Gösterge paneli tarzı, soket sök tak işlemleri içeren, aksesuarların garanti sürecine bir etkisi var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlgamer -- 7 Mart 2024; 14:8:17 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1116. sayfa)

-
-
Yok, 20dk da orjinale dönebilirim.
-
Ankara servisi 15 Mart'ta açılıyor, uygulama üzerinden servis randevusu alınabiliyor.
Konum:https://maps.google.com/?q=Ergazi,+Tesla+Servis+-+Ankara,+1817.+Sk.+No:8,+06370+Ostim+Osb/Yenimahalle/Ankara&ftid=0x14d3375a4d811a81:0x135787aeb122a745&entry=gps&lucs=,94212782,47071704,47069508,94212614,47084304,94206605&g_ep=CAISDTYuMTA0LjIuNDU1OTAYACDXggMqNiw5NDIxMjc4Miw0NzA3MTcwNCw0NzA2OTUwOCw5NDIxMjYxNCw0NzA4NDMwNCw5NDIwNjYwNUICVFI%3D&g_st=ic
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İşte sıkıntı tam olarak burda.
Model y premium bir araç değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi haber; nihayet :)quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
Ankara servisi 15 Mart'ta açılıyor, uygulama üzerinden servis randevusu alınabiliyor.
Konum:https://maps.google.com/?q=Ergazi,+Tesla+Servis+-+Ankara,+1817.+Sk.+No:8,+06370+Ostim+Osb/Yenimahalle/Ankara&ftid=0x14d3375a4d811a81:0x135787aeb122a745&entry=gps&lucs=,94212782,47071704,47069508,94212614,47084304,94206605&g_ep=CAISDTYuMTA0LjIuNDU1OTAYACDXggMqNiw5NDIxMjc4Miw0NzA3MTcwNCw0NzA2OTUwOCw5NDIxMjYxNCw0NzA4NDMwNCw5NDIwNjYwNUICVFI%3D&g_st=ic
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Darısı izmire inş
İzmir için yoğun şekilde servis elemanı ve parça danışmanı işe aldılar hala da almaya devam ediyorlar, İzmir'in de eli kulağında bence
Linkedin iş ilanlarında İzmir için bir sürü pozisyon vardı kapandımı bilmiyorum ama eli kulağında İzmirin de. Ben de 4 gözle bekliyorum, ters bir durumda içimiz rahat olsun diye.
-
XC40 safkan elektrik değil doğru fosil yakıttan çevirme evet. aerodinamik yükske yakar kesinlikle doğru hemfikiriz. bagaj ve iç hacim abu da doğru tam tespit ki benim tesla ya geçme sebebim iç mekanın küçük olmasıydı AMAAAAA teknoloji olarak Tesla dan üstün dersen tüm saydıkların çöpe gider :) bunda kesinlikle sana katılmıyorum. Tesla yı tesla yapan kaliye veya konforu değil sadece ama sadece FSD özelliğidir ki bunu ELON bile teyid etti Tesla FSD için alınır dedi (bulup gönderirim) ben bizzat Model 3 Model Y ve model S kullanan biri olarak karşılaştırma yapma hakkına sahibim ki bir araçtan beklentim büyük olur küçük değil. ufak şeylerle yetinmem premium araç harici de son 15 yıldır binmedim.
XC40 ın kadrana gelen CarPlay i, uzaktan yönetmesi, kendini devamlı güncellemesi ve özellikle güvenlik hakkındaki sistemleri zaten dünya da Volvo diyince güvenlik gelir defalarca kazadan Volvo ve Mercedes ile sıyrıldığımı ben ve araçtakiler bilir.
en büyük tavsiyem bir aracı 1 hafta kullanmadan önyargılı olmamak deneyin ve farkı görün. diyeceksin ki neden Tesla ya geçtin ki daha önce model3 ve S kulandın. çok basit Volvo küçük hacim ve iletişimi kesikti. tesla büyük ve iletişimi açıktı ama şimdi Volvo da iletişimi açık ve güncellele pekala yapılıyor yine de XE40 gelmeden geçmem XE40 safkan elektrik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayerr -- 7 Mart 2024; 16:7:13 >
-
Hocam hali hazırda ailemde içten yanmalı makyajlı XC40 var. Teknolojik olarak carplay'in ekrana gelmesinin benim için hiçbir önemi yok. XC40 veya başka bir volvoda teknolojik olarak Tesladan üstün bir öğe / özellik yok. Varsada günlük hayatta yıllardır bizim gözümüze çarpmadı.
Edit: Özür dilerim, Pixel LED farları Tesladan çok çok daha iyi.
Mesela eşimin ailesinde İX Edrive40 var. Müthiş bir araba, çok konforlu çok lüks. Ancak batarya ve motor teknolojisi Teslanın fersah fersah gerisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 7 Mart 2024; 16:35:40 > -
Ben sileceği sol tuşa atadım. Basıp bekleyince silecek alt menüsü açılıyor. tekerleği çevirerek hızı seçebiliyorum. Rahat oldu.
-
TOGG 22 KW AC şarj özelliğine sahip. Bence kıyaslamalarda gözden kaçıyor ama zaman kazandıran bir şey.
-
Yükseltmelere acceleration boost gelince seçim daha zorlaşabilir
LR'in performansı 2000+400(kdv)=2400$ ile LR-Performans model arasına konumlanır. Şu anda envanterde beyaz (iç siyah-beyaz) LR-Performans farkı 155.400 TL.
2400$ bugünün kuruyla 76.800 TL.
-
ortam ışıklarımı . nereden yapılıyıpr
https://www.instagram.com/reel/C4NoVWSNT1z/?igsh=dWZlamgzcnIzNTU1
arkadaşlar tesla otomotiv piyasasını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de değiştirdiği bir gerçek. özellikle tesla'nın ülkemize giriş yaparken BTK ve turkcell ile anlaşarak tesla app tüm özelliklerini sunuyor olması önemli bir adımdı. ileride full self drive özelliği de kullanılacak zaten.
2018'de BTK uzaktan erişim olan araçların serverlarını tr'de olmasını ve kontrolün kendinden olmasını istemesi sonrası mercedes,bmw, volvo vs gibi premium markalar ülkemizde bu hizmeti kesmişlerdi ancak tesla'nın tüm özellikleri sunması sonrası önce volvo şimdi de mercedes ve bmw'de uzaktan erişim özelliklerini açacak diye çalışmalar yapıyor diye okuyorum forumda.
türkiye pazarına önem vermeyen bu markalar tesla sayesinde biraz afallamışlar gibi geliyor bana. sözüm ona eqs ya da i5 gibi araçlar alıyorsun ama e-sim btk konuları yüzünden aracın tüm özelliklerini kullanamıyorsun oldukça saçma.
lan elon helal olsun birader sana :))
-
Bunu yapmanıza çok gerek yok aslında, sol tuşta benim torpido var. Silecek menüsü zaten sinyal kolunun tepesindeki tuşa basınca açılıyor. Ben ayar yapacağımda öyle yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fsd 12 ile sov yapan bir markanin kamerasi yagmur damlasini goremiyor. Ilginc degil mi
Koldan silecek ayari yapmak dogru vitesi bulamayan otomatik vites aracin vitesini kulakcik ile degistirmeye benziyor. Rahatsiz edici bir deneyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle model 3/y premium bir araba değil. tamamen maliyet odaklı. f/p elektrikli araba olarak tasarlandı.
tesla ya da para kazandıran 3 ve y.
3 ve y çıkmasaydı tesla batabilirdi.
premium olan s/x/c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 8 Mart 2024; 13:52:59 > -
X gelse de az rahatlasak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X