Şimdi Ara

Galatasaray'ın eski hocası, dünya devine hoca oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un yeni teknik direktörü Igor Tudor oldu.

Siyah-beyazlı kulübün resmi X hesabından yapılan paylaşımda, "Igor Tudor, A takımımızın yeni teknik direktörü oldu. Hoş geldin, Igor! Juventus, Thiago Motta'ya kulüpte geçirdiği süre boyunca gösterdiği çalışma, tutku ve özveri için teşekkür eder." ifadeleri kullanıldı.

Juventus, Thiago Motta yönetiminde Serie A'da önce Atalanta'ya 4-0, bir sonraki lig maçında da Fiorentina'ya 3-0 yenildi. Torino ekibinde alınan kötü sonuçların ardından Motta'nın görevine son verildi.

Tudor'un kariyeri

Ağustos 2020 ile Mayıs 2021 arasında Juventus'ta yardımcı antrenörlük yapan 46 yaşındaki Hırvat teknik adam Igor Tudor, İtalya'da daha önce Udinese, Verona ve Lazio kulüplerini çalıştırdı.

Türkiye'de Temmuz 2016 ile Şubat 2017 arasında Kardemir Karabükspor'da görev yapan tecrübeli teknik direktör, Şubat 2017'de göreve başladığı Galatasaray'ın başında ise aynı yılın Aralık ayına kadar kaldı.

Tudor son olarak Mart 2024'ten Haziran 2024'e kadar Roma temsilcisi Lazio'yu yönetti ve buradaki 11 maçta 1,91 puan ortalamasını yakaladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Terim'den iyi teknik direktör olduğu belliydi.
    Terimsaraylılar Tudor işsiz kaldı deyip seviniyorlardı,oysa Parma,Lille seviyesindeki takımlardan gelen teklifleri kabul etmiyordu artık.
    İngiltere Premier Ligden 2 takımdan teklif aldı,biri şuan Pereira'nın teknik direktör olduğu takımdı.
    Meğer Tudor'un gözü Juventus'daymış.
    Ben Roma'nın teknik direktörü olacak diye duymuştum,Juventus Roma'nın elinden kapmış.
    Raineri'den sonra Roma'nın teknik direktörü Tudor olacak diye anlaşma bekletiliyordu. Raineri sezon sonu bırakacağım demişti malum.

Bence Tudor aşırı ofansif,sürekli saldıran futbol oynattığı için bence Almanya yada İngiltere'de daha başarılı olurdu.
    İngiltere Premier Ligi ilk 7 takım arasından birine teknik direktör olmasını bekliyordum.
    Rakip analizini yapıp rakibe göre de oynamayı tercih etse Ancelotti olabilir ama ben topa sahip olurum saldırırım inadından vazgeçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Juventus ve dünya devi  

Juventusun dünya devi olmasi 2006larda kaldi, artik ortalama bir Avrupa takimi Juventus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.