Bir tek yan camlarda UV film var. On cama guvenemedim, takmadım. Bu arada ön cam problemi bilinen bir durum hatta bu yüzden Anadolu kasko ile otomol bayağı yazıştı ödeme sırasında. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1175. sayfa)

-
-
Son olarak İst İzm İst seyahat sonrası ön camda küçük hasarlar oluştu nokta şeklinde serçe çarpmıştı, bir iki defada cama gelen taş sesi işittim, daha önce forumda tamamen patlayan ön camda konu olmuştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Basenor cok iyi marka. Buyuk ihtimal memnun kalirsiniz.
Arac 30 derece sicakligin ustunde 5 derece sicakligin altina gore daha fazla enerji tuketiyor. Buyuk oranda sebebi cam tavan. A/C yetisemeiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bu olayı merak ediyorum. Özellikle on camda çok sivrisinek çekiyor. Her yıkamaya gittiğimde de ön tampon sanki yazın uzun yola gidip gelmiş gibi sinek yapışıyor. Tesla sanırım sivrisinekleri çekiyor bir şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Uzun yola çıktığım dönemde ben de aynısını düşündüm. Sonra komple ppf kaplatmıştım. Taş ve sinekleri çok seviyor. Özellikle tampon altı.
-
Ben de film yaptırmayı düşünmüştüm. Ama sonra park halinde ekrandaki güvenlik modu uyarısının arabaya yaklaşanlara caydırıcı etkisini düşününce vazgeçtim. Yoksa film kaplarsam dışarıdan fark edilmeyecekti.
Elektrikli arabalar çevreci malzemelerden yapıldığı için sinek ve karınca başta olmak üzere bilimum mahlukatı çekiyor :)
-
bu ilk ürün blue adaptör takmak için mi yoksa blue adaptör muadili bir ürün mü oluyor
benim de son uygulama yüklememe rağmen bgn telefondaki uygulamama güncelleme geldi ibaresi gelmiş . araç ile uygulama arası entegrasyon problemi var herhalde
Günaydın
Aynı uyumsuzluk ben de oldu,telefondan uygulamayı silin tekrar yükleyin sonra telefonla araca bağlanın aracı sürdükten sonra düzeldi
Tşk, sağolun bilgi paylaştıkça çoğalır
Perde tecrübenizi bekliyoruz hocam. Adana yanacak.
gözlük tutucu da basit ama kullanışlı olmuş.
Cam filmi olayında kendi çapımda bilgili sayılırım.
Yan camlara llumar orta koyulukta yaptırdım, ön cama air80 mavimsi şeffaf film taktırdım. Yansıma filan olmuyor.
Tavana yaptırmadım çatlama ihtimali var diye.
Ve cam sökme kapı içleri sökme filan gerekmeden uygulama yapılıyor. Hiç bir sorunu da olmuyor.
RHGENERTÜRK bayram süresince Bolu higwayda yüzde 50 indirim uygulayacakmış.
Nisan 26 teslim tarihi görünüyor teslim edilsin araca monte edeyim uyumlu olursa size tavsiye ederim
Gözlük tutucunun albenisi yok ancak işini iyi görüyor kutu şekilde olanı dikiz aynası üzerine uygulamak kaplamaya ağırlık bindirir diye tercih etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 5 Nisan 2024; 9:44:43 >
Isı uygulanarak mı yapılıyor
Aman Tesla’nın eksiklerini fazla yazmayın sizi trol ilan ederler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 17 Nisan 2024; 15:15:28 >
Evet benim bir cenaze sebebiyle adanaya gitmem gerekti ve bir tane dahi uçak bulamadım. Açıkçası tesla sahibi olduğum için değil ama elektrikli araç sahibi olduğum için rezil oldum diyebilirim. İstanbuldan adanaya hızlı ve kafam rahat bir şekilde gidemedim. Sabaha kadar uçak bileti aradım en sonunda bir tane denk getirip uçakla gittim.
bayramda elektrikli araçla yolculuk edecekler bence bir kez daha düşünsün, ya pik saatler ve günlerde yola çıkmayın yada elektrikliyle hiç çıkmayın bence. Ne kadar supercharge olsada bizim millet depoyu %100 doldurana kadar bekler, sizi de bekletir. Bol sabırlar…
Hocam alternatif olarak ne perde ne de cam filmi olmadan, bir adet şapka ve otomatik klimayla ( 20 derece ) ben yazı geçirmiştim. Uzun yolda yaptım, bodrum istanbulda gezdim. Sorun olmamıştı. Ama şapkayı çıkarınca kafa pişiyordu :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X