Şimdi Ara

Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
19.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    70 liraya 100 mbs sınırsız ve altın paket sinema var. 5 mbs upload var bana yetiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    “Bana yetiyor”
    Ajsksk bu yüzden gelişmiyor işte. Ayrıca şu an taahhütlü olduğunuz için 70 lira. Taahhüt dolunca 2 katını vereceksiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    2 katı da veririm sıkıntı değil. Sorunsuz bari kullanıyorum karşımda muhatap var. Upload benim için canlı derste kullanıyorum 5 de gayet yetiyor gerisi de umrumda değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Upload yavaşlığı sıkıntısını çok çekiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

    İşte size yetiyor ama başkasına doğal olarak yetmiyor. Şu durumda kablonun tek avantajı fiyatı, altyapısı da her yerde yok zaten.

  • 1 Nisan'da görelim bakalım fiyatlar ne olacak. Telekom 15 yıldır fiberden bahsediyor ama daha yeni 100 Mbps üstünde paket satmaya başlayacak. (10 yıl kadar önce 1000 Mbps satmaya başlayıp sonra durdurdular ama kaç kişi o parayı verip alabildi acaba...)


    İki kat upload hızını bence sadece bazı paketlerde verecekler, diğerlerinde kalkacak. Gameon adı altında "oyuncu paketleri" pazarlamaya başladılar geçenlerde ve hala x2 upload ibaresi duruyor.

    https://www.gameon.com.tr


    Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 26 Mart 2022; 16:44:47 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Vergi levhalı şirketlere bildiğim kadarıyla bireysel tarife satmıyorlar. Küçük esnaf ve kobi paketlerinden seçiyorsunuz her operatörde. Metro ethernet zaten küçük esnaf ve kobilerin işi doğrudan veri, video gibi içerikler olmadan kullanmak isteyecekleri bir şey değil. Bir şirket Metro Ethernet'e 20-25 bin TL gibi aylık parayı göze alıyorsa o internet çalışanlar için değil, iş için temel gerekliliktir büyük ihtimal. Datacenter, Streaming gibi servisler dışında lüks olur.


    Tabi şu var amatör, küçük işletmelerde kobi tarifesinde 1000 TL'ye sattığını bireyselde 100 TL'ye satarsan bir çok küçük işletme ve kobi 100 TL'lik bireysel tarifeyi almak için her türlü yolu denemek ister. Bir de yayıncılar, oyuncular olsun bunlar belirtildiği gibi hem özel fiyatlı, hızlarda fiber tarifeler hem de Superonline gibi platformlar üzerinden Günlük Turbo gibi servisleri yada 2-3 fiber hattını birleştirerek upload'ı 2-3'e katlama gibi yöntemlere başvuruyorlardır büyük ihtimal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 26 Mart 2022; 16:53:7 >
  • AirDroid kullanıcısına yanıt

    2 kat upload'ı zaten veriyorlar, 5x2 den 10mbit verirler işte Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler 

  • Başlıkta hâlâ “5 upload bana yetiyor başkası umurumda değil” diyenler var. İnsanlar bile böyleyken şirket niye düşünsün, hak ediyoruz bu düşüncedekileri eğitemediğimiz için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse: ISS'ler tarafından yüksek upload verilip bireysel internetini sağa sola dağıtanlar oluyorsa bunlar tesbit edilip cezalandırılmalıdır. Zira yaptıkları iş "kaçak ve vergisiz ticarete" girmekte.


    Ama sadece bunlar yok: özellikle pandemi dönemine evinde oturup para karşılığında Zoom üzerinden özel ders veya kurs verenler var mı? Var!!! (üstelik bunlar kesintisiz uzun seanslar yapabilmek için Zoom'a da para ödemekteler...) Bunların yaptıkları iş bal gibi ticari ama vergi levhaları dersen yok!


    YouTuber'ların hepsi olmasa da bir bölümü hazırladıkları/çektikleri videoları YouTube'a yükleyip bundan para kazanıyorlar mı? Evet? (Hatta bunların bazılarının web siteleri dahi var; YouTube'a yükledikleri videolar bu sitelerde de yer almakta!)


    Bütün bunlar gizli, örtülü ve de vergisiz kazanca giriyor; Maliye açısından bakarsanız. Bunların da belli bir şekilde zabt-ı rab altına alınması lazım. Bunlara yönelik, vergi levhaları da varsa, özel ve bireysel olmayan KOBİ tarzı tarifelerin (ama upload'u yüksek, fiyatı makul tarifelerin) çıkartılması gerekiyor.


    Ha evinde oturup on-line oynayana bir şey denemez; o keyif işi ve gerçekten bireysel bir işlem...

  • Mutluluk endeksinde 112ci olma başarısını elde ettik. Bu başarıyı tüm kamu kurum ve kuruluşlarına borçluyuz. Çal dombrayı



    Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler
  • Upload değerlerini tırım tırım saklayan iss’ler yatacak yeriniz yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Online oyun oynayıp hesap boostlayana veya online oyunlar üzerinden gold kazanıp satanlara ne diyeceksin peki? Kendinle çelişiyorsun senin mantığınla her internet kullanımı ekstra vergilendirilme gerekiyor. Her keyfi olan hareket ticarete dökülebilir bunu engellemek için saçma cezalar kesmek yerine önünü açmakla geçilebilir. Bireysel internetini sağa sola dağıtanlardan kastın yoğun bir upload ise sağlam bir altyapıyla upload yaparken yaşanan darboğaz elenir. Youtuber'ların bir çoğu zaten son düzenlemeyle vergi vermeye başladı.

  • 30 yaşındayım. Bilgisayar ve dolayısıyla internet ile tanıştığım 15 yaşımdan beridir bu firmadan nefret ediyorum. Bugün bile binbir türlü zorluk çıkarmaktadır.


    Türk Telekom, Türklerin başına bela olan bir kurumdur. Kim rahatça dolandırıcılık yapmak isterse, bu kurumu kullanıyor. Maalesef devletimiz de bu dolandırıcların arkasında duruyor.


    Ne zaman ki ülkemizden Türk Telekom'u kovduk, işte o zaman internette çağ atlayacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük merak konusu Türk.net nasıl bir fiyatlama veya paket çözümü sunacak bakalım.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Kovulması gereken Türk Telekom değil, baştaki zihniyet! İnternete ve onun getireceği "bilgi toplumu" kavramına düşman, aksine cehaletten nemalanan, bilime ve okumuş kesime düşman zihniyet kovulmalı ki bir şeyler düzelsin.


    Türk Telekom ve Turkcell'in tek elde toplanması, Google'a dahi girmeleri yasak olan Çin halkını anımsatmalı. Gittiğimiz yol orası...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 27 Mart 2022; 0:48:23 >
  • Upload downloaddan yüksek mobil paketlerin daha uygun ücretle sağlanması şartıyla fiber kablo altyapı vb masraflardan kurtularak daha iyi hizmet sağlanabilecek bir ortam ve teknoloji var aslında.. 5G ye geçildiğini düşünün birde..
    Telekom'dan muhteşem(!) upload hızı güncellemesi ve yeni 200+ mbps paketler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    33ms pingle oyun oynanmaz, mobil şebeke hiç stsbil değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Badem Bıyıklı Telekom'dan şaşırtmayan zihniyetler. Lan bir de teknolojideki atılımlarımız şöyle, 5G böyle, metaverse filan sallayıp duruyorlar. Zaten kolpa oldukları çok belli de inanan UFO gören masum köylüler çok çıkıyor, bir şey var/olacak sanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.