Şimdi Ara

Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lexco kullanıcısına yanıt

en azindan kuzey koredeysen dunyadaki baska ulkelerden bihabersin  

turk milleti hicbir seye tepki gostermeyip her seyi sineye cektigi surece, bana dokunmayan yilan bin yasasin dedigi surece daha coook ozgurlukleriniz kisitlanir. bak daha iki gun once yilbasi basliginda yazdim, orada "ben kutlamiyorum dinime aykiri bana ne" yazanlar vardi burada siniri elestiriyorlar.

herkesin ozgurlukleri giderken beni ilgilendirmiyor bana ne diyenler, sira size geldi simdi. yarin aksam yemeginde kemirdiginiz kuru ekmege kadar gelecek o sira. taa ki icecek bir bardak su dahi bulamayana kadar. o gun de yine diyecekler "bana ne ben siselenmis su icmiyorum ki, deniz suyunu yudumluyorum"

sustugunuz surece bu boyle devam edecek, tweet atmak ses cikartmak degil bu arada.

• Ekonomide aracılar azaltılmaya çalışılır. Bizim ülke tam tersi. Zindan bildiğin
  • Kardeşim ne uğraşıyorsun Kuzey Kore taktiğine geç nefesi bile sayıyla aldır olsun bitsin
  • Her sabah yeni bir vergi/harç haberiyle uyanıyorsun. 3 euro peşine düşüyorlar ama milyar dolar vergi kaçıranlara göz yumuluyor çok ilginç.
  • Bak ülkece bizi komple yatırıp yatırıp. Tabii ki vergi almak istiyorlar.
  • Zorla insana beddua ettiriyorlar. Zorla günaha sokuyorlar artık. İyice cılkını çıkardınız ama ha.

• 27 Aralık ve sonrasi siparişleri mi kapsayacak düzenleme ?
  • Aliexpressten telefon kılıfı alıyorduk çeşit çeşit. Değişik değişik kullanırdık hey gidi hey.

• Onların doları varsa bizim Allahimiz vardı noldu lan çakallar Türk parasının suyu çıktı dimi Euro ile belirlediniz kansızlar
  • Verdiniz yetkiyi, hep beraber gördük etkiyi.. Bugün iktidara yanlayanlar, yarın koltuklar el değiştirince kimlere yanlayacaklar hep beraber göreceğiz..
  • Bence yetmez,bu millete ne kadar geçirirsen o kadar sever,aynen devam
  • Dıdısının dıdısı. Kapatın siteleri sizde bizde rahat edelim.
  • Sermayenin iktidarı ve onun don lastiği yancıları ve elbette gizli don lastiği muhalefet partileri oldukça hiçbir seçimde hiçbir şey değişmeyecek.

Ulan bu fırsat işte. Gerçekten halkçı olsa ana muhalefet partisi çıkar bu haramilere alternatif olduğunun altını doldurur.

Çık GSS'yi bitireceğini beyan et, ÖTV'yi kaldıracağım de, yurt dışı alışverişini bireysel ithalat olarak belirleyeceğim, % 20 KDV dışında ekstra almayacağım, imei kaydı telefonun fiyatının % 1'i olacak de.

Halka umut ver, bu haramilerden olmadığını söyle. Söyler mi böyle bir şey? Elbette hayır. O yüzden bu düzende düzülenler hep aynı kalacak. Bizim yerimiz burada sabit. Üstümüzden geçenler değişecek sadece.

• Z....n bizi, olsun bitsin. Biz tamamız halk olarak.
  • Çin'e ambargo kondu da haberimiz mi yok ?
  • Yurt dışından alışveriş yapanı hapse atalım kesin çözüm.
  • Temu, Aliexpress kim kardeşim. Amerika'nın köpeeee. Ezanları susturamayacaklar. 1 dal sigara versene.

• Koskoca devletin uğraştığı şeylere bak, tamamen yasaklayamadıkları için böyle şeylerle insanları yıldırıyorlar.
  • Neredeyse her pazar yeni vergi geliyor ülkede, cebimizde elimizde ne varsa almaya yemin etmişler. Soyunuz kurusun inşallah, bir araba kendime 2 araba devlete yetmedi. Bir ürün kendime 2 ürün devlete artık. Piramitlerde ömür boyu çalışan kolelerden zerre farkımız kalmadı. Bunlara oy veren badem bıyıklılarla öbür dünyada hesaplasicaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Aralık 2024; 17:27:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.