Günaydın Arkadaşlar, "2500W Araba Güç İnvertörü DC 12V → AC 220V Dönüştürücü, USB Şarj Girişli, Avrupa Fişli" bu ürünü deneyimleyen var mı? (Model: RQ325223) Aracın aküsüne bağlandığında gerçekten 2000 watt’a kadar elektrikli cihazları çalıştırabiliyor mu? Ben bu ürünü almayı düşünüyorum. Özellikle 650 watt’lık bir hava kompresörüm var, onunla birlikte 900 watt’lı bir elektrik süpürgesini kullanabilir miyim diye merak ediyorum. Ürünü bu tarz işler için kullanan oldu mu? Kullanım sırasında nelere dikkat etmem gerekir? Maksimum ne kadar süreyle güvenli bir şekilde çalıştırılabilir? Deneyimi olan veya teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Bizim sitede problem uzatma kablo çekme ve bin tane laf ediyorlar.Ondan dolayı almayı düşünüyorum Teşekkürler şimdiden! |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (419. sayfa)

-
-
Arabanın çakmaklık gücü önemli. Çakmaklıktan alabildiğin akım en fazla neyse ona göre güç verir bu alet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çakmaklık o kadar güç veremez sigortası yanar zaten. Ürünün fotoğraflarında akü kıskaçları var büyük ihtimal aküden alınacak enerji.
-
Temu dan spor ayakkbi alanlar değerlendirmelerini paylaşabilir mi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şimdiye dek aldıklarımda ikisi hariç bir problemle karşılaşmadım. Onların da birisinin tekine tabanlık konulmamıştı. Diğerinin ise bağcıkları farklıydı. İkisini de geri istemedi TEMU. Ücretini iade etti. Eşim için aldıklarımda ise bir sıkıntı olmadı.
Benim fark ettiğim, gelen tüm ayakkabılar çok hafif ve esnekler. Ayağınızda hissetmiyorsunuz gibi. Yaşadığım yer zaten sıcak ve bu da benim için avantaj.
Günlük kullanımda benim işimi görüyorlar. Performanslarına göre de çok ucuzlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha alan görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye deki kinetix slazenger lumberjaxk gibi kalitesi
hocam çakmaklıla çalışanlar genelde 200 watt yada 400 watt ürünler .2000watt ve 3000 watt olanlar direk aküye bağlanması gerek.iyi araştırıp sipariş vereceğim.
ürün gelincede burda paylaşırım ama bir kaç ay sonra olur malesef.çünkü karayolu seçeneği var
Hocam araştırmamı yaptım hem yapay zeka hemde 10 kişiye sordum .Aracın servis ustasıda önermedi.
aracımın aküsü yetersiz .Eskiden 45 amper akü vardı 1 ay önce 52 amper sıfır akü aldım.
Tam güç üretemezmiş.yani ürünü almaktan vazgeçtim.5 metre kaliteli uzatma kablosu allıp ancak öyle işimi göreceğim.(Çok istediğim işime yarayacak cihazdı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 5 Mayıs 2025; 13:18:32 > -
Örnek link verebilir misin?
Temu dan almak daha mantıklı.
Tavsiye edeceğiniz satıcılar var mı?
Ben 50 metre uzatma kablo aldım balkondan sarkıtıyorum süpürge halı yıkama Allah ne verdiyse :)
-
-
Gerçekten çok teşekkürler spor ayakkabı alacaklar için referans kaynağı gibi olmuş.
https://www.temu.com/mall.html?mall_id=465322152323&share_title=BEST%20YLL%20on%20Temu&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fsupplier-public-tag%2F1fee583d80%2F6df4a4ce-fbac-4db5-95ca-8ff86c2db861_300x300.jpeg BEST YLL on Temu
bu saticidan aldik sorunsuz ne gördüysen o geliyor
Ne demek, rica ederim dostum. Epey ayakkabı almışlığım var son bir senedir.
Örnek 1 tane resim atma şansınız var mıdır?
Hocam merhabalar,
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Size birkaç sorum olacaktı.
Ayakkabıları alırken Türkiye’deki numaralarla birebir aynı mı oluyor? Örneğin ben genelde 45 numara giyiyorum; sizce aynı numarayı mı almalıyım, yoksa bir numara büyük tercih etmem daha mı iyi olur?
Ayrıca, sizin paylaştığınız ürünlerden özellikle 1. ve sonuncu olanlarda ayakta kayma problemi yaşanıyor mu? Benim en büyük sıkıntılarımdan biri bu; şimdiye kadar hangi ayakkabıyı aldıysam hep kayma problemi yaşadım. Evde şu an yedekte Türkiye’den aldığım 4 farklı marka var ama onlarda da aynı problemi yaşıyorum.
Üstelik Türkiye’de en pahalı ve bilinen markaları da denedim ama yine sonuç değişmedi. Diğer bir sorunum ise ayakkabılarımın altının çok çabuk aşınması. Sanırım ağırsikletçi olmamdan dolayı bu sorunla karşılaşıyorum.
Bununla birlikte, çok daha önce yurt dışından aldığım bilinen bir marka ayakkabıyla yıllarca yürüyüş yapmıştım, kum torbasında Muay Thai tekmeleri çalışmıştım. O ayakkabıda ne açılma oldu ne de patlama. Fakat aynı markayı Türkiye'den aldığımda ne yazık ki aynı kaliteyi bulamadım.(6 ay olmadan ayakkabıda açılmalar ,aşınmalar oldu,sadece yürüyüş yapmıştım) Birdaha artık bilinen pahalı markaları almamaya karar verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 5 Mayıs 2025; 18:4:59 >
-
-
Hocam merhabalar
Ben genelde yorumlara bakıyorum. Bir de verilen santim ölçüsüne. Bugüne dek 20 - 25 civarında ayakkabı almışımdır. Eğer resimde kalıp uzun ve dar görünüyorsa, buçuk fazla olanı ,44.5 alıyorum. Eğer yuvarlak hatlardaysa kendi numaramı. Yani 44. Euro ölçüleri hiç şaşmadı bugüne dek. Ama ayaklarım taraklı değil. O nedenle sıkıntı yaşamamış olabilirim.
Kayma problemine gelirsek, ne ben, ne eşim ne de oğlum, hiçbir ayakkabıda kayma sorunu yaşamadık. Altlar genelde yolu iyi kavrıyor.
Tavsiyem, yıldızlı satıcıları ve bol yorumları olanları tercih edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X