teşekkür ederim hocam |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (420. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalbe basıp favori listenize ekleyin. Sepetten silin. Gidip favorilerden tekrar ekleyin. Bu şekilde hepsi çıkıyor bende.
Sadece ciddi indirim varsa onlafi6bu sayfada vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam. Keyifli alışverişler dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temuda favoriye ekleme varmı? Ben mi göremiyorum.
-
Teşekkürler
Ardışık wincredit devam ederken 6 7 gün sipariş vermedim
Şimdi küsmüş temu bana, etkinlik sona erdi diyor. Taktik var mi?
Rica ederim.
Dostlar size aldığım ve memnun olduğum ürünleri paylaşmak isterim. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
WR314324 - Dijital masa saati
BC560174 - Düğme pil şarj cihazı
JX994632 - Dörtlü anahtarlı priz
QV902283 - Şarjlı araç süpürgesi
LQ1547156 - Akü test cihazı
HK325337 - 12V 6A Akü şarj cihazı
Kablosuz şarj aldım 25 bin olumlu yorum olan bana bozuk denk geldi. Şimdi iade etsem daha wincredit çıkmaz ne yapacam bilmiyorum şansıma tüküriyim. Aynı ürünün çok daha ucuzu vardı çok yorum var diye pahalı olanı aldım bozuk çıktı.
-
Arızalıysa iade edin. Benim defalarca iadem oldu ama wincredit düzenli olarak geldi ve gelmeye devam ediyor.
İlk hesabımdan ben de iade ediyordum geliyordu ancak son iadeden sonra gelmemeye başladı. Ben de kardeşimin hesabından alıyorum artık bunu da patlatmak istemiyorum.
-
-
Benden de bugüne kadar hiç ürünü geri istemedi. Ancak wincredit sayfasında ürünü iptal ettiğin için ödülün iptal edildi yazıyor. Arkadaşım 50 tl lik ürün iade etse bile ürünü geri istiyolar :)
-
Wincredit sayfasından alıp ardından işlemi iptal ettiyseniz ödülü de iptal edebilir TEMU. Ama ben wincredit ile alıp sorunlu çıkan çok ürünü iade ettim. Ücreti geri aldım kredi olarak. Yine tanımlandı wincredit. Daha bir sorun yaşamadım. Umarım yaşamam bundan sonra da.
Merhaba,
teşekkürler, güzel ürünler.
Ben sadece düğme pil şarj cihazını merak ettim, o ufak pillerde şarj edebilir özellik mi varmış?
Yoksa her normal pil şarj mı ediliyor? o kısmını anlamadım.
-
Hocam sadece bu modelleri destekliyor. 1025/1220/1254/1620/1632/2016/2025/2032/2430/2450
şarj edilebilir olmalılar.
fiyatları 200 tl küsürden başlıyor pillerin fiyatları
-
hocam bende hem istiyor hem istemiyor.eğer çok alışveriş yaparsam arada istemiyor ,istemese bile sadece tek ürün için para kredi iadesi veriyor.2.ci ürün iadesinde MNG ye direk yönlendiriyor.3,cü ürün olursa da kargoyu benim karşılamamı istiyor .4 .cü yü bilmiyorum artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 6 Mayıs 2025; 16:10:11 > -
Şarjlı el süpürgesi arıyorum. Daha önce xiaomi kullanıyordum bozuldu var mı öneriniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X