|
Telefonlarımıza kotasız ve ücretsiz TV yayını geliyor
-
-
2027 de ve Avrupa dan bahsediliyor. Türkiye'ye herhalde gelmez veya 2030 civarı mı desek ...
-
bu hükümet 5G Broadcast vergisi koymazsa ben bişey bilmiyorum
-
Yeni bişey değil Japonyada aktif olan bişey, bi ara bizede gelecekti ama bi iki kişinin açgözlülüğü yüzünden gelemedi,dokunmatik telefonların yeni çıktığı yıllarda bir iki çin malı telefonda gördüm ama internettenmi izliyorlardı yoksa radyo sinyalindenmi emin değilim
-
5G Broadcast kullanım vergisi hayırlı olsun.
Hökümetimiz yorulmasın kısaltması da hazır 5GV
_____________________________ -
Yoksa siz bunu bedava kullanacağınızı mi düşünüyorsunuz? 😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sana ücretsiz değil turko
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizi ilgilendiren bir haber değil 😁
Bize gelmez. Gelse de ücretsiz izletmezler. İzletseler de ne izleyeceğiz? Yalama haber bültenleri, aşiretli şirketli aşk üçgenli dizi tekrarları ve içi renkli sıvı dolu en küçük bardağın bile buzlandığı kırpa kırpa makasa dönmüş yeşilçam filmleri dışında bizim televizyonlarda içerik kalmadı zaten. Kaybımız yok yani. Bu saçma içerikleri 5g üzerinden tüketsek ne tüketmesek ne? Ses olsun diye açıyoruz alışkanlık. Yoksa evlerde TV izleyen kalmadı eskisi gibi.
_____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
Bize beleş mezar toprağı vermezler.
30 yıllık teknoloji dab radyo bile biriki test yayını dışında başlatılmadı. boşuna beklemeyin
IP tabanlı broadcasting teknolojisi çok eski, yıllardır olan ve uygulanmayan bir teknoloji.
Yayınlar için eşsiz çözüm, yayıncı sadece ağa yayını duyurur, karşı taraf bağlantı kurmaz, isteyen istemciler ilgili adresi dinleyerek yayına ulaşır, bu sayede her istemci için ayrı upload gerekmez.
Ancak internet en başından beri unicast(1:1) üzerine şekillendiği için unutulmuş bir teknoloji.
5g ile sadece hücresel yayında aynı şeyi yapacaklar anlaşılan. İstenirse tüm internet üzerinde aynı şeyler gerçekleşebilir.
-
Bedava kullanma vergisi gelir :)
-
Sinyalden izleniyordu internet yoktu ozaman çin malı cihazlarda vardı hatta bazılarında anten vardı:) güzel cihazlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yeni vergimiz hayırlı olsun, 15 Temmuz Şehitleri Demokrasi ve Milli İrade 5G yayın vergisi... İzleyenden de alınır böylece izlemeyenden de :)
Ya da RTX ray tracing'li bakana tavsiyem, TRT bandrol vergisini artık 5G olan herşeye genişletme şansınız olur, buzdolabına bile, öyle ya durduk yere akıllanmak yok öyle...
-
Dünyada hiç bir ülkede böyle bir yayın yok. Boş haber bunlar. 3G’de de aynı muhabbet vardı. 4G de de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Iphone 16 Pro Max Vodafone TR - Turkcell TR - Telekom MK - Telekom ME - A1 SRB - Telenor RS - Kievstar UKR - Lifecell UKR - Geocell GE - BeeLine GE -
Ülkemize böyle bir sistem gel(e)mez hemde ücretsiz? Hem de her geçen saniye için 307k vergi ödediğimiz ülkemize?
Dijital karasal tv (dvb-t) yayını tarzı bir teknoloji, 5g üzerinden yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 1 Eylül 2025; 11:51:35 >_____________________________ -
Bu yayınların insan sağlığı üzerindeki etkisi üzerine güvenilir ve bağımsız, fonlanmayan denetim şirketleri tarafından yürütülmüş test veya testler mevcut mudur? Bu denli yoğun frekansın beden ve zihin üzerinde ne gibi etkileri olacaktır? Herkesin konuştuğu sadece hız. Bu kadar sığ bakılacak bir konu olmamalı bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
bu hükümet 5G Broadcast vergisi koymazsa ben bişey bilmiyorum
|
|
Bize beleş mezar toprağı vermezler.
|
|
2027 de ve Avrupa dan bahsediliyor. Türkiye'ye herhalde gelmez veya 2030 civarı mı desek ...
|
|
Bize gelmez. Gelse de ücretsiz izletmezler. İzletseler de ne izleyeceğiz? Yalama haber bültenleri, aşiretli şirketli aşk üçgenli dizi tekrarları ve içi renkli sıvı dolu en küçük bardağın bile buzlandığı kırpa kırpa makasa dönmüş yeşilçam filmleri dışında bizim televizyonlarda içerik kalmadı zaten. Kaybımız yok yani. Bu saçma içerikleri 5g üzerinden tüketsek ne tüketmesek ne? Ses olsun diye açıyoruz alışkanlık. Yoksa evlerde TV izleyen kalmadı eskisi gibi. |
|
Sana ücretsiz değil turko
|
|
Yoksa siz bunu bedava kullanacağınızı mi düşünüyorsunuz? 😂😂😂
|
|
Haberi okumadım, bizde parasız imkansız. Hiç bişey yapamazsalar Trt payı alırlar her ay
|
|
30 yıllık teknoloji dab radyo bile biriki test yayını dışında başlatılmadı. boşuna beklemeyin
|
|
A Haber ücretsiz, kalanı ücretli aylık 99,99₺ 😆
|
Benzer içerikler
- çizim programı
- instagram reels video indir
- excel yüzde hesaplama
- vodafone mobil imza
- whatsapp liquid glass
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı