![]() Use the code: DADTC10 for extra 10% off on Otrifowd.com
Here is the link for Fullshade from Otrifowd:
https://otrifowd.com/products/fullshade-2-0-for-models-4-pieces-assemble-type?utm_source=Youtube&utm_medium=Paul&utm_campaign=Apr-M3&utm_content=social&utm_term=
Enjoy the Video? Support the channel by buying me a COFFEE to fuel my creativity ☕️
https://www.buymeacoffee.com/dadstoyscars
Thank you for your awesome support! ❤️
#tesla #teslamodel3 #model3accessories #modelyaccessories #teslamodely
Thank you for watching!
Facebook: Dad's Toys & Cars
Follow me on Instagram: dadstoys_cars
Please LIKE, SUBSCRIBE & SHARE :) https://www.youtube.com/watch?v=P41k3fuGK44 |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1174. sayfa)

-
-
Sarkmayan, kolay monte edilen bir perde araştırıyorum ben aracı Eylül başı 2023 te aldım kışın ihtiyaç duymadım ancak 18-22 Mart İstanbul İzmir İstanbul arası araç içinde sıcaktan bunaldım. tek yönlü gidişte ve gelişte min 4 kez tişört değiştirmek zorunda kaldım, Tesla’nın yetersiz yanlarını tartışıp çözüm arayınca bu forumda bazı üyeler bizi trol ilan ediyorlar. ”Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar, normal insanlar sonuçları tartışırlar, küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 4 Nisan 2024; 18:7:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyi filmi de yaptırsanız, perde kesinlikle daha iyi çözüm.
Bu işin sıcaktan öte sağlık boyutu var, öğle saati sürekli o güneşi yemek yazıktır cildinize. Orjinal cam ne kadar kesiyor deseler de sonuçta bütün ışınları kesemiyor gibi görünüyor. Gençken pek farketmiyoruz ama yaşlandıkça güneşe hassasiyet ciddi artıyor.
Son dönem Mercedes'lerde de perde sıkıntılı mesela. Öğlen saati yukarı bakınca ışığı görebiliyorsunuz, tam koruma sağlamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyaz_1 -- 4 Nisan 2024; 18:3:41 > -
-
ön cam için windshield cover aldım
hiç ürün görselleri gibi değil, pek işe de yaramadı gibi gibi
bu tavan koruması iyi çıkarsa ben de düşünebilirim. araç açık otoparkta sürekli
-
Biraz evvel ısmarladım ancak siz sipariş vermeyin ben deneyim olur ya olumsuz üründür boşuna harcama yapmamış olursunuz
Fiyat 1918₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 12 Nisan 2024; 20:41:48 >
Tesla tavanları uv filtreli, ışığı kesmede hiç sorun yok. Tavandan güneşe bile rahatça bakabilirsiniz. Sorun tavan çok ısınıyor, o ısı rahatsız edici. Ben yazın şapka takarak kullandım aracı. Perde olunca ısı doğrudan etkilemiyor. Film de ısıyı kesiyor ancak tavanda çatlama sorunu olabiliyor.
Cam tavana film yaptırmak sorun olabilir, riske girmek tercih edene bağlı. Geçen yaz 2008 aracımın camı kuş pisliği temizlerken küt dedi gitti. Camdaki ufak bir çapaktan ötürü olabileceği gibi filmin genleşme farkından ötürü de olabilir dendi ki internette de farklı görüşler mevcut. Böyle bir durumda bunun nedeni budur veya bu değildir demek güç. Kargalar ceviz atıyor, taş atıyor vs vs. velhasıl tavan direkt güneşe de maruz kaldığı için ben film tercih etmedim. Uygulayanlar da epeyce mevcut. Air80 muadili ön camda kullanılan şeffaf filmler mikron bazında biraz daha kalın, normal UV korumalı siyah veya demir tozlu cam filmi de uygulanabilir pek tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TSELLER Tesla Model Y Güneşlik Çatı Güneşliği Amazon'dan geçen yaz aldım. Temmuz-Kasım arasında kullandim. İki parça olduğu için sarkma yapmıyor, sesi de yok. Tavan a filmi çatlama riski nedeniyle onermiyorlar yabancı forumlarda da. Zaten çatlar diye yan camlar dışında film yaptirmadim ama on cam 60 cm çatladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım ön cam da film mi vardı
BASENOR AUTOyoutube
Step-by-Step Installation Guide: BASENOR 4PCS Tesla Model Y Glass Roof Sunshadehttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=L0be7WRaLwk
İyi görünüyor.
Bu tip ürünleri geri katlayabilenlere helal olsun
-
Ben Türkiye güneşinde o riski almam hocam, uzun yolculuklarda az geçen ışık bile risk yaratır, ne kadar filtreli olsa da. Perde ile geldik perde ile gideriz
-
Evet malesef öyle
Oksijenlerin bir çoğunda kablo kanalları açmışlar değişik markalar 8er istasyon için kablolar bağlanmamış, istasyonlar paletler üzerinde bekliyor, bazıları kurulmuş güç verilmemiş
Ön cam için almıştım, bulmaca gibi, yamuk yumuk zor katladım
Evet ben de gördüm geçen ay ki İzmir seyahatimde, yaza yetişse sıkıntı yok, bu bayramı pas geçtik zaten anlaşılan.
Sağlıkla gidelim sağlıkla gelelim iyi geceler diliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X