Şimdi Ara

Terim'in Hayal Kırıklıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fatih Terim, Antalyaspor maçında iki sürpriz karara imza atmıştı. Bunlardan biri Eboue'yi forvet arkasında oynatması, ikincisi ise Aydın'a şans ermesi...

Galatasaray’da Fatih Terim, son haftalarda iyi bir hava yakalayan kadroyu bozmayarak, istikrarı yakalamıştı. Ancak Antalya karşısında Engin ve Kazım’ın oynayamayacak olması nedeniyle, tecrübeli çalıştırıcının nasıl bir ilk 11 belirleyeceği merak konusuydu.

Kadro açıklandığında ilk dikkat çeken sürpriz, Aydın Yılmaz’ın 11’de başlaması oldu. Maç başladıktan sonra ise ikinci sürpriz fark edildi. Gerçek mevkisi sağ bek olan Emmanuel Eboue, forvet arkasında görev yaptı, zaman zaman sol kanattaki Albert Riera’yla yer değiştirdi. Terim, bu iki tercihiyle belki rakibi şaşırtmak istedi ancak 90 dakika sonunda büyük hayal kırıklığı yaşadı. Aydın 69, Eboue ise 79 dakika sahada kaldı.

İki oyuncunun performansından da hiç memnun olmayan Fatih Terim’in, öğrencilerine uyarılarda bulunduğu öğrenildi. İmparator’un Gaziantep maçında Aydın’ı kesin olarak ilk 11’e almayacağı, Eboue hakkındaki kararı ise antrenmanlardan sonra vereceği öğrenildi.

Terim'in Hayal Kırıklıkları

• Eboue'yi önce 1-2 maç sadece sağbek oynatsın. Maçta Elviya Çelebi gibi mevki dolaştırmasın. Sonra karar versin. Adam bildiğin yalama oldu. O mevkiden o mevkiye ama bir türlü sağbek olamadı. Fatih Terim ile iyi bir hava yakalıyoruz evet ama saçma seçimlerinden Eboue'yi harcayacak gibi geliyor bana
  • Eboue bence suçsuz adam kendi yeri hariç heryerde oynadı. Bizde bariz kanat oyuncusu eksikligi var ayrıca 10 numara eksigi yıllardır defansımızda yasadıgımız sorunu artık ileride yasıyoruz bence devre arası forvetten çok kanat ve oyun kurucu eksigimiz giderilmeli..
  • Eboue sağ bek oynasın artık. Şu yabancı sınırlaması kalksa da ligin kalitesi artsa. Örneğin maxwell yedek kulübesinde çürüyor Barcelona'da. Onu alabilir miyiz diye düşünemiyorum bile çünkü yabancı sınırlaması yüzünden oynatamayacağımızı biliyorum.
  • Yabanci sayisi artti futbolun ne kalitesi artmis ?
    Avrupa kupalarinda halimiz ortada, milli takim ortada, sahada oynanan oyun ortada amma kalite geldi ya biz göremiyoruz.
    Terim kendi kurdugu sistemde tutarsiz davraniyor Gs 3 lü orta saha ile bir sablonu var Yekta, Ayhan varken elinde kullanmadi Culioyu yollatirdi, Tsden alinan oyuncunun yüzüne bakmiyor.
    Son senelerde yerli yada yabanci oyunculari mevkilerinde oynatmadan yollamaya o kadar alistikki kac hoca geldi aynen devam. Rahat kazanacagimiz bir mac sacma hatalarla berabere bitti.
  • Riera'dan beklentim büyüktü ama şu ana kadar pek ışık göremedim, artık kendini toparlaması lazım. Şanssızlığımız da Engin ve Kazım gibi iki tane banko ilk 11 oynayan oyuncumuzun aynı maçta sakatlanması oldu. Umarım kaybettiğimiz 2 puanı telafi edebiliriz.
  • Sağ bek oyuncusunda forvet arkasında verim alamamak nasıl hayal kırıklığı oluyor? Ne kadar saçma bir haber böyle ya. Adam 3-4 tane bekte oynasında sonra eleştirilecekse eleştirilsin. Fatih Terim neden ceyhun yekta gibi oyuncuları düşünmez de insanları başka mevkide oynatır anlamadım. Yektanın oynamamasına gerçekten şaşırdım. Yani adam bu durumda bile oynmayacaksa ne zaman oynayacak? Antrenmanlarda çok da kötü olduğunu sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terim Başarılı Olamayacak.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsunspor dan Kemal ıle Bursaspor dan Serdar Aziz bunlar ıcın paraya kıymak lazım.
  • eboue bir sağ bek işe , joker oyuncu olmaz ondan dedik ama terim ısrarlı :)
  • eboueyi sağ bek yapıp sabriyi önüne koymak bu kadar mı zordu? ya da madem teknik, futbol zekası yüksek deniyor rierayı forvet arkası oynatmak? macera aramaya gerek yok en mantıklı çözüm buydu bence.
  • Allah Allah ben mi yanlış biliyorum yoksa bu Eboue zaten 1-2 maç önce sağ bek oynamadı mı? Oynadı. Defans 4lüsünden biri sabri değil diye sevinmiştik ama orta sahada oynuyordu sabri hani? Hani şu "Sabri orta saha oyuncusu değilllll!!!" diye sövdüğümüz maçlar. Eboue sağ bekti onlarda.

Ortalama bir performans sergilemişti Eboue, vasattı. Sonra dediniz ki çok iyi hatırlıyorum; "Eboue zaten kendini sağ açıkta daha iyi hissettiğini söylemişti, niye sağ açığa koymuyor?"

Şimdi sağ açığa koydu, performansı yine vasat. Bu sefer de "Adamın asıl yeri sağ bek, orda oynasın" diyorsunuz.

Eboue'ye sahada hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum böyle koşamıyor gibi, sanki maçtan önce bir maç daha yapmış gibi zorla kaldırıyor ayağını, zorla pas veriyor, biri zorluyor sanki.

Kendine çeki düzen vermesi lazım. Hiç bir artısı yok takıma.

Riera'nın da rüyamda gol attığını gördüm ceza sahası içinde önce sol ayağıyla vuruyor defanstan dönüyor, sonra sağ ayağıyla sol köşeye çok güzel vuruyor. Sadece rüyamda göreceğim sanırım onun gol attığını

• quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

quote:

Orijinalden alıntı: thecannes

Eboue bence suçsuz adam kendi yeri hariç heryerde oynadı. Bizde bariz kanat oyuncusu eksikligi var ayrıca 10 numara eksigi yıllardır defansımızda yasadıgımız sorunu artık ileride yasıyoruz bence devre arası forvetten çok kanat ve oyun kurucu eksigimiz giderilmeli..

görende kendi yerindede harika sanıcak sabriden fazlasını yapamaz

blok
  • bence eboue gün geçtikçe düzelecek
  • sinyor Terim yakında eboue yi kaleci olarak deneyebilir
  • Joker dedik bokunu çıkardı, forvet arkası nedir yahu ?
  • eboue'nin hem biraz zamana hemde gerçekten oynadığı defansın sağında olmaya ihtiyacı var.
    ama aydın yılmaz devre arasında gönderilmeli yazık oluyor ona verilen şans yektaya verilebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

quote:

Orijinalden alıntı: thecannes

Eboue bence suçsuz adam kendi yeri hariç heryerde oynadı. Bizde bariz kanat oyuncusu eksikligi var ayrıca 10 numara eksigi yıllardır defansımızda yasadıgımız sorunu artık ileride yasıyoruz bence devre arası forvetten çok kanat ve oyun kurucu eksigimiz giderilmeli..

görende kendi yerindede harika sanıcak sabriden fazlasını yapamaz

ne kullanıyosun LSD ?
  • Eboué fiziği nedeniyle defansta çok iyi durur zaten 5-6 senelik İngiltere tecrübesi var ama adamdan Messi yaratmaya çalışıyoruz.
  • Varmı bu yoruma itiraz edebilecek bi GS'li?

Arkadaş durumu çok iyi özetlemiş GS terim uğruna 2003 yılından beri 8 yılını heba etti, eğer Lucescu GS'den gitmeseydi GS ne şampiyonluklar ne kupalar ne Avrupa zaferleri kazanacaktı F. Terim uğruna adamın kıymetini bilemediler şimdi Lucescu dönemini mumla arıyorlar.

Bu yaziyi bir forumdan alinti yaptim arkadas dogrulari yazmis gerci cogu kimse burada yas grubu ufak sagdan soldan bilgiyle konustugu icin anliyamaz gercekleri.

1 Bu takim yeterince calistirilmadi uzun bir dönem vardi gerekli hazirlik maclari ve sistem oturmasi icin ugrasilmadi.
    2 Takimin eksigi olan yerlere stoper alinabilirdi aldirmadi
    3 Basinda bazi isimleri veto ettigicok yazildi
    4 Terimin 2000 sonrasi gittigi her yerde sonunu adam kayirma getirdi
    5 Pino, Sarp, Culio, stancu yollanirmi yollanir ama yerine kimi aldirdin ?
    6 Takimin hala sistemi yok buna ragmen bir yol buldu 3lü orta saha elinde 3 tane orta sahada is yapacak adam var kullanmaz arada torbadan cekilis yapar
    7 Riera ve Ebou gibi joker oyuncularimiz var Cagdas Hakan zaten Rieradan orada daha faydali olurki son ihtimal gene Ayhan var
    8 Oyuncu yerlerini gene tombala isi cekilisle yapar

Terim 2000 sonrasi degisti simdi degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.