< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 4 Nisan 2024; 12:16:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1172. sayfa)

-
-
AC olsa en kötü yine idare eder ama yok :)quote:
Orijinalden alıntı: Fsm0066
Hocam niğde otobanını işleten firma elektrik altyapısı getiremiyormuş oraya,yolun işletmeci firmasında sorun var demişti trugodaki görevli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öylemi enişte memnun oldum 😀
Ben de. Nasip olursa bir daha Geredeye uğradığımda bir çayınızı içmeye gelirim.
Daha öncede yazdım Eskişehir Park Dedemanda 21Şubatta ZES AC istasyonda standart saatte 11kw ile şarj etmiştim dediğiniz gibi sadece AC istasyon bile büyük kolaylık
Tabi beklerim her zaman çok memnun oldum.
İş yeriniz nerede
-
Süper haber. Şu Gemlik açılsa iyiydi, cumartesi kullanmayı düşünüyordum. Susurluğa bakacağım artık.
-
Evet malesef bildiğim kadarıyla sadece Susurluk açık, Balıkesir ve Gemlik cihazlar kurulu halde bekliyor, bu bayrama zaten yetişmez ama yaza yetişsin razıyım. Yine denerseniz güncel bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Belki açmışlardır. İyi yolculuklar.
Gemlik’te Trugo’larda kurulu ancak faal değil
Sanki diğer araçlardan ötv kdv alınmıyor, bütün araçların ham fiyatı x2 ülkemiz fiyatını Tesla'yı görünce mi fark ettiniz hocam?
Türkiye'de bu araç tam bir f/p aracı olduğunu düşünüyorum. Benzer fiyat aralığında sunduklarını sunabilen araç zaten yok.
Model2 geldiğinde de diğer beklentiniz karşılanmış olur.
Yıllardır şu forumdayım araba markalarına neden tepki verilir hala çözebilmiş değilim :) Bir dönem Vw nefreti vardı, dünyada milyonlarca satmış araçlara markalara burada garip bir muhalefet var.
-
Kayıt konusunda Korna ile aktif etmeyi açın hocam, sıkıntılı bir durumda kornaya basın o zaman aralığını direkt kaydedeceği için bir nebze olay anını kaçırsa bile manuel yakalamış olursunuz.
Silinen verileri nasıl kurtardığınızı merak ettim hocam, basit mi?
-
Bugün yaptım korna ile aktif etme işini.
Aslında otomatikteyken korna ile de kaydeder düşüncesi ile kazadan hemen sonra kornaya basmıştım. Ancak kaydetmemiş.
SD bellek exFat ile formatlanmış.
"Windows File Recorvery" adlı bir yazılım var, Microsoft'un. Bu işe yaramadı.
"Disk Drill" adlı yazılım ile aldım kurtardım dosyaları.
Ancak örneğin önce ve sonrasına ait ön kamera kaydını kurtarabilmeme rağmen kaza anının (o dakika) ön kamera kaydını kurtaramadım.
Benim kazada sadece orada neden durduğumun belli olması için gerekliydi ön kamera (kırmızı ışıkta bekleyenler yolumu bloke etmişti)
Ancak başka bir şey olsa ve gerekli olsa sanırım ciddi sıkıntı olurdu.
Kazadan hemen sonra telefon ile çektiğim fotoyu izlettim bir kaç arkadaşa; genel kanı benim aniden kafamı çıkardığım için motorcunun çarptığı oldu.
Ancak olay bambaşka,
Sağ arkayı gösteren kameradan bakında ben duruyor iken beş altı araba arkadan ve sağ şerit ihlali yapan motorcu, hız kesmeden gelip bana çarpıyor.
Tamamen onun hatası.
Ufak bir hadise, yaralanma vs. yok ancak, ucuza alınmış bir ders olarak görmek lazım.
Kaza anından ve sonrasında ne yapılması gerektiğini bilmek öncemli.
Umarım gerekmez ama kenara not etmek lazım.
İyi günler dilerim.
-
Bagaj kapağı ve tavan hariç tüm camlarda film mevcut aracımda. Sadece ön camdaki air80'in işçiliğinden pek memnun değilim. Üst kesimlerinde kabarcık kalmış, bunu da uygulamayı yaparken Teslalarda klima devreye girdiği için kontrol edemiyoruz şeklinde saçma bir gerekçeyle geçiştirdiler. Yan camlarda kapı fitili söküp camı dışarı alarak uygulama yapıyorlar. Kapı döşemesi sökülmüyor. Ama her atölyenin de uygulaması farklı olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seyahatler sonrası ön camda toplu iğne başı büyüklüğünde hasarlar tespit ettiim, camı temizlerken..
Bende de var 2-3 tane. Sanırım bunları camcılar yokedebiliyorlarmış.
Bu kadar mı zayıf cam İstanbuldan izmire giderken Oksijen çıkışında sürat 40km iken serçe çarpmıştı
Ne yazık ki öyle. Bi iki kere çat çut taş sesi geldi. Arabayı yıkatınca çıktılar ortaya. Allahtan camı çatlatmadık.
Sırf camı söküyorlar diye yaptırmadım, esas rahatsız eden tavandan gelen ısı ile terleyip koltuğa yapışmak her molada tişört değiştirdim son seyahatte üstelik hava sıcaklığı 15-18 dereceydi, tavan için perde araştırdım Amazon, Aliexp’ten ancak eleştirileri okuyunca karar veremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X