2k Monitor seçimi LG27GL850 vs ASUSVG27AQ
Arkadaşlar selam,
Yarın monitor alacağım. Asus VG27AQ 4200TL LG27GL850 3800TL sizce hangisini almak daha mantıklı karar veremedim. Araştırmalarımda LG daha iyi olarak gözüküyor ama kullanıp burada fikrini paylaşabilecek varsa çok sevinirim.
Güncellemeler
Edit6:
Sakın millenicom'a bulaşmayın ne yaptıysam yapayım borcu silmiyorlar, mecburen bu 1250 lirayı ödeyeceğim ve dava açacağım. Millenicom pişmanlıktır.
Edit5:
Dün bir kez daha whatsapp üzerinden canlı destek ile konuştum tavırları ve cevaplarını görseniz inanamazsınız. Bana sadece 10 dakika kargo numarası yanlış böyle bir kargo yok dedi. 3 defa ekran görüntüsü attım bu sefer de kargo daha teslim edilmemiş hala yolda diyor, kargoyu tam 1.5 sene önce teslim etmişler ve sorguladığında teslim edildi gözüküyor.
En son her şeye ikna edince bana arka arkaya siz hukuk bürosuyla görüşün demeye başladılar, hukuk bürosu da her aradığımda dosyanın kapatılması için millenicom un bize bildirmesi gerekiyor diyor.
Bu kadar bilgisiz ve umursamaz bir muhattap var karşımızda. 3 gündür şurada firmanın kaybettiği prestij ve insanların tepkisini gram umursamadılar. Biraz üst mevkide olan bir millenicom yöneticisi şu konuda yazılanları ve karalamları görse nasıl tepki verir merak ediyorum.
Edit4:
Bugün millenicomdan aradılar, sistemde baktıklarında modemin teslim alındığı 2019 yılında zaten işlenmiş sistemlerine. Buna rağmen açılan ve kesinleşen bir icra dosyası var. Olay her geçen gün daha da anlaşılmaz hale geliyor. Açılan icra dosyasına işlenen tutar 401,16TL. Bana çıkarılan faturadaki modem tutarı ile aynı.
Edit 3:
Biraz araştırma yaptığımda bu konu ile alakalı bir çok insanı mağdur etmişler. İade edilen modem ücretlerini faturalarına yansıtıp talep ediyorlar.
Edit 2:
Problem sanıldığından daha da vahim https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicom-agir-magdur-ediyor bu şikayeti paylaşan arkadaşda benzer sorunu yaşıyor gariptir ikimizin de kargosu aynı kişi tarafından teslim alınmış. Başka bir arkadaş daha, ve bunun gibi bir çok insan mağdur ediliyor. Buradan ulaşabilirsiniz https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicom-modemi-teslim-etmeme-ragmen-modem-ucreti-yansitildi
Edit 1:
Her müşteri hizmetlerini arayıp 5 dakika boyunca derdimi anlattığımda bir dakika diyip telefonu kapatıyorlar yüzüme.
Bugün destek biletine gelen cevap daha içler acısı:
Değerli Müşterimiz; konu ile ilgili oluşturulan fatura itiraz kaydı incelendiğinde belirtilen kargo takip numarası ile kontrol edildiğinde aras kargo ile gönderim sağlanan bir kargo bulunmamaktadır.
Dün özellikle kargo şirketini de aradım ve kargonun millenicom tarafından teslim alındığını bildirdiler. Teslim alan kişinin isim soyismini bile söylediler.
Konu içeriği ve özet
Arkadaşlar Merhaba,
Artık bu illet beni çileden çıkarmaya başladı. Özellikle yeni abone olacak arkadaşlara bilgilendirme olması açısından konuyu açıyorum. Bundan 1 sene önce millenicom aboneliğimi taşındığım yerde superonline alt yapısı bulunmaması nedeniyle iptal edip yeni abonelik açtılar. Bu geçiş sürecinde bir cezai işlem uygulanmayacağı söylendi.
Kendileri bana eski aboneliği iptal ettikleri için modemi iade etmem gerektiğini söylediler, bende modemi götürüp verdikleri kargo bilgileri ile iade ettim. Kargo tabi ki sorunsuz bir şekilde teslim alındı.
Kargoyu gönderirken ben resmini de çektim.
Kargonun takip numarası da elimde mevcut hala internetten sorguladığımda kargo ile alakalı bilgilere ulaşabiliyorum.
Fakat tüm olaylar bundan sonra başlıyor, aradan 3 4 ay geçiyor ve bana 360 İcra takip bürosundan biraz mesaj geliyor ve ben modemi iade etmediğim için 1240TL borçlu çıkıyorum.
Bu olay yaşandıktan sonra bir yanlışlık olmuştur diyerekten hem whatsapp dan hem de telefon üzerinden aylarca bu arkadaşlara bildirim bırakıyorum, destek bileti oluşturuyorum.
Whatsapp da geçirdiğim bazı konuşmalar burada, bunun dışında telefonda iki taraf arasınlar 10 larca kez telefon görüşmesi yaptım herkes birbirine atıyor topu.
Son olarak tahsilat bürosu benden kargo takip bilgisini mail olarak istedi onu da gönderdim bugün aradan 1 2 ay geçtikten sonra aradım ve bana cevapları şu "Yapılan incelemeler sonucunda modemi teslim etmediğiniz görülmektedir".
Ben artık bu firmadan gerçekten nefret ettim ve konunun etrafta yeterince duyurulması için sizlerin yardımını bekliyorum.
LOL West Ucuz Kostüm Gift
|
battlefield 1 Incursions ( Kapalı Alfa Başladı )
|
7700k için overclock
|
CS:GO Ping Sorununa Alternatif Çözüm
|
Yeni sistemde disklere erişemiyorum
|
Twitch ' de yayın için sistem toplama
|
|
Sistemi parça mı satmalıyım komple mi
|
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.170
İkinci El Bölümü Mesajları: 185
Konularının görüntülenme sayısı: 55.642 (Bu ay: 1.211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 753 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic