Gördüğüm şu ki, ülkemizde alan memnun satan memnun durumu var. Bu düzende seçilmiş vergi koyucular sadece daha fazla vergi koyar tüm araçlara. Elektrikli araçlarda da katedecek gelismeler var. Burada yanlış anlasiliyorum, Elektrikli araçlar çöp değil, teslalar cop de olmayacak. Ama ister satın almış olun, ister sempatik olun, Ülkemiz koşullarında Dizel gerçeği her zaman olacaktır. Apartmandan kablo sallandiririm diyeni de gördüm, incecik kablo ile şarj etmeye çalışanı da. Bugun Tesla alanlar bir Test mühendisi olarak aslında ise başlıyor. Bu sadece elektrikli dönüşüm değil, yapay zekaya veri modelleri üretme, görsel algoritmaları, neural network/link/engine test etme gibi konularda da test mühendisliği yapıyorlar. bunu yaparken de Tesla, otomobil firması değildir deniyor. bu nedenle bu bir araba değil ise, bu insanlar para oduyor ise Tesla daha erişilebilir olmalı. Bunun için ülkemizde Fabrika açması gerekiyorsa bunu yapmali. Yoksa Tesla ile bir derdim yok. Her bindiğimde de keyif alıyorum. Ancak çok değer kaybediyorlar. siz TL değer kaybından hissetmiyorsunuz https://www.tesla.com/blog/mission-tesla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Nisan 2024; 13:59:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1173. sayfa)

-
-
Bendede aynısı oldu ön tamponda da dört beş yerde boyayı kaldırmış üstelik hep yeni otobanda kullandım tali ve bozuk yollara girmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Apple/İphone düşmanlığı da vardı bir zamanlar. “Abi çinliler bi telefon yapmış off” falan diyorlardı forumlarda yıllar evvel. Sırf Dyson almamak için inadına gidip garip markalar alanlar var ya :)) şimdi moda EV araç özelinde Tesla düşmanlığı. Onu da aşacağız bikaç sene lazım.
Ben hepsini blokladim. Sahane bir konu oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsın Teslası yok Tesla kullanana fikir veriyor,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:17:12 >
Ben de bir sonraki mesajınızda da paylaştığınız gibi bir ürünün işimi göreceğini düşünüyorum. Normalde tavan perdesi bile kapatmadan kullanırım ama bu sene belli ki kavrulacağız. Şimdiden hava çok sıcak olmaya başladı. Kullanacağım zaman gerdirir sonra çıkartırım. Sadece bu ürünlerin kenarı tel veya ince plastik boru gibi bir yapıdaysa trim seslerine ilave ses eklemiş oluruz. Çocuğun koltuğunun yaptığı sesten bunu duymayabilirim belki de. Ben de alacağım. Softclose garage uygulaması gibi elektrikli düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aksesuar gerekli değilse fazlalık olur, 6 aydır
tavan perdesi almadım son seyahatte AC açık olmasına rağmen aracın içi güneşli havada sıcak oluyor, size resmini gönderdiğim perdenin sarkmadığını, cırtcırt ile monte edildiğini, ses yapmadığını belirtiyor satıcı, özellikle yurtdışı eleştiriler çok olumlu çokça satılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 4 Nisan 2024; 15:38:7 >
Önceki aracım llumar takmıştım. Koyu olmasına rağmen aynalar iyiydi.
Bu sefer Stek yaptım ön camları ve karanlık ortamlarda camı indirmeden aynayı göremiyorum. Içerisi beyaz.
Katılıyorum.
-
Ortak problem sözde modern otobanların altyapı problemi.
Ne O5'de ne de Ank-Niğde otobanında altyapı hazırlamamışlar.
204 gemlikten önce açılır diye ümitlenmiştim ama o da bayrama yetişemedi.
Bu bayramda ya çok erken ya da çok geç çıkmak lazım. Plan şart.
-
Xpel Haziran Ayından itibaren yeni çıkardığı Windshield Protection isimli ürünü ülkemize getiriyor bilginize.
Tavana koyu renk film yaptıran oldu mu? Sıcaktan korunmak için perde yerine bir seçenek olabilir mi acaba?
-
Yaptıran duydum ama pek önermeyenleri de duydum. Ben aliexpressten aldım koruma geçen yaz ama hiç kullanmadım açmadım bile. İzmir sıcağında klima devamlı açık olunca ihtiyaç duymadım ama kullanılabilir tabi.
telegramda konuşulmuştu, tavana film sorun oluyormuş, çatlatma vs olabilir tam hatırlamıyorum olayı.
-
Film yaptırmadım ama perde alacağım sonunda güneşli havada 15-18 derecede bile araç içinde çok terletiyor
merhaba
benzerini aldım ısıyı bayağı kesiyor.
devamlı tak çıkar için biraz zahmetli, kenardan klipsle tutturuluyor. keşke açılır kapanır bir perde yapsaydılar şu arabaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X