Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: munadi , Alister Vale
2 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.605
Cevap
1.387
Favori
3.559.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskywalker

Selamlar, linki bulamadim. Silecek icin link paylasir misiniz? Tesekkurler.

www.sileceksepeti.com
    Porsche Panamera Silecek (2014-2016) Bosch Aerotwin A102S
    https://www.sileceksepeti.com/urun/porsche-panamera-silecek-2014-2016-bosch-aerotwin-a102s

Uyumluluk listesinde Tesla, Model 3 olarak geçiyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BMW İ7 yüzünden elektrikli arabalarda ötv oranı ve sınıf sayısı artırılacak. Araç çok alımlı ve insanlar gördükçe talebi artacak. Maliye 3 aya kalmaz Tesla dahil elektrikli araçların fiyat avantajı azaltacak belki de sıfırlayacak. Şu an tesla hala hesaplı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt

Silecek değişimi ile problemi çözemeyenler ön camı pasta ile temizleyerek çözmüşler. Sanırım ön cama bir şeyler yapışıyor ve yıkamada çıkmıyor.

Servise silecek fiyatı soran var mı?

Geçen ay çeki demiri retrofit sormuştum. 47.000 TL'ydi fiyatı. Montaj dahil. Bazı parçaların fiyatı serviste oldukça uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 9 Mart 2024; 14:48:13 >
  • munadi M kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum zaten iyice düştü satışlar. İ7 olmuş 8 milyon lira zaten toplasan ayda 15-20 tane anca satıyordur. Tesla satışları aylık 65-70’e düştü. Vergi artışı da olursa krediler açılıncaya kadar talep durur.

• vires kullanıcısına yanıt

Üst tarafı arttıracaklar ki alt tarafı da arttırsınlar. %10 vergi ile satılan arabalar çoğalınca vergi geliri çok azalır, bunu istemezler.

Fosil yakıtlı araçta da artış beklerim, 4 milyonluk 5 serisi ile 1 milyonluk Clio aynı oranda ÖTV ödüyor şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Silecek değişimi ile problemi çözemeyenler ön camı pasta ile temizleyerek çözmüşler. Sanırım ön cama bir şeyler yapışıyor ve yıkamada çıkmıyor.

Servise silecek fiyatı soran var mı?

Geçen ay çeki demiri retrofit sormuştum. 47.000 TL'ydi fiyatı. Montaj dahil. Bazı parçaların fiyatı serviste oldukça uygun.

1600 civarı demişlerdi sanki gruplarda.

Bosch’dan kalite olarak memnunum ama; orijinal silecekler gereksiz yere çok yıprandığı için karşılaştırmam sağlıksız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 9 Mart 2024; 18:15:0 >
  • beynemaz kullanıcısına yanıt
    Tuzla serviste iki saatlik bir calisma neticesinde salincak sesi sorunum duzeltildi; bir santimlik bir bosluktan oturu oluyormus bu sorun. Dikiz aynasi civarindan sicak havalarda gelen trim sesini de iletmistim; duzelttiklerini soylediler. Servisten genel anlamda memnun kaldim.

• Model Y’ye gerçek ilk rakip duyuruldu bence. 2026’da çıkacak, bakalım o güne kadar piyasa nasıl şekillenecek. Bir günde 67.000 rezervasyon almışlar.

rivian.com
    R2 - Rivian
    https://rivian.com/r2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vires kullanıcısına yanıt

aynı özelliklerdeki dizeli 13milyon.2 tanıdık dizelden vaz gecip i7 aldı.4-5 milyon cepte kaldı diyorlar

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Bence hala model y daha güzel ama fiyatı daha düşük olursa mutlaka tercih edilebilir..

• irresponsible kullanıcısına yanıt

R2 $45.000 dolardan başlayacak, direkt Model Y fiyat sınıfı. R3 açıklanmadı ama daha küçük ve daha ucuz olacak.

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Model y tip olarak burda milyonlarca insan çirkin dediydi
    İlk defa güzel diyen biri görüyoruz

• Tam Model Y alma arifesindeyken Juniper çıktı ortaya, var mı detaylı bilgisi olan ne zaman gelicek, M3P piller mi olacak, şimdi Model Y alıp ikinci elde çok zarar etmeyelim bide

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Model y ikinci elde durdu diyorlardı
    2.5 altına ilanlar var

Geçen yaz bu ilanlar benzer fiyatlara verilip arayınca daha yüksel söyleniyordu. Şu anda durum ne belirsiz ikinci elinde hareket yok sanki.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Valla mantıklı araç olursa ikinci elde almayı düşündüğüm için şu ara Performance ilanlarını yokluyorum, aradığımda 2.5 milyona veriyorlar ama işte Juniper gelipde bunları al aşağı ederse tedirginliği oldu.

İkinci elde alacağınız araçta büyük bir kaybınız oluşmayabilir. Hatta araçta FSD veya Gelişmiş Otopilot yoksa ÖTV %60 dilime oturdukları için bunlar son fiyat avantajlı araçlar bile olabilir. Elektrikli araçları her ne kadar kasıtlı kötüleyen ( hatta ötesinde boklayan ) bir kitle olsa bile ÖTV artışı bana da kaçınılmaz gibi geliyor. Konvansiyonel araçların hemen hemen hepsinin elektrikli versiyonları olmaya başladı ve bu araçlarını firmalar ucuza vermek istemiyor. Böyle olunca da ÖTV den oluşan muazzam fark yine firmalara kalıyor. O kadar değişik bir ülkede yaşıyoruz ki her türlü kaybeden biz oluyoruz. P olmazsa olmaz değilse 0km LR bile düşünülebilir.

Model 3 ‘te çok aman aman bir değişiklik olmadı fark yaratacak. Bence model y kullanım zevkinden mahrum kalmayın derim. Dün iki arkadaşıma test sürüşü yaptırdım. İkiside almaya kalktı. 😃

• Juniper çıktığında envanter indirimleri uzun süre imkansız olur. Bu bile şu noktada yaklaşık 300.000 lira fark yaratıyor. Amerika’da Model 3 Highland için iki - üç ay sıra var ve Tesla eski model uzun menzili $38-39k dolar - $7.5k vergi teşviğine sattıktan sonra yeni modeli $48k dolara vergi teşviki olmadan satıyor. Yani, 2025 yılında Juniper geldiğinde benzer fiyatları beklemeyin.

• Adabeyi A kullanıcısına yanıt
    Ben bayılıyorum valla.. fütüristik bir tasarım. İlk çıktığında kanyon da görüp beğenmemiştim.. sonra yavaş yavaş trafikte gördükçe beğenmeye başladım. keşke o gün çok beğenip alsaydım, şuan pişmanım.. beğenmeyenler estetik tasarımdan bir şey anlamıyorlar boşverin. Ayrıca Elon Musk bir Porsche hayranı olduğu için araçlarını ona benzetiyor..

• 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.