyordu. Ben bunu bile bile aldım biniyorum ve gayet de memnunum.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi Berk hocam. Tesla Türkiye alt barem için 1349₺’ye getirmeye çalışırsa fiyatı vergisiz hal €39.000 yapıyor. Bana pek mümkün gibi gözükmüyor o fiyat ama çok satmak gibi bir gayesi varsa mecbur çekecek oralara.

EV ler piyasaya sürülünce, içten yanmalı performans araçlarının gücünün çok üstünde beygir gücü sundu, hem daha ucuz hem daha güçlü, bakım maliyeti yok gibi

• Kesinlikle öyle ve EV araç sürücülerinin tamamına yakınını da daimi müşteri haline getirdi diyebiliriz. Çoğumuzun artık fosil yakıta dönme gibi bir düşüncesinin de olmayacağını düşünüyorum.

Haklisiniz. Bakalim ne zaman listeleyecekler? Merakla bekliyorum.  

• Yılların alışkanlıklarını bir çok açıdan değiştiren bir deneyim.

O yüzden, sürmeden ve kısa sürelide olsa deneyimlemeden karşıt görüşlü insanlara anlatmak imkansız.

Bu araba çok çirkin yada bunlar yanıyormuş söylemleri dışında bir argümanları olmayanlara ne anlatabilirsin?

1349a gelirse satış fiyatı 2200 mü oluyor?

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

Hocam bugun markalarda adaptif far sistemi 30k’dan vs basliyor adamlar yazilimla ucretsiz donanim ekliyorlar Daha ne olsun adamlar yenilenen teknolojiden mahrum birakmiyor eski musterisini.

Selamlar,

Su an benimde cevremde ikinci araci olup elektrikli olmayan kalmadi gibi bir sey. Hatta artik tanidigim herkese ikinci aracini uygun fiyatli bir elektrikli aldirtiyorum.  Astra-e’yi hem menzil hem de donanim olarak bu konuda begendim. Fiyati da makul seviyede. Alan arkadaslarimda memnun. İnanin su donemde gercekten uygun fiyatli elektrikli aracla bedava gezmek gibisi yok. Gercekten evden sarjla hepsi cok mutlu. Buna alisinca kimse birakamiyor. Babam icin simdi bir elektrikli siparis ettim. Supriz. Gelsin inceleme yazacagim. Tabii ki bir Tesla degil ancak ben de merak ediyorum. Bence on yargi yavas yavas kiriliyor. Artik Tiguanle ben 600km gidiyorum diyen arkadasim bile Tesla’ya biniyor. Eskiden menzil menzil diyorlardi. Simdi abi evden 2.5 liraya sarj ediyorum diyor. Zamanla buna da alisacagiz.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Evde şarj edebilene tek araba olarak da gayet yeterli Berk hocam. Cumartesi tekrar 800 km yol yapacağız bir günde. Bir gram planlama ya da endişe yok. Açacağım 80 - 85 mph otopilot, navigasyonun dur dediği yerde bir kahve bir tuvalet, sonra yola devam.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Korkulur senden.  Tadini cikar. Elektrigin ve sarjin bol olsun.  

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Kirmaz

• Bugün trugoda 60kw enerjiyi 240tl ye aldım , küçük tuvalete ise 10tl ödedim . Çok ilginç bir ülke oldu Türkiye. Kim ne tutturursa 😬

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk olursa 1349x1.50x1.20 hemen hemen 2430’a geliyor.

• 
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.