Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ForceBeWithYou , munadi , Alister Vale
3 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil
5 sn
53.605
Cevap
1.387
Favori
3.559.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

premium beklentin varsa tesla alma bence.

bu saydıkların daha tatmin eder.

• Draqonn kullanıcısına yanıt

bahse konu 3 araç premium marka olmakla beraber konfor ve teknoloji olarak üstünler. XC40 P8 1 yıl kullandım ve harika konforu ve güvenlik teknolojileri mevcut lakin araç küçük keza online sistemi açık olması, yazılım direkt yapılabilmesi, apple haritaların kadran a gelmesi gibi üst düzey bir araç. C40 önermem hantal. Mercedes haziran gibi bağlantı geleceği için beklemekte fayda var. BMW de keza bağlantı henüz yok diye biliyorum. ben şu an tesla yı bırakırsam XC40 P8 veya EQE ye geçiş yaparım başka da düşünmem.

• mavi adaptörü takacağımız girişe isim olarak elektrikciden ne söyleyip de alıyoruz bilginiz varmı ? sanayi tipi prizmi diyoruz ne diyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunatek

mavi adaptörü takacağımız girişe isim olarak elektrikciden ne söyleyip de alıyoruz bilginiz varmı ? sanayi tipi prizmi diyoruz ne diyoruz
    Schneider Electric Schneıder,3x32a,Monofaze, Hızlı, Düz Makine Prızı,Pky32g723
    https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-schneider3x32amonofaze-hizli-dz-makine-prizipky32g723-p-HBCV00000I3U56?magaza=ardaexpres&url_src=ios-product-detail

• tanriseven T kullanıcısına yanıt
    bu bnm vestel şarj istasyonu için hazırlattığım kabloya bağlanabilir mi

• quote:

bu bnm vestel şarj istasyonu için hazırlattığım kabloya bağlanabilir mi
    Elbette; bende Wallbox’a gelen kablolardan sigortayla ayırarak aynı anda 2 araç şarj imkanı verdi.

Kablolar 5x10 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 6 Mart 2024; 23:7:1 >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt
    bana elektrikci panodan 1 metre mesafe çekildiği için 5x6 yeterli olur demişti ben de 5x6 çektirmiştim . o da sıkıntı yaratmz heralde teşekkür ederim yardımın için

• Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar bir de XC40 P8 test edip ardından tekrar bu sefer lastik basınçlarına da dikkat ederek LR ve Performance test edip karar vereceğim gibi duruyor. Ardından buraya Wallbox için döneceğim sanırım :)

• quote:

bana elektrikci panodan 1 metre mesafe çekildiği için 5x6 yeterli olur demişti ben de 5x6 çektirmiştim . o da sıkıntı yaratmz heralde teşekkür ederim yardımın için
    Yeterli olur o mesafe için rahat rahat…

• Bu meseleyi açıkcası çok anlamlandıramıyorum. Örnek vermek gerekirse;

XC40 P8 modeli Tesla ile benzer performans ve menzile sahipken burada yazılanlara göre daha teknolojik,konforlu ve kaliteli. Fiyatları da çok benzerken Tesla tercih edenler ne için tercih ediyor ?

Birbirnizden temel olarak farklı görüşleriniz oldu, o yüzden derinlemesine anlamak için sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 7 Mart 2024; 9:18:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben tercih ederken çok bilgim yoktu. Arabasız olduğum için acil araç almam gerekiyordu.

Volvo sorduğum zaman stokta yoktu.

Aynı şekilde hyundai alacaktım, fiyat dalgalanmaları nedeniyle stok oyunları yaptılar.

Ben de bayilere kızıp arada bayi olmayan tesla siparişi vermiştim.

Benim durumda aracı nerdeyse hiç bilmeden aldım.

Öyle bir şey yok çünkü.

Tubedan karşılaştırmalarına bakın. Sadece uygulama yönetimi bile başka seviye Teslada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt

3 milyon civarlarında hangi premium araç var acaba?

XC40 bir kere elektrikli bir araç değil devşirme bir araç. Özellikle tasarımından kaynaklı çok verimsiz ve uzun yolda aerodinamik yapısından dolayı üst hızlarda çok tüketiyor.

Bunun yanında iç hacmi bagajı vs Teslanın yarısı kadar. İki araca da binerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

İç mekan kalitesi Tesladan yukarıda.

Teknolojik olarak Tesladan ileride hiçbir elektronik öğesi bulunmuyor.

Tek artısı daha sessiz ve iç mekan malzemeleri daha kalitesi.

Ben Makyajlı yeni tip P8 siparişimi iptal edip Model Y performans aldım C40 P8 kullandıktan sonra :) Daha sonradan makyajlı uzun menzin RWD ve P8 kullanınca iyi ki Tesla almışım dedim.

• tunatek kullanıcısına yanıt

Mobil servisler var, ıvır zıvır işler için mobil servis geliyor. Cam çerçeve için anlaşmalı yerler var.

Bu soruyu çok net bir şekilde cevaplayabilirim, çünkü ben de bu araçlar arasında kalmıştım.

Eşim İX1 istiyordu, ben XC40 veya Tesla istiyordum EQB de o dönem fiyatı çok avantajlı diye bakmıştık.

İx1: Aralarında iç dış kombin olarak en yakışıklı araba. Menzil ve tüketim oldukça vasat. Hızlanma nispeten fena değil ama iç hacmi ne büyük be küçük çocuk olacağı için eledik. Ayrıca fiyatı TR ye özel haketmediği kadar yüksek yurtdışında Tesladan ucuz bir araç (EQb gibi)

EQB: Klasik bir alt sınıf Mercedes. İç tasarımı çok güzel, hacmi çok güzel, ancak motor ve batarya olarak aralarında en geride en vasat olanıydı. 0-100:9 sn olan bir yeni nesil elektrikli arabayı ben kabul edemem. Ayrıca Mercedes TR tarafından OTV si bir alt dilime düşmesin diye özellikle zam yapılan bir araba yani segment ve hakediş olarak bu parada değil aslında.

XC40 ve C40 için yorumlarımı bir üst sorunuza cevap olarak yazmıştım.

Sonuç Model Y P aldım :) çok memnunnum 14500km oldu. çocuklu bir genç aile olarak ihtiyaçlarımı daha iyi karşılayacak bir araç olduğunu düşünmüyorum.

Hocam olayı tersten gelerek izah edeyim. Bu araçları alan birinin aklında her zaman “acaba Tesla mı alsaydım” sorusu çoğunlukla olur. Tecrübe ettiğim kadarıyla şunu diyebiliyim ki Tesla sahibi olup onun tadını alan kullanıcı yukarda saydığın araçlar için “keşke onlardan birini alsaydım” demez. Ayrıca Performans candır :)

Burda Tesla kullanıcıları olarak aylardır sohbet ediyoruz. Aramızda Tesla değil de keşke Eqb alsaydık diyen var mıydı hiç arkadaşlar? Veya iX1 veya Volvo? Ben denk gelmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugbank -- 7 Mart 2024; 10:27:56 >
  • altugbank kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen çok memnunum MYP den. Benden aldığı cesaretle EV almak isteyen komşum kendi aracını takaslayarak 2. El 3008 e aldı , teşekkür ediyor bana , Diğer bi arkadaşım da gitti sıfır km. Focus aldı mesela . Çekiniyor insanlar EV lerden. Çok bariz bir karalama kampanyası yapılıyor , cesaret edemiyor.

• Arabanın benim için iki tane eksisi vardı. Biri içinin çok karanlık olması gece onu ambians aydınlatma ile çözdüm.

İkincisi eşim hız göstergesi istedi onu da en kibar şekilde hallettim :) Bunlar haricinde memnun olmadığım bir noktası yok.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 7 Mart 2024; 13:18:27 >

• Rockford Fosgate kullanıcısına yanıt

Işıklar kısmında kabin ışığını da açabilirsiniz. Ayak altı, kapılarda ışıklar yanıyor çok sonradan farketmiştim.

• 
Sayfa: önceki 11131114111511161117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.