Maalesef herhangi bir kupon gözükmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (418. sayfa)

-
-
Kullanım klavuzuna baktım benimkinde de aynı şekilde kapasitör bağlama olayı anlatılmış bugün elektriği açıp bağladım ama yine çalışmadı acaba belli süre mi geçmesi lazım. Ya da kapasitesi mi yetmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağol hocam yani hepsi aynı cihaz sayılırquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD96E0C94hocam bizim gördüklerimiz 150 psI olanlar.
Araç, bisiklet, motosiklet lastiklerini ya da top gibi şeyleri şişirmek için kullanılır.
Otomobil lastikleri genellikle 30-35 PSI arasında şişirilir. Yani 150 PSI kapasiteli bir cihaz, bu iş için fazlasıyla yeterlidir.
Hepsi işinizi görür,traktör yada tır lastiği için uygun değiller.
fiyatlarıda takip edin hocam .karayolu ile gelenler nerdeyse yarı yarıya.
çoğunun pilleri de 18650 mah buda uzun süre götürür sizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karayolu ile gönderilen ürünleri nasıl filitreyebiliriz ? Görebiliriz?
-
Geçen hafta yurtdışında idim wincredit döngüm büyük ihtimal bu yüzden bozuldu. İade oranım %10 bile yoktur. Bozuk olmadıkça iade yapmıyorum.
Şu an yeni wincredit reklamı gelmiyor, sayfa da etkinlikleri bitti gösteriyor. Var mıdır geri dönme yöntemi? KAP'a aç, sil yükle yaptım. Birden fazla gün denedim ama hala gelmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wincredit veya kredifırsatı sadece o ekrandan mı sepet oluşturmak gerekiyor normal sepetimdekiler çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepetindeki ürünü yeni pencerede açtıktan sonra sepetten sil, biraz kaydır, önüne düşecektir.
-
Minimum alışveriş tutarı kalktı mı ?
2 ürün aldım vergisiz 300 TL tuttu.Siparişi tamamladım.
Ürünün gelmeme ihtimali var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161243886
hocam daha önce yazmıştım
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok hocam.
Ürünü satın almadan önce açıklamalardaki teslim süresine ve fiyat farkına bakmak yeterli.
zaten belli olur hocam alacağınız ürün genelde 700 tl lik ürün ise ,eğer aynı ürünü 350 tl ye görürseniz karayolu ile gelecektir
-
Bazı ürünleri ne yaptıysam göremedim hocam farklı bir yolu var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 4 Mayıs 2025; 14:53:45 >
-
İlk kez üye olanlar ilk siparisi min 200 tldir sonraki siparişleri 530tldir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün sepetinde yoksa, gelen listede de (çok uzun bir liste) hiç yoksa, bu durumda sayfayı yukarı kaydırarak refresh edin, yeni liste çıkıyor. Sayfadan çıkmadan, sadece en yukarı gidince biraz daha yukarı çekip, refresh etmesini sağlayın.
-
ilginç bir şekilde dün bana 1000 kredi verdi ama wincredit gibi değil de, claimcredit gibi, her gün bir kısmını tahsil ettiriyor.
7-8 gün boyunca girip claim etmek gerekecek ama olsun, gayet iyi. Bu yolla genelde 700 geliyordu, ilk kez 1000 geldiğine tanık oldum.
Kampanya kısmında da 2950+10+%4 şeklindeydi. Yani herşey wincredit gibi ama krediyi alması claimcredit gibi, taksit taksit.
Sürprizlerle dolusun temu :)
-
İstediğiniz ürünü wincredit ekranında görmek istiyorsanız sol üstteki geri butonuna basarak wincredit ekranından çıkın ve arama kısmına istediğiniz ürünü yazın ve ürün sayfasına girin daha sonra ana sayfaya dönün ve arama kısmına wincredit yazarak tekrar wincredit ekranına girin aradığınız ürün ekrana gelmesi lazım eğer gelmediyse yukarı doğru kaydırarak sayfayı yenileyin %90 oranında istediğiniz ürün geliyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 5 Mayıs 2025; 0:3:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ugrasma hic cin iskencesi bu direk
Hocam QV902283 şu ürünü forumdan bir dostum sayesinde keşfettim. Bugün ilk kez arabada test ettim. Ürün 3 kademeli fakat 2. Kademe bile yeterli oluyor. Full şarjla 18-20 dakika arası çalıştı ve bir arabayı süpürmeye yeterli bir süre bence.
Benim hesabım yeni değil. 6-7 kere sipariş verdim.Son siparişimde limit yoktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X