100.000 EURO VERMEDİM |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1113. sayfa)

-
-
100000 euro iyi para
-
Aynen; benimde hemen hemen aynı dolar bazında.quote:
Orijinalden alıntı: berkolo88Ben 5 Haziran pazartesi gunu almisim. 1.882k 89.000usd’ye gelmis o donemde. Model Y Lr Midnight Black ici Beyaz.
Edit: Şu anda aynı fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim %60 ötv ile 97bin usd gibiydi. lr.
-
Şu an 2.5 milyona falan temiz 2. El alabiliyorsanız alın derim, 89 bin dolar 1.06.2023 te ödeme yaptım MYP için.
-
Torres'in vergi diliminin farkındasınız değil mi? 152kw tek motorlu araç, %10 ÖTV diliminde. Aracın matrahı nedeniyle sadece ÖTV'den ötürü ₺930k dolaylarında fark oluşuyor. Aynı matrahta yer alsalar Torres de ₺2.6k bedele ulaşıyor. Bu kadar vergi yüküne Tesla ne yapsın? Tek motorlusunu yazılımla %10 ÖTV diliminde tutarlarsa fiyatları aynı oluyor hiçbirşey yapmadan. Aslında bugün vergiyi eleseniz Torres ile Model Y LR aynı fiyat sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda haklisiniz. Matrah ve otv tarafi isi iyice bozuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 5 Mart 2024; 15:38:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70 bin dolara biter ,çok iyi fiyat
Kesinlikle; kullanılan işlemci ortada :)quote:
Orijinalden alıntı: Ali®Tesla deneyimi ile Apple deneyimi biraz benzer.
Ilk aldığında sade ve hatta basit geliyor. Zamanla detaylar ile sana kendini sevdiriyor. Kusursuz bir teknoloji deneyimi var.
Ortadaki ekranın tepki süresi, hızı ve kararlılığını hiç bir araçta hatta tablette görmedim. Internet bağlantısı bile muazzam. Araca bindiğinde takviminde nerede toplantı var ise oraya rota çiziyor. Araca güncelleme gelecek ve yeni özelliklere sahip olacaksın diye keyifle bekliyorsun.
Telefonu anahtar olarak kullanmak çok pratik. Üstelik kim şöför kapısını açar ise onun ayarlarını yüklüyor. Bir şekilde bunu anlıyor ve manuel müdahale etmek zorunda kalmıyorsun. Spotify hesabına kadar her şey kişiselleştirilmiş geliyor.
Içten yanmalı bir araç yapsa Tesla alabilirdim.
Daha önce Cin menşeili bir araç kullandım ve sabır makinesiydi. Ortadaki ekrana adres bile girerken çıldırıyorsun.
Cogumuz bu aracı elektrikli olduğu için değil, tüm bu bütüne Tesla’nın hakim olması yüzünden aldı.
Dolayısıyla rakiplerinin daha uzun menzilli ve hızlı sarj olanını üretmesi Tesla’ya rakip olması için yeterli değil.
iX’de hala Carplay ve BT sorunları yaşıyoruz mesela…
Apple benzetmesi kesinlikle doğru.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
elektrikli araba deneyimim ve yorumum
4 çeker olsun max 250 beygir olsun
fazlasına gerek yok long range zor duruyor vallahi
-
Bende çok benzer düşünüyorum.
Apple bize cep telefonunda nasıl yenilik getirdi ve sonrasında, kendi ekosistemini yarattı, her zaman sorunsuz, güvenilir bir telefon oldu, aynısı bence Tesla için de geçerli.
Diğer çin araçlarını ise ; avrupalıları saymıyorum bile,onlar yok olmaya mahkum; androidlere benzetiyorum. Bakınca özellikleri Tesla’dan daha iyi gözüküyor, daha hızlı şarj oluyor, 3-4 motoru var, daha ucuz, fiyat performan kağıt üstünde makul, onlarca model var ama bir Tesla/iphone değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 5 Mart 2024; 19:50:43 >
Apple, Samsung vb. ve diğerleri…quote:
Orijinalden alıntı: bkerem
Bende çok benzer düşünüyorum.
Apple bize cep telefonunda nasıl yenilik getirdi ve sonrasında, kendi ekosistemini yarattı, her zaman sorunsuz, güvenilir bir telefon oldu, aynısı bence Tesla için de geçerli.
Diğer çin araçlarını ise ; avrupalıları saymıyorum bile,onlar yok olmaya mahkum; androidlere benzetiyorum. Bakınca özellikleri Tesla’dan daha iyi gözüküyor, daha hızlı şarj oluyor, 3-4 motoru var, daha ucuz, fiyat performan kağıt üstünde makul, onlarca model var ama bir Tesla/iphone değil.
Tesla, BYD vb. ve diğerleri…
Teslayi birkaç ay kullanıp, pratik noktalarına alışan insan zor vazgeçer. Çocuk arabada uyuyor alıyoruz kamp moduna, senty moduna içimiz rahat markete gidiyoruz. Kısa süreli beklemelerde açıyoruz youtube, netflix vakit geçiriyoruz. Yazın uzaktan arabayı iklimlendiriyoruz. Anahtar taşıma yok, sürücü değiştiğinde yeniden koltuk ayarlama yok, vs bambaşka bir deneyim.
Apple daki servis güzelliği Tesla da da olsa keşke
evet, pek onarım yapılacak gibi değil. Tekrar geçmiş olsun.
-
O da olacak.
Ayrıca benim deneyimlerim tam ters yönde. Ufak bir işlem için tesla sevisi kullandım. Çok başarılıydı, çok memnun kaldım. Bu arada tabii ki eksiklerini ve parça olmaması sorunlarını biliyorum…
Geçen hafta iphone telefonum için randevu alıp Akasya apple store a gittim. Telefonun ekranı güncelleme sonrası tepkisizleşti. Hiç bir şekilde çalışmıyordu. Bence çok net software sorunuydu. Apple store da bana bu cihaz yurt dışından alındığı için hiç birşey yapamayacaklarını bildirdiler ve kvk servisine yönlendirdiler.
Telefonu kullanamadığımdan Tesla ekranındaki browserdan sorunu google da araştırdım ve sorunu kendim telefonu bilgisayara bağlayarak çözdüm.
Bu yalnız Apple Türkiyenin terbiyesizliği. Diğer ülkelerde böyle bir uygulama yok.
Siz hangi ülkeden teslanızı alırsanı alın diğer ülkelerde servis hizmeti, hemde sorununuz garanti kapsamındaysa, garantiden hizmet alabiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X