garantide anında düşüyordu hocam |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (58. sayfa)

-
-
arkadaşlar hasarlı ürün için ücret iadesi yapıldı kredi kartına bir kısmı geldi ama ödediğim vergi iade edildi mi onu anlamadım sadece ürün ücreti iade edildi gibi görünüyor 471 tl vergi ücreti ne olacak
-
Gümrüğe ödendiği için gümrük ücreti iade edilmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150 iq ymuşsun gibi yazmışsın bir de. Adamlar sana 100tl lik katgo açmak zorunda mı taa çinden . “madem onlar size bunu yapıyor siz de bunu yapın”.Tamam en kurnaz en akıllı sizsiniz de herşeyin b.kunu çıkarmayın.
-
amazon dan ürün iade edince vergi dahil ücret iadesi yapılıyor çinlilere gelince iade yapılmıyor mu temsilci bana ürün iadesi yapıldı ise vergi ücreti de iade edilir dedi
-
vergisi de ediliyordu. ilk ödemeyi yaparken hesap bakiyesi kullandıysan hesap bakiyesi olarak iade ediliyor yani orijinal ödeme yöntemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 28 Temmuz 2024; 16:15:48 > -
bana iademde gümrüğü de iade etmişti.
-
kredi kartı + kredi bakiyesi şeklinde ödeme yaptım ozaman vergi iade edilmiş oldu mu
-
hepsi kesin ediliyor ondan sıkıntı yok. Ama ödeme yaparken kart+bakşye kullandığın için aynı şekilde kart+bakşye olarak iade ediliyor.
-
Siz yapmayın sarı bey
-
canlı destek bağlandım temsilci bana bunu yazdı
Kontrol edildiğinde, Vergi ile ilgili olarak: 471.27 TL iade edilmemiştir sayın müşterimiz. Bu konu ile ilgili yaşanan mağduriyet için özür dileriz.
-
Ayrıca adamlar 150 liralık siparişi gönderiyor mu bari.. Çünkü ilk çıktığı dönem bile 480 tl idi altlimitsiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1700 tl tamamlamadan ödeme ekranına geçmiyor
-
-
çözemedim ben fazladan mı göndermişler?
-
bu ne yazdıgını bilmiyor galiba sipariş detayına bakıyorum vergi 471 tl görünüyor ödediğim tutar bile farklı son siparişi baz alıp sana fazla iade yaptık diyor
Temu üzerinden yaptığınız alışveriş için vergi ödediyseniz ve siparişiniz için para iadesi aldıysanız, orantılı miktarda vergi de iade edilecektir.
Satın alma sırasında gösterilen maliyetler ve vergiler yaklaşık miktarlardır ve konum, ürün türü, miktar ve diğer değişkenler gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrıca eyalet ve yerel yasalara uyum sağlamak için de ayarlanabilirler. Size, vergiler, nakliye maliyetleri ve uygulanabilir iadeler gibi ilgili ücretleri içeren ayrıntılı bir iade özeti sunacağız.
-
bu temu destekteki temsilciler sorunlu galiba
bana önce 471,27 tl değil 675.31 tl iade edildi bilgisi verildi daha sonra görüştüğüm temsilci vergi iadesi yapamayız kusura bakmayın dedi alakasız cevaplar verildi beni sinirlendirdiler
şimdi bağlandıgım başka temsilci 362,18 tl vergi iadesi temu bakiyesine iade edilmiş 3 ürün iadesi yapılmadıgı için vergi de iade edilmedi daha anlaşılır şekilde anlattı olayı anladım
sizde sorunlu temsilciye denk gelirseniz sorunu çözemezsiniz bilgili birisine denk gelmek zor oluyor
-
4 ürün sipariş edip, 2 tanesini kargolanmadan iptal ettim. Ödeme tam olarak muhasebeleşti ama iade Karta hâlâ gelmedi. Sanırım bankayı aramam lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ingilizce konuşmadığında google çeviride çeviriyorlar belki farklı anlamlar çıkıyordur.İngilizce yazarsan daha kolay çözebilirsin.
-
son gelen temsilciye hep türkçe yazdım beni anladı ve doğru bilgi verdi öyle olsa oda farklı konuşurdu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X